Dodaj do ulubionych

Najgorsza nazwa zespolu.

IP: *.wlan.pl 18.07.04, 00:53
Jak dla mnie "kroluje" Szwagierkolaska. Co za debilna nazwa! Jesli cos znaczy
to wole nie wiedziec co.
Oczywiscie cale mnostwo dziwnych nazw znalezc mozna w disco-polo, ale mnie
sie akurat niektore podobaja, ze wzgledu na absurd np: Zupa Romana.
Obserwuj wątek
    • s-a-f-s papa dance 19.07.04, 10:33
    • Gość: mm Re: Najgorsza nazwa zespolu. IP: *.ibs.com.pl 19.07.04, 12:13
      atrakcyjny kazimierz big_grin
    • Gość: cherem Re: Najgorsza nazwa zespolu. IP: *.icpnet.pl 19.07.04, 12:55
      niedościgłe i absolutnie bezkonkurencyjne są kapele punk rockowe:
      formacja SEDES (ci od: Wszyscyy pokutujeemyy zaa too że żyjeemyyy)
      Defekt Muzgó
      czy chociażby Blade Loki
      ..wręcz rozczulającesmile
      • Gość: obserwatorka Re: Najgorsza nazwa zespolu. IP: *.aktivist.pl 19.07.04, 15:18
        mnie kiedys zmiazdzyl Profesor Z Wycieta Przysadka Mozgowa wink))))) albo
        Wlochaty albo The legendary pink dots
        • Gość: dundrub Re: Najgorsza nazwa zespolu. IP: *.core.lanet.net.pl 09.08.04, 22:12
          A wiesz skad Legendary wzieli swoja nazwe? fajna historia.. wink
      • Gość: RunDLL32 Re: Najgorsza nazwa zespolu. IP: 195.245.217.* 19.07.04, 17:05
        > SEDES (ci od: Wszyscyy pokutujeemyy zaa too że żyjeemyyy)
        > Defekt Muzgó
        > czy chociażby Blade Loki

To jest jeszcze nic, miałem kiedyś składankę na której występowały m.in.
        zespoły Mega Viciu, Mocz Tenora, Krótki Kaszel oraz Faza Stefana.
        I ja to jeszcze pamiętam - śmietnik we łbie, śmietnik...
        • Gość: cherem Re: Najgorsza nazwa zespolu. IP: *.icpnet.pl 19.07.04, 21:06
          > To jest jeszcze nic, miałem kiedyś składankę na której występowały m.in.
          > zespoły Mega Viciu, Mocz Tenora, Krótki Kaszel oraz Faza Stefana.
          > I ja to jeszcze pamiętam - śmietnik we łbie, śmietnik...

całkiem lotne nie powiem..
          nie zapominajmy też o wieszczu Włochatym!
          dodam jeszcze w drugim rzucie słyszane tylko z nazwy: zespół Shambo, Nauka o
          Gównie (przepraszam, ale to chyba godne uwagi??), 1oo Tvarzy Grzybiarzy (nie
          dociekajmy źródeł nazwy), Rozbujane Betoniary, The Vibrators, Zabili mi
          zolwia.. ale z tych ostatnich proszę mnie nie rozliczać, albowiem nie dane mi
          było zetknąć się z bezsprzecznym a nieocenionym artyzmem wyżej wymienionych.
          pzdr zwłaszcza szczęśliwych posiadaczy śmietników we łbie
          • bleri Re: Najgorsza nazwa zespolu. 22.07.04, 18:37
            Jezu, maz mojej siostry gral w Shambie!! Nie sadzilam, ze ktokolwiek na swiecie
            wie, ze istanial taki zespol. Mieli piekne teksty nawiazujace do nazwy kapeli.
            Co to byly za szalone czasy, wlosy na piwo, przyklejony pet i parada z gitara
            po miescie. Dzisiaj jest prezesem szkoly i nikt nie podejrzewa go o taka
            mroczna przeszlosc. ;>
            • Gość: cherem Re: Najgorsza nazwa zespolu. IP: *.icpnet.pl 22.07.04, 22:57
              > Jezu, maz mojej siostry gral w Shambie!! Nie sadzilam, ze ktokolwiek na
              swiecie
              >
              > wie, ze istanial taki zespol. Mieli piekne teksty nawiazujace do nazwy
              kapeli.
              > Co to byly za szalone czasy, wlosy na piwo, przyklejony pet i parada z gitara
              > po miescie. Dzisiaj jest prezesem szkoly i nikt nie podejrzewa go o taka
              > mroczna przeszlosc. ;>

