Dodaj do ulubionych

Aktualny kurs Lewa do dolara i euro w BLG

IP: *.chello.pl 06.07.10, 13:47
Witam,
mam pytanie czy ktoś kto jest np. teraz w SB, CZY Bułgarii, albo po prostu się
orientuje ile lewa dostane za dolara i za euro? bo na stronie biura podroży, z
którego jadę przeczytałam ze 1 dolar to o,75 lewa? to strasznie mało... czy
ktoś może potwierdzić tę informację?? Prosze o odp bo w piatek wylatuje do SB
i nadal nie wiem jaka walute brac ze soba??
Obserwuj wątek
    • pawel.slonecznybrzeg Re: Aktualny kurs Lewa do dolara i euro w BLG 06.07.10, 14:05
      weź euro - leva jest na stałe powiązana kursem i wynosi on 1,94 leva za 1 euro i
      nie zmienia on się i było setki razy na forum
      • Gość: turystka Re: Aktualny kurs Lewa do dolara i euro w BLG IP: *.chello.pl 06.07.10, 14:19
        Ok, a wiesz jaki jest kurs dolara w stosunku do lewa?
        • Gość: tonio Re: Aktualny kurs Lewa do dolara i euro w BLG IP: *.btc-net.bg 06.07.10, 15:05
          Zawsze będzie gorszy od kursu EUR, bo ten jest sztywny i wynosi
          dokladnie 1,955, natomist w kantorach wymieniamy po około 1,92-1,94.
          Kurs USD do lewa jest przeliczany poprzez EUR i zawsze ktoś na tej
          wymianie musi zarobić, Dolary bierz tylko wtedy jesli juz je masz. s
          Wieczorem bedę w kantorach to sprawdzę aktualny kurs
          • Gość: maranka Re: Aktualny kurs Lewa do dolara i euro w BLG IP: *.btc-net.bg 06.07.10, 19:25
            euro 1,90-1,94
            dolar 1,50-1,54
            dane z wczoraj
            • Gość: tonio Re: Aktualny kurs Lewa do dolara i euro w BLG IP: *.btc-net.bg 06.07.10, 21:59
              W Obzorze w kantorach dzisiaj
              EUR 1,90-1,92
              USD 1,50-1,51
              • Gość: renia Re: Aktualny kurs Lewa do dolara i euro w BLG IP: *.slupsk.vectranet.pl 30.06.11, 15:27
                Jaki jest aktualny kurs dolara w bulgari
                • Gość: szela Re: Aktualny kurs Lewa do dolara i euro w BLG IP: *.slupsk.vectranet.pl 14.07.11, 19:06
                  prosze podac aktualny kurs dolara w slonecznym brzegu
            • trypel Re: Aktualny kurs Lewa do dolara i euro w BLG 07.07.10, 11:09
              w Balcziku 1,94-1,95 za euro:)
              a w banku nawet 1,9515 :)
          • Gość: kolega Re: Aktualny kurs Lewa do dolara i euro w BLG IP: *.adsl.inetia.pl 04.07.12, 05:14
            masz nie aktualne dane bo