basia! 27.03.03, 10:42 muszę to z siebie wyrzucić!!! nie mogę ich słuchać...niedobrze mi...i dlatego wyrzucam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
raznor Re: blue cafe 27.03.03, 10:47 basia! napisała: > muszę to z siebie wyrzucić!!! nie mogę ich słuchać...niedobrze mi...i dlatego > wyrzucam też wyrzucam - oraz kilka innych ... carpe diem , makowiecki....itd Don't ask any more stupid questions You already know the answers Raznor Odpowiedz Link Zgłoś
cze67 Re: blue cafe 27.03.03, 13:21 Dolaczam sie do wymiotow na temat tego zespolu. Maniera wokalistki Tatiany jest po prostu okropnie nieznosna. Odpowiedz Link Zgłoś
vulture Re: blue cafe 27.03.03, 22:54 Ja się też dołączam do zbiorowego pawia. Jest to straszne. Odpowiedz Link Zgłoś
anutka1 Re: blue cafe 28.03.03, 12:24 ...ale "you maybe in love" i"espaniol" zostawiam-tam jest dużo chórków-nie słychać "dziwnego" głodu Tatiany - a piosenki są świetne! Odpowiedz Link Zgłoś
aric Re: blue cafe 28.03.03, 12:28 Z punktu widzenia przeboju może i tak, ale postawię bardziej na torse niż chęć słuchania. Tutaj zgodze się z kolektywem.) Odpowiedz Link Zgłoś
cze67 Re: blue cafe 28.03.03, 12:30 anutka1 napisa?a: > ...ale "you maybe in love" i"espaniol" zostawiam-tam jest duz˙o chórków-nie > s?ychac´ "dziwnego" g?odu Tatiany - a piosenki sa˛ s´wietne! Wlasnie w tej pierwszej piosence ten jej dziwny glos slychac jak najbardziej. Fuj! Odpowiedz Link Zgłoś
vulture Re: blue cafe 28.03.03, 15:11 Jak się kiedyś zakrztusiłem syropem podczas grypy, to przez chwilę miałem podobny głos. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ethnik Re: blue cafe IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 29.03.03, 22:36 + plus ten maxymalnie idiotyczny i pusty tekst - byle tylko nie po polsku a hiszpansku: "hola chico, como estas? quiero estar contigo mas!" sa beznadziejni, najposledniejszy dj, tworzacy lekka latin-house'owa rabanke, jest latwiejszy do przelkniecia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kubasa Re: blue cafe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.03, 00:06 i do tego chamy wyprzedziły Archive na LP3... Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: blue cafe 31.03.03, 14:32 a ja jak uslyszalam piosenke jedna (taka co chorki sa w duzej ilosci) to sadzilam ze to Anastacia..bylo mi wstyd potem ze sie pomylilam.. ale takie bylo moje pierwsze wrazenie Odpowiedz Link Zgłoś
vulture loo cafe 31.03.03, 15:42 mallina napisała: > a ja jak uslyszalam piosenke jedna (taka co chorki sa w duzej ilosci) to > sadzilam ze to Anastacia..bylo mi wstyd potem ze sie pomylilam.. No wiesz, jak mogłaś nie odróżnić Anastejszji od Anastejszji... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: As Re: blue cafe IP: *.vline.pl / 172.16.1.* 31.03.03, 15:47 Czy jesteście przekonani że ta pani jest człowiekiem? Przecież ona śpiewa głosem robota ze starych filmów science-fiction Odpowiedz Link Zgłoś