ozesz fak- ktora to szkola ?? zapisze do niej moje niepoczete jeszcze
              dziecko wink tak tak- elite powinni tworzyc ludzie z fantazja.. a rzeczona kapela
              byla obdarzona nad wyraz wybujala.. pzdr wink
    • bonsoir Re: Najgorsza nazwa zespolu. 19.07.04, 17:30
      Rekord świata - Rotting Christ. Szczeniacka, prymitywnie dosadna. Zamykająca
      zespołowi drogę do szerszego audytorium. A zespół na taką drogę próbował wejść.
      Zaczął na "Non Serviam", a później - "Triarchy of the Lost Lovers", "Dead
      Poem", "Sleep of the Angels"... Ciekawa muzyka, teksty też dalekie od jakiegoś
      chamskiego satanizmu. Większość jednak ominie te płyty z daleka, osądzając
      zespół po szyldzie i spodziewając się prostackiej nawalanki okraszonej
      szatańskimi idiotyzmami.
      • Gość: rotten Re: Najgorsza nazwa zespolu. IP: *.aster.pl / *.aster.pl 20.11.04, 10:57
        bzdury gadasz. Rotting Christ radzi sobie całkiem nieźle, a ostatnia płyta jest
        bardzo dobra. a nazwa genialna
        • dreaded88 Re: Najgorsza nazwa zespolu. 21.11.04, 00:04
          Gość portalu: rotten napisał(a):

> bzdury gadasz. Rotting Christ radzi sobie całkiem nieźle, a ostatnia płyta
          jest
          > bardzo dobra.

Nie da się ukryć, nawet więcej niż bardzo dobra (RC to obecnie zdecydowanie
          jeden z najlepszych i najbardziej twórczych zespołów w całym metalowym
          universum), ale "Genesis" bynajmniej nie gorsza. Swoistego doła mieli
          na "Khronos", chociaż w sumie lubię tę płytę i życzyłbym takiego doła np.
          dzisiejszej Anathemie.

Co do nazwy krytykant ma jednak sporo racji. Powinni się przechrzcić na Sanctus
          Diavolos wink
    • Gość: snejk plisken Re: Najgorsza nazwa zespolu. IP: *.zory.msk.pl 19.07.04, 18:36
      Leszcze (idealnie do poziomu)
      wc
      latająca maszyna do szycia
    • szklany_czlowiek Re: Najgorsza nazwa zespolu. 19.07.04, 23:42
      Kombajn Do Zbierania Kur Po Wioskach wink Ale muzyka przynajmniej fajna.
    • kondoreus BZiK 20.07.04, 00:34
      .
      Batalion Zmarłych i Konających

swoją droga polecam - niektóre teksty smieszne
      .
      • Gość: pat Re: BZiK IP: *.ssk.com.pl 07.08.04, 08:45
        heh, nie sądziłem, że ktoś prócz mnie słyszał tę płytę, hehe, i te tytuły:
        Walenie w mym basenie - numer o wielorybie... smile
        • kondoreus Re: BZiK 08.08.04, 22:30
          .
          a ja często sobie tego słucham
          .
    • urtiko Re: Najgorsza nazwa zespolu. 20.07.04, 04:33
      Czytam i się pokładam ze śmiechu. big_grin Skąd Wy te nazwy wytrzasneliście??? Nawet
      ja w swoim najbardziej absurdalnym humorze bym na coś takiego nie wpadł! smile
      • Gość: cherem Re: Najgorsza nazwa zespolu. IP: *.icpnet.pl 20.07.04, 09:50
        > Czytam i się pokładam ze śmiechu. big_grin Skąd Wy te nazwy wytrzasneliście??? Nawet
        > ja w swoim najbardziej absurdalnym humorze bym na coś takiego nie wpadł! smile

