Dodaj do ulubionych

przymiarki do wakacji 2010

IP: *.chello.pl 25.10.09, 10:43
Kto poleci dobry hotel z all na wybrzeżu południowym. Chcę w 2010 r spędzić
wakacje w BG organizowane przez biuro podróży. Szukam hotelu o bardzo dobrym
standardzie, blisko czystej i dużej plaży. Wrzucajcie namiary na biura
podróży, hotele , spostrzeżenia, opinie może jakieś fotki. Z góry dziękuję i
pozdrawiam miłośników BG.
Obserwuj wątek
    • pawel.slonecznybrzeg Re: przymiarki do wakacji 2010 26.10.09, 12:59
      na granicy SB i Nessebaru - Festa PAnorama - od tego sezonu najprawdopodobniej
      bedzie ALL, jednakże nie polecam takiej opcji - sczegolnie w Bulgarii gdzie
      jedzenie jest piękniejsze od kobiet;)
    • anjolka77 Re: przymiarki do wakacji 2010 26.10.09, 15:03
      Ja byłam w Bułgarii na wakacjach. I muszę przyznać, że mile mnie te wakacje
      zaskoczyły. Na początku byłam przeciwna jak mąż wykupił wycieczkę, bo słyszałam
      sporo mało pochlebnych opinii na ten temat. A tu proszę, kulturalni ludzie,
      warunki w hotelu bardzo dobre. Fakt, miałam w alfie świetnego rezydenta, bardzo
      ogarnięta dziewczyna która jak trzeba było to stała na głowie żeby coś załatwić.
      Ten hotel nazywa sie Planeta. Mistrzowsko urządzony jak dla mnie.
      Pozdrawiam
      • Gość: albena Re: przymiarki do wakacji 2010 IP: *.chello.pl 26.10.09, 16:17
        Hotel Planeta ale w nie napisałaś w jakim mieście. Jak możesz to proszę Cię o
        rozwinięcie tematu " mile mnie te wakacje zaskoczyły"
        Pozdrawiam!!!
        • anjolka77 Re: przymiarki do wakacji 2010 28.10.09, 19:00
          Hotel Planeta jest w Słonecznym Brzegu. Wiesz, byłam mile zaskoczona, bo
          wcześniej Bułgaria nie kojarzyła mi się jakoś specjalnie pozytywnie. Że może być
          brudno, jakoś niesympatycznie. Ale biuro naprawdę świetnie się spisało i urlop w
          Planecie uważam za jeden z najlepszych wypoczynków.
    • Gość: Zen-on Re: przymiarki do wakacji 2010 IP: 79.175.233.* 26.10.09, 19:19
      Polecam hotel Marieta Palace **** w Nesebar
      Ja tam byłem w lipcu 2009 i naprawdę nie można się tam nudzić:
      basen na dachu, w hotelu sauna, centrum Spa, kręgle, bilard i oczywiście dwie dyskoteki(dla gości hotelowych za darmo) Przy hotelu kawiarnia, bank, pizzeria, kebab bar i w koło sporo sklepów.
      Do plaży spacerkiem 7 minut.
    • pawel.slonecznybrzeg Re: przymiarki do wakacji 2010 26.10.09, 19:20
      hotel Planeta jest w Słonecznym Brzegu - w ścisłym centrum, ma bodajże 5
      gwiazdek i moim zdaniem (o ile dobrze kojarze) tonie w kiczu (imitacja złota+lwy
      na wejściu), co nie oznacza ze sam pobyt i jedzenie nie jest super (W koncu
      gwiazdki zobowiązują;))
      • Gość: maranka Re: przymiarki do wakacji 2010 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.09, 09:43
        tak to ten ze złotymi lwami , ulubiony hotel Skandynawów i Niemców ,
        przyjeżdżają do niego całe wycieczki młodzieży w związku z tym straszny tam gwar
        -polecam młodym
    • lotka-1 Re: przymiarki do wakacji 2010 03.11.09, 15:39
      Ja właśnie się przymierzam do Bułgarii... piękny kraj, cudowne zabytki. Jeszcze
      jak będzie towarzystwo fajne to już w ogóle. Wydaje mi się, że ja pojadę z tym
      biurem co zawsze :)
      • Gość: albena Re: przymiarki do wakacji 2010 IP: *.chello.pl 03.11.09, 17:39
        To znaczy z jakim biurem?
      • mlarka Re: przymiarki do wakacji 2010 04.11.09, 13:55
        Ja się właśnie bardzo poważnie zastanawiam nad najbliższymi wakacjami. Marzy mi
        się Bułgaria, moi znajomi w tym roku byli i opowiadali, że latem tam jest po
        prostu cudownie. Tylko żeby jeszcze biuro jakoś porządnie wszystko
        zorganizowało. Ja w tym roku byłam w Grecji z alfą i mimo kilku jakiś
        niedociągnięć (bo te się wszędzie zdarzają) to mogę wystawić im dużego plusa.
        • Gość: gosc Re: przymiarki do wakacji 2010 IP: 193.219.126.* 06.11.09, 18:00
          z Alfa bylismy w Bułgari dwa lata w wakacje 2008
          wszystko było OK,Bułgaria ,ach,super
    • Gość: Gienek Re: przymiarki do wakacji 2010 IP: *.chello.pl 02.05.10, 10:33
      Wejdż na stronę biura podróży jaguar Sosnowiec mają ciekawą ofertę do Sozopola , gdybym nie wykupił wczasów gdzieś indziej byc może bym tam pojechał Z tego co widac na zdjęciach i opisach jest tam ładnie a do plaży tylko 100 m .Przepraszam że nie piszę nazwy hotelu ale nie pamiętam wejdziesz na ich stronę jest to jedyny hotel który ma all .
      • Gość: czarownica2 Re: przymiarki do wakacji 2010 IP: *.adsl.alicedsl.de 02.05.10, 14:37
        Biuro Jaguar ma w ofercie piekny hotel w Sozopolu z wersja
        wyzywienia all i inne hotele ze sniadaniami. Wejdz na ich strone
        www.bpjaguar.pl.
    • Gość: asia Re: Last minute IP: 198.36.86.* 04.05.10, 05:48
      Jak jedziesz sam to sobie możesz wybierać last minute ale są tacy co mają
      przyjaciół wiec wątpię abyś znalazł lasta na 20 osób:PP
    • Gość: autor Re: przymiarki do wakacji 2010 IP: 213.17.169.* 29.06.10, 16:08
      a czemu nie wakacje w Polsce? Aktywnie spędzony urlop jest 100 razy lepszy od leniwego wyjazdu..
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka