Gość: wiktor IP: *.bielsko.dialog.net.pl 05.10.05, 13:45 co to za cudo? kto ja dopuścił do spiewania? tsakiego koszmaru dawno nie słyszalem( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: puma Re: ramona rey IP: *.nd.e / *.nd.e-wro.pl 19.10.05, 15:28 jak dla mnie również mistrz... aż dziwne że w Polsce coś tak równie dobrego powstało Odpowiedz Link Zgłoś
neder Re: ramona rey 19.10.05, 15:30 Gość portalu: puma napisał(a): > jak dla mnie również mistrz... aż dziwne że w Polsce coś tak równie dobrego pow > stało buehehehehehehe ja nie moge się skoncentrować na niczym innym niz na jej cuuuuudownym zgryzie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: g Re: ramona rey IP: 81.15.226.* 19.10.05, 16:05 nu dobra, ale czy ramona rey jest autorką chwytliwej muzyczki znanej z reklamy wody żywiec, czy jedynie włączyła ją do swojego numerku? nawiasem mówiąc ta cała reszta ma sie do owej melodyjki jak piernik do wiatraka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gruszek Re: ramona rey IP: *.aster.pl 19.10.05, 23:20 na odwrot, zywiec sobie wykupil tego sampla bo piosenka powstala juz wczesniej przed jego kampania reklamowa (gdzies w okolicach czerwca byl juz dostepny teledysk), a co do dziewczyny to byla ona w "kwiatach we wlosach" jesli ktos jeszcze to kojarzy ;> a Okońska jej na nazwisko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anka Re: ramona rey IP: *.telkab.pl 21.10.05, 10:56 zgadzam się z Toba całkowicie! to przecież KATASTROFA!!! ta dziewczyna śpiewa tragicznie... zwrotka(muzycznie) zupełnie nie pasuje do refrenu! ehhh.... i ten koleś! nieudolna próba nasladowania stahurskiego (pomijam fakt że ww. nie jest ulubieńcem)TOTALNA porazka! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jani Re: ramona rey IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.05, 18:35 Może ty dobiegasz pięćsziesiątki i nowa muza jest już nie dla ciebie. Jak dla mnie kawałek jest super i czadowo zaśpiewany. Odpowiedz Link Zgłoś