karczma2003 18.04.03, 10:17 co wy na to? co mozecie zaproponowac ze swojej strony? -- Wielki Boże, od składanek eremefu i tegoslawa oraz andzi BROŃ! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
vulture Re: Koncert charytatywny na rzecz Tegoslawa... 18.04.03, 13:47 Nie przejdzie - organizowanie takiego koncertu to sugestia, że Tegosławowi można jeszcze pomóc, a moim skromnym zdaniem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tegosław Re: Koncert charytatywny na rzecz Tegoslawa... IP: diak:* / 10.6.1.* 18.04.03, 15:11 tak masz racje baranie, jestem bardzo chory i potrzebuje pomocy Odpowiedz Link Zgłoś
vulture Re: Koncert charytatywny na rzecz Tegoslawa... 18.04.03, 15:55 To idź do weterynarza, a nie siedź przed komputerem. Odpowiedz Link Zgłoś
srootootoo Re: vulture:-)) 18.04.03, 18:53 vulture napisał: > To idź do weterynarza, a nie siedź przed komputerem. Vulture olej tego ...tego...niech sie uspi na własny koszt, żeby państwa nie obciążać. Rozwaliłes mnie z tą książkiewicz)))))))))))))))))))))))) Na składak ją!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tegosław Re: vulture:-)) IP: diak:* / 10.6.1.* 18.04.03, 19:03 srootootoo napisał: > vulture napisał: > > > To idź do weterynarza, a nie siedź przed komputerem. > > Vulture olej tego ...tego...niech sie uspi na własny koszt, żeby państwa nie > obciążać śmieszny z ciebie człowieczek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bartek Re: Koncert charytatywny na rzecz Tegoslawa... IP: *.pkesa.com 19.04.03, 13:21 Mogę zagrać bezpłatnie nawet na grzebieniu o ile Tegosław przestanie grać wszystkim na nerwach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tegosław Re: Koncert charytatywny na rzecz Tegoslawa... IP: diak:* / 10.6.1.* 21.04.03, 22:52 Gość portalu: Bartek napisał(a): > Mogę zagrać bezpłatnie nawet na grzebieniu o ile Tegosław przestanie grać > wszystkim na nerwach. następny dziwoląg Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bartek Re: Koncert charytatywny na rzecz Tegoslawa... IP: *.pkesa.com 22.04.03, 16:21 Dziwoląg, ale oryginalny! Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś