Dodaj do ulubionych

moda na lat 80.

IP: *.kato.gazeta.pl 02.07.01, 16:13
co myslicie o coraz bardziej obciachowym powrocie do lat 80. to co robi np.
Reni Jusis to przecież porażka. totalnie zrzyna z moloko, który z kolei ubira
się ja kim wilde
Obserwuj wątek
    • Gość: pop Re: moda na lat 80. IP: *.kato.gazeta.pl 02.07.01, 16:15
      mama nadzieję, że ”ubira się” to tylko błąd ortograficzny, a nie przykład tego
      jak się wysławiasz. Co do tematu, to moloko jest super
    • Gość: jam jest Re: moda na lat 80. IP: 195.164.212.* 03.07.01, 22:22
      Młokosie! Uważaj co piszesz, ale wychowałem sie m.in. na latach 80tych i nie
      uważam aby to był jakis obciach. Natomiast sądzę, ze to co jest teraz to jest
      właśnie to co piszesz. Reni Jusis jest karykaturą nawet nie wiem kogo, szkoda
      gadać, zaś moloko jest mi nieznany, niestety. Podejrzewam, że jedna z tysiaca
      gwiazd(ek) która rozbłyska i gaśnie tak szybko jak sie pojawiła.
      • Gość: juan Re: moda na lat 80. IP: *.kato.gazeta.pl 05.07.01, 15:06
        młokosie! niezly poczatek listusmile
        naprawdę uważam że lat 80. to obciach, mówieę oczywiście o kombi, cc catch, kim
        wilde, sigue sigue sputnik, kapitanie nemo itd.
        wiadomo ze inna sprawa to np. Brygada Kryzys, tyle ze akurat do tych klimatów
        mało kto wraca sad
        • Gość: Sławek Re: moda na lat 80. IP: *.polkomtel.com.pl 06.07.01, 07:37
          Gość portalu: juan napisał(a):

&#62 naprawdę uważam że lat 80. to obciach, mówieę oczywiście o kombi, cc catch,
          kim wilde, sigue sigue sputnik, kapitanie nemo itd.
          &#62 wiadomo ze inna sprawa to np. Brygada Kryzys, tyle ze akurat do tych klimatów
          &#62 mało kto wraca sad

w takim razie, równie dobrze, możesz uznać za obciach lata teraźniejsze (a
          właściwie każde), no bo z jednej strony cały ten popowy biznes, a z drugiej
          wciąż kapele starające się zrobić coś własnego. nie jestem znawcą, ni fanem
          muzyki lat 80., ale myślę sobie, że taka akurat był wtedy ogólny koncept na
          robienie dzwięków, a to, że może to zdać się obciachowe z perspektywy czasu to
          tylko kwestia gustu.
          poza tym, to co robi Moloko nawiązuje klimatem do lat onych, w związku z tym,
          i ona tak się prezentuje. A to, że wygląda "jak ktośtam" - co z tego?, w czym
          ma występować, żeby być ok? - w dresach?
          a Reni Jusis...to już chyba inna bajka...
          • Gość: juan Re: moda na lat 80. IP: *.kato.gazeta.pl 09.07.01, 12:09
            ale faktem jest,że to właśnie lat 80. najdłuzej pozostawały w cieniu - wracało
            się do 60. i 70., a biedne 80. nic - chyba własnie ten obciach był przyczyną
            • Gość: renia Re: moda na lat 80. IP: *.kato.gazeta.pl 12.07.01, 16:09
              sluchalam wczoraj kasety reni jusis, calkiem
              przyzwoity popik, wielu zwiazkow z latami
              osiemdziesiatymi nie widze. co dziwi to fakt, ze ta
              laska to nie renifer, ale kameleon - pamietam, jak
              mowila ze kreci ja hiphop i bojowki, a teraz gra dance
        • Gość: milady Re: moda na lat 80. IP: *.skierniewice.cvx.ppp.tpnet.pl 17.08.01, 20:34
          akurat cc catch i kim wilde są super.... a swoja drogą, rozwiej moje
          wątpliwości, masz lat 17????

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka