krzysztom 17.05.06, 22:11 Ktora ze znanych Wam plyt ma najladniejsza,najoryginalniejsza okladke? Opiszcie ja. Moj typ to Talk Talk - The Colour of spring i piekna kolekcja motyli. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kolega.maynard Re: Najladniejsza okladka plyty? 17.05.06, 22:18 Nic nie pobije okladki do nowego Toola, 10000 Days, nie bylo chyba bardziej innowacyjnej Dac fotki? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: handsome devil Re: Najladniejsza okladka plyty? IP: *.chello.pl 17.05.06, 22:46 daj. Odpowiedz Link Zgłoś
krzysztom Re: Najladniejsza okladka plyty? 17.05.06, 22:57 Rzeczywiscie oryginalna - masz wrazliwa i artystyczna dusze. Odpowiedz Link Zgłoś
kolega.maynard Re: Najladniejsza okladka plyty? 17.05.06, 23:47 ja nie mam duszy oto fotki i3.tinypic.com/wqu6tz.jpg www.toolband.de/foren/files/thumbs/t_pict0032_572.jpg www.toolband.de/uploads/media/ToolLE5.JPG Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Leś Re: Najladniejsza okladka plyty? IP: *.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 22.05.06, 22:11 The Beatles - White Album www.aepnet.de/user/Micheel/BEATLES/Pictures/10%20WHITE%20ALBUM.JPG wygrywa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tom_ Re: Najladniejsza okladka plyty? IP: *.ghnet.pl 28.05.06, 23:01 Jeśli masz winyla tak jak ja to dodaj,ze z białej okładki wysuwa się krążek w czarnej kopercie. Super Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JOHN Iluzjon "CITY ZEN" IP: *.chello.pl 29.05.06, 07:02 www.iluzjon-band.com/f_mult.php Okładka świetnie korespondująca z tytułem. Cicha i skromna, a jednocześnie kolorowa i hałaśliwa. Poza tym świetny, choć mało znany zespół. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: teja Re: Najladniejsza okladka plyty? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.05.06, 00:00 nie wiem co rozumiesz przez ładność, mnie się Dirt Alice In Chains podoba www.alphalink.com.au/~deddy/aac/dirt.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nie wazne Re: Najladniejsza okladka plyty? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.06, 08:34 Kaliber 44 - Ksiega Tajemnicza.Prolog----- Odpowiedz Link Zgłoś
butterfly2 Re: Najladniejsza okladka plyty? 28.05.06, 20:38 Pearl Jam - Vitalogy Odpowiedz Link Zgłoś
theagata Re: Najladniejsza okladka plyty? 18.05.06, 00:50 okładki wszystkich płyt (fishowego) Marillion to piękne obrazy. prawdziwe dzieła sztuki. btw. najbardziej oryginalna okładka - 10 000 Days Tool. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Re: Najladniejsza okladka plyty? IP: *.crowley.pl 18.05.06, 11:10 [URL=imageshack.us][/URL] Odpowiedz Link Zgłoś
dwie_szopy_jackson Re: Najladniejsza okladka plyty? 28.05.06, 03:24 Dokładnie. Wszystkie okładki Marillion autorstwa Wilkinsona Ponadto wszystkie okładki Enchant ( www.theoasis.cc) Odpowiedz Link Zgłoś
titush Re: Najladniejsza okladka plyty? 18.05.06, 12:56 jak dla mnie "ummagumma" pink floyd. niesamowita. www.rpi.edu/~mancia/Ummagumma.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
badjuk Re: Najladniejsza okladka plyty? 27.05.06, 13:19 może nie naj ladniejsza, ale naj ciekawsza i pomysłowa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: As Voivod - The Outer Limits IP: *.vline.pl / *.65.rev.vline.pl 18.05.06, 13:27 Do książeczki dołączone są trójwymiariowe okulary, za pomocą których można oglądać umieszczone w książeczce szkice i rysunki ... Niesamowite. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mimi najnowsza plyta Sigur Ros i płyta The Cracow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.06, 19:08 klezmer band z muzyka do"senatorium pod klepsydra"Schultza tak na gorąco-jak cos jeszcze-dopisze Odpowiedz Link Zgłoś
kom.pot Re: najnowsza plyta Sigur Ros i płyta The Cracow 18.05.06, 20:09 Banan Warhola na okładce Velvet Underground jest całkiem ładny. Na tym beznadziejnym forum Agory nie mozna wklejać żadnych mediów oprócz linków, więc podaje namiary www.geocities.com/Vienna/Strasse/8599/warhol.html Odpowiedz Link Zgłoś
tenzinn Re: chumbawamba-anarchy.;o) 19.05.06, 05:35 Zgadzam sie w stu procentach Zreszta sama plyta tez jest doskonala. www.musicobsession.com/Pictures/c/h/chumbawamba361747.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
tomash8 Re: Najladniejsza okladka plyty? 19.05.06, 10:47 Chyba był już taki wątek ale co tam Judas Priest - British steel. Fajny, pomysłowy i prosty projekt, wykorzystany potem w kampanii reklamowej wódki Absolut, utorstwa naszego rodaka btw. Też Judas Priest - Rocka rolla(ale ta wersja: www.muzicisifaze.com/upload/albums/205_large.jpg a nie badziewny potwór z re-edycji) a tak poza tym, to KAŻDA, ale to każda okładka wygląda najlepiej w wersji winylowej:] Odpowiedz Link Zgłoś
