sarenka_forum 27.08.02, 20:45 być może napisałam ją z błędem, wówczas sorki. Ale kto powie, gdzie można ją dostać? (w Toruniu nigdzie nie ma..) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pawelgoly Re: Eva Kassidy 27.08.02, 21:07 Niedawno w Empiku były dwie płyty. Możesz szukać na regałach z "popem", ale warto szukać tam gdzie jazz. A pisze się Cassidy Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: saunne Re: Eva Cassidy IP: *.bialystok.sdi.tpnet.pl 27.08.02, 21:13 niestety w Polsce jest ciężko na nią trafić. Czasami pojawia się w Empiku w Warszawie, więc chyba najlepiej tam zapytać, ewentualnie zamówić przez internet np. z amazon.com itp. Odpowiedz Link Zgłoś
kadriana Re: Eva Kassidy 27.08.02, 21:11 Bardzo lubię Sassidy). Zyczę powodzenia w poszukiwaniach. Odpowiedz Link Zgłoś
tiresias Re: Eva Cassidy 29.08.02, 15:34 przereklamowana, bezbarwna, średnia klasa ale w sprytny sposób wytwórnia tworzy małą niszkę (kilka artykułow, wypowiedzi itp) dobra robota marketingowa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miecio Re: Eva Cassidy IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 29.08.02, 15:40 sarenka_forum napisała: > Dzięki. Ona jest niesamowita. Chyba była, bo przecież nie żyje... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ola Pośpiech Re: Eva Cassidy IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 29.08.02, 20:43 Na jazzie w Media Markt są trzy płyty. Jeśli ktoś tak jak ja uwielbua Evę - niech do mnie pisze -olapospiech@poczta.fm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gośka Re: Eva Kassidy IP: *.bg.ae.wroc.pl 03.09.02, 08:21 Hej! Dwie płyty widziałam w Empiku we Wroclawiu. Jeśli jesteś z Wroclawia radzę zajrzeć na rynek,do Empiku. Niech nie przestraszą cię ceny tych płyt,ok. 80 zł. Polecam ci Patricie Barber, Tierney Sutton, a juz w stylu Evy jest na pewno Norah Jones. Polecam Goska Odpowiedz Link Zgłoś