sie ma te klase, tak? wink) dorzucam jeszcze Kabanosa, bo mi w tym zamieszaniu
        zaginal w akcji.
        • Gość: Ja Re: Najgorsza nazwa zespolu. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.04, 11:14
          "Lumpex '75" "Przeciw" "Azotox" i oczywiscie "The Żeszuf"
          • Gość: Ja Re: Najgorsza nazwa zespolu. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.04, 11:35
            Jeszcze pare: "cela nr 3" "Extremiantus" "Gangrena" "Kino de Morto" "Sondbrucku"
            • homohedonistus Re: Najgorsza nazwa zespolu. 22.07.04, 12:16
              Gość portalu: Ja napisał(a):

> "Kino de Morto"

Krio de Morto, i nie jest to najgorsza nazwa zespołu.
            • urtiko Buuu... 24.07.04, 05:31
              Gość portalu: Ja napisał(a):

> Jeszcze pare: "cela nr 3" "Extremiantus" "Gangrena" "Kino de Morto" "Sondbrucku
              > "
              Nie "Kino de Morto", tylko "Krio de Morto" - zespół śpiewa po esperancku i po esperancku nazwa znaczy tyle co "Krzyk Śmierci" - fajni są.
    • lukrecja8 Re: Najgorsza nazwa zespolu. 20.07.04, 10:17
      Pracownicze Ogródki Działkowe, na dodatek nazwa jest wypawiana: PiOłDi. ręce
      opadają
      • ilhan Re: Najgorsza nazwa zespolu. 20.07.04, 15:43
        lukrecja8 napisała:

> Pracownicze Ogródki Działkowe, na dodatek nazwa jest wypawiana: PiOłDi. ręce
        > opadają

A kto Ci takich rzeczy naopowiadał?
      • mallina Re: Najgorsza nazwa zespolu. 03.08.04, 15:23
        chyba nie napisalas tego na serio??

dobre...
    • Gość: Abra Re: Najgorsza nazwa zespolu. IP: *.bsk.vectranet.pl / *.bsk.vectranet.pl 20.07.04, 10:54
      Z zagranicznych - THE HIVES
      zawsze mnie to zniesmaczało i oburzało...
      • bleri Re: Najgorsza nazwa zespolu. 22.07.04, 18:41
        Gość portalu: Abra napisał(a):

> Z zagranicznych - THE HIVES
        > zawsze mnie to zniesmaczało i oburzało...

Nie wiem jaki byl zamysl autorow tej nazwy, ale mozna ja przetlumaczyc dwojako.
        W angielskim 'hive' oznacza ul albo roj czyli The Hives mozna tlumaczyc jako
        ule albo roje. Ewentualnie.
    • Gość: anita Re: Najgorsza nazwa zespolu. IP: *.azoty.tarnow.pl 20.07.04, 11:55
      O ile pamiętam, Kobranocka pierwotnie miała się nazywać "Fragmenty Nietoperza"
      albo "Formacja Rzuć Się Pod Pociąg".
      Moim skromnym zdaniem najgłupsza nazwa to Big Cyc...
      Pozdr.
    • Gość: b00g13 Re: Najgorsza nazwa zespolu. IP: 213.25.190.* 20.07.04, 12:11
      że kolegów przedstawię:
      "Obstrukcja obsługi"
    • Gość: zmęczony Re: Najgorsza nazwa zespolu. IP: *.stacje.agora.pl 20.07.04, 13:33
      Pink Floyd
    • Gość: gość Re: Najgorsza nazwa zespolu: Anal Cunt IP: *.devs.futuro.pl / *.devs.futuro.pl 20.07.04, 14:10
      Dla tych co znają troszeczkę obce języki
      • Gość: aka Re: Najgorsza nazwa zespolu: Anal Cunt IP: *.pkp.com.pl / *.tktelekom.pl 20.07.04, 15:19
        Kierowca Bombowca,
        One Million Bulgarians czy też Sztywny Pal Azji