trydzyk Re: Najladniejsza okladka plyty? 19.05.06, 14:48 np. Doom "Police Bastard" Crass "The Feeding Of The 5000" Dezerter "Kolaboracja II" F. Odpowiedz Link Zgłoś
zamaskowanyatakkormorana Re: Najladniejsza okladka plyty? 19.05.06, 21:34 Przyznam, że do "Loveless" przyciągnęła mnie właśnie okładka. rateyourmusic.com/album_images/o355.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
blackfield Re: Najladniejsza okladka plyty? 19.05.06, 22:28 Tool - 10000 Days Tool - Lateralus Blackfield - Blackfield Porcupine Tree - Signify Opeth - Deliverance i Damnation David Gilmour - On An Island Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: greg Re: Najladniejsza okladka plyty? IP: *.patmedia.net 29.05.06, 06:12 polecam okladki zespolu King Crimson,{muzyke rowniez} oczywiscie plyt vinylowych, a w nszczegolnosci pierwszej ich plyty "In The Court Of Crimson King" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pablos Re: Najladniejsza okladka plyty? IP: *.gliwice.msk.pl 20.05.06, 16:35 Rammstein - Rosenrot... Kupiłem tę płytę właściwie wyłącznie dla tej niesamowitej okładki. Dzieło sztuki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ju Re: Najladniejsza okladka plyty? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.06, 20:03 Depeche Mode - A broken frame music.porkrind.org/Depeche%20Mode/A%20Broken%20Frame/cover.jpg Kate Bush - Hounds of love www.pergunnareriksson.se/images/katebush_houndsofloveB.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: master chief Re: Najladniejsza okladka plyty? IP: *.cable.ubr10.azte.blueyonder.co.uk 21.05.06, 11:52 Marduk - Fuck me Jesus en.wikipedia.org/wiki/Fuck_me_Jesus w IV RP nie do konca pewnie legalne, ale co tam.. Odpowiedz Link Zgłoś
homohedonistus Re: Najladniejsza okladka plyty? 21.05.06, 13:54 www.sle.serpent.pl/shape.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michał Re: Najladniejsza okladka plyty? IP: 87.206.25.* 21.05.06, 22:33 Duran Duran - "RIO" www.keyboardmag.com/Pictures/web/l/j/t/DuranRio.jpg Jak byłem mały to się jej bałem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: didi Re: Najladniejsza okladka plyty? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.05.06, 22:43 The Cult - Ceremony (indianski chlopiec).Grupa umieszczajac to zdjecie na okladke swej plyty,narazila sie szczepowi Indian. Odpowiedz Link Zgłoś
au.lait Re: Najladniejsza okladka plyty? 22.05.06, 13:14 Od dłuższego czasu KEM Kemistry. Poza tym kolonialno-kubańskie klimaty w rodzaju RUBEN GONZALEZ Introducing... Rubén González albo portrety typu YANN TIERSEN Les Retrouvailles. I zawsze SEAL Human Being. Nie umiem się ograniczyć do jednej... Odpowiedz Link Zgłoś
pump_it_up Re: Najladniejsza okladka plyty? 22.05.06, 22:25 mi sie bardzo podoba okladka plyty Placebo Sleeping with ghost www.tfh-wildau.de/l202/teamk/karolin/placebo_-_sleeping_with_ghosts_a.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mister Re: Najladniejsza okladka plyty? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.05.06, 23:06 Virgin Steele - The house of atreus ACT I. Kupilem ta plyte, bo spodobala mi sie okladka. A przy okazji, niezla kapela. Odpowiedz Link Zgłoś
maczores Re: Najladniejsza okladka plyty? 27.05.06, 02:02 Quicksilver Messenger Service ,,Happy Trails'' .Pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mutter Re: Najladniejsza okladka plyty? IP: *.dsl.chcgil.ameritech.net 27.05.06, 04:12 "Mutter" Rammsteina Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jurek Re: Najladniejsza okladka plyty? IP: *.236.138.162.Dial1.NewYork1.Level3.net 27.05.06, 05:58 Dark Side of the Moon - potem nikt sie nawet nie zblizył Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maciek Re: Najladniejsza okladka plyty? IP: *.centertel.pl 29.05.06, 22:27 Jarku, zaglądając do tego wątku liczyłem że ktoś napisze o ciemnej stronie księżyca pozdrawiam ja bym jeszcze dodał The Division Bell Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: janusz Re: Najladniejsza okladka plyty? IP: *.media / 195.136.30.* 30.05.06, 14:07 cześć chlopaki i dziewczęta, mnie sie podoba okldka plyty staśka wielanka `city boy` jest to szkic wykonany przez tomka grabowskiego na temat polskiej wiosny Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś