sr66t66t66 30.04.03, 13:22 Ciekawe co piżmak zrobi z futrem w ten gorąc!!!) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pizmak31 Re: jutro będzie futro? 30.04.03, 13:24 Pizmak ma na sobie czarna koszulke z bialym napisem NO SEX WITHOUT MARIAGE, NO MORALITY WITHOUT CHRIST. Ot, co Pizmak robi z futrem w ten gorac. I prosze mnie nie podpuszczac.... Odpowiedz Link Zgłoś
sr66t66t66 Re: jutro będzie futro? 30.04.03, 13:30 pizmak31 napisała: > Pizmak ma na sobie czarna koszulke z bialym napisem NO SEX WITHOUT MARIAGE, NO > MORALITY WITHOUT CHRIST. Ot, co Pizmak robi z futrem w ten gorac. I prosze mnie > > nie podpuszczac.... To ja sie zamartwiam...w głowę zachodzę, a to takie oczywiste! Mój napis na koszulce jest troszkie mniej wysublimowany... ONE TEQUILA...TWO TEQUILA...FLOOR! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aislinn Re: jutro będzie futro? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.04.03, 13:25 Jak to co ? Wejdzie do kanałów i zapuści sobie cool under heat Odpowiedz Link Zgłoś
greg6kor6 Re: jutro będzie futro? 30.04.03, 13:27 A ja wczoraj w Łazienkach widziałem porzucone futro......))))) p.s. Pizmak co robiłas wczoraj w Łazienkach..)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
pizmak31 Re: jutro będzie futro? 30.04.03, 13:29 W Lazienkach bylam dzisiaj, opalalam pyszczek. A Ty, Gregkor, lepiej zajrzyj do skrzynki swojej, bo chyba nie zagladasz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aislinn Re: jutro będzie futro? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.04.03, 13:29 No pewnie piła piwo z sokiem przez słomkę - Piżmaku mam rację ? i rozgrzana piwem i słońcem zrzuciła futro...jak każdy porządny piżmak na wiosnę )) Odpowiedz Link Zgłoś
pizmak31 Re: jutro będzie futro? 30.04.03, 13:34 Chcialam powiedziec, ze watek ten jest niemerytoryczny i zaraz surowy Cze na nas nakrzyczy... Przeniesmy sie na watek Zoologia ... - I'll always take the roundabout way Waiting on the rain For I was born with a habit, from a sign The habit of a windswept thumb And the sign of the rain It's started raining Odpowiedz Link Zgłoś