a poważnie - nabardziej kretyńskie są wszystkie pseuda hiphopowców, totalnie bez
        sensu.
        • Gość: RadioKaos Re: Najgorsza nazwa zespolu: Anal Cunt IP: *.chello.pl 20.07.04, 15:36
          za zdecydowanie najgłupszą nazwę uważam "Czerwone światło dla halucynacji" - są
          to chłopaki od ojca rydzyka i można ich u niego usłyszeć. szacunek dla rotting
          christ - chłopakom nie zależy na komercyjnym sukcesie, nazwa jest killerska.
          • Gość: Smierć Re: Najgorsza nazwa zespolu: Anal Cunt IP: *.ctm.com.pl / 62.29.160.* 25.11.04, 09:48
            Vanilla Ninja, bad Boys Blue, tesla, zabili mi żółwia, the the, talk,talk,
            duran duran, new kids on the block, modern talking, tercet egzotyczny i
            wszelakie nazwy zespołów disco polo.
            • Gość: krzych ? IP: *.pl / 193.24.200.* 01.01.05, 17:14
              Jeżeli dla ciebie Talk Talk, Duran Duran to disco polo, to ci jedno powiem: nie
              znasz się...
              A Vabilla Ninja fajne są, gdyby tylko jeszcze nie śpiewały. smile
              Najbardziej badziewna nazwa dla mnie to Dead Becomes You, My dying Bride
              (chociaż zespół rewelka), Kombajn zbierający kury na wsi czy jakoś tak (też
              fajny zespół).
        • Gość: RunDLL32 Re: Najgorsza nazwa zespolu: Anal Cunt IP: 195.245.217.* 20.07.04, 15:47
          > a poważnie - nabardziej kretyńskie są wszystkie pseuda hiphopowców

Przykład, przykład prosimy.

A na marginesie, przypomniały mi się jeszcze dwie nazwy, obie to chyba tzw.
          Trójmiejska Scena Alternatywna:

Bóm Wakacje w Rzymie
          Formacja Brudny Widelec
          • Gość: aka Re: Najgorsza nazwy... IP: *.pkp.com.pl / *.tktelekom.pl 21.07.04, 09:29
            Gość portalu: RunDLL32 napisał(a):

> > a poważnie - nabardziej kretyńskie są wszystkie pseuda hiphopowców
            >
            > Przykład, przykład prosimy.

A po co przykłady? Wszelakie pospolite ksywki kolesi spod bloku naprawdę nie są
            godne jakiejkolwiek uwagi. Cóż bowiem znaczy taki np. Muja albo Dj Zszywacz...
            Beznadzieja.

--
            Wańka Wstańka And The Ludoyades
        • Gość: pat Re: Najgorsza nazwa zespolu: Anal Cunt IP: *.ssk.com.pl 07.08.04, 08:56
          z całym szacunkiem, ale niewiele wiesz o hiphopie, a poza dlaczego ksywka Guru
          ma być gorsza od nazwy Quenn, czyli kapeli, w której grało 4 facetów? i co tu
          jest bez sesnu??? trochę pomyślunku proszę
    • Gość: zmęczony Re: Najgorsza nazwa zespolu. IP: *.stacje.agora.pl 20.07.04, 15:53
      Tak na poważnie to chyba najbardziej beznadziejne były swego czasu modne nazwy,
      które miały brzmieć krótko, zupełnie nic nie mówiły na temat muzyki czy
      zespołu, były kompletnie bezbarwne:
      Kombi, Perfect, Lombard, Krzak, Mech itp, itd
    • Gość: lilka Re: Najgorsza nazwa zespolu. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.04, 10:59
      Autentyki z Jarocina AD 1984:
      Strzelające Naplety
      Betonowe Buciory

i współczesne: Cool Kids Of Death - słaba nazwa i słaby zespół
      • amused.to.death Re: Najgorsza nazwa zespolu. 21.07.04, 12:55
        > i współczesne: Cool Kids Of Death - słaba nazwa i słaby zespół

muzyki nie lubię, ale nazwa bardzo mi się podoba.
        • Gość: mamto Re: Najgorsza nazwa zespolu. IP: *.katowice.agora.pl 21.07.04, 13:00
          Nie Pamiętam.
          zapamiętałem nazwę, bo spytałem kiedyś ich gitarzystę:
          - Jak sie nazywa twoja kapela?
          odpowiedzial: - Nie Pamiętam.
    • Gość: black metal Re: Najgorsza nazwa zespolu. IP: *.aster.pl / *.aster.pl 22.07.04, 15:58
      Moze nie najgorsza ale powiedzmy intrygujace big_grin

Napierdalator

Cock and Ball Torture

Anal Cunt

Anal stench

Cream Polo ( ich utwory to kvlt smile )
      • las_manequinas Re: Najgorsza nazwa zespolu. 22.07.04, 22:27
        > Napierdalator
        a nie przypadkiem napierdalator 666? suspicious
        • Gość: black metal Re: Najgorsza nazwa zespolu. IP: *.aster.pl / *.aster.pl 22.07.04, 23:28
          Głowy nie dam smile Pamietam ze to był jakis wczesniejszy projekt ludzi z "Nagłego
          Ataku Spawacza" ( przy okzaji nazwa niezgorsza big_grin ) Ale pamiec dobra acz
          krótka tongue_out
    • Gość: Karl J. Re: Najgorsza nazwa zespolu. IP: 62.181.161.* 22.07.04, 22:04
      byly zespol mojego kumpla: The Fekalizatorrz,i z zagranicy,pierwotna nazwa
      Korn'a:L.A.P.D.-->"Love And Peace,Dude",a później"Laughing as people die"
    • Gość: cherem Re: Najgorsza nazwa zespolu. IP: *.icpnet.pl 22.07.04, 23:18
      wtrącę się raz jeszcze tym razem z Łysiną Lenina (jako że mię ten blask
      olśnił), Infekcją (choć kojarzy się paskudnie) i Ulicznym Opryszkiem, o ile
      mnie moja dobra lecz krótka pamięć nie myli. z fikuśnych zagranicznych dodam
      Dead Kennedys bodajże. chwytliwy wątek, swoją drogą..
      • Gość: haneczka Re: Najgorsza nazwa zespolu. IP: *.ctm.com.pl / 62.29.160.* 25.11.04, 09:51
        Black Eyed Peas, Wawele, Trubadurzy
    • Gość: greenblack Re: Najgorsza nazwa zespolu. IP: *.dip.t-dialin.net 22.07.04, 23:20
      Depeszmode. Co za kretynstwo!
    • Gość: cherem Re: Najgorsza nazwa zespolu. IP: *.icpnet.pl 23.07.04, 16:36
      ...a znajomi nadali swojej kapeli pełną ukrytego uroku nazwę Beetroots (tak tak-
      burakismile
    • Gość: As Re: Najgorsza nazwa zespolu. IP: *.vline.pl / *.rev.vline.pl 24.07.04, 12:20
      Szelest Spadających Papierków
    • Gość: scr Cała Góra Barwinków IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.04, 14:49
      Cała Góra Barwinków
    • Gość: basiaplewik Re: Najgorsza nazwa zespolu. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.04, 15:19
      :milkshop:, miało być oryginalnie, wyszło pretensjonalnie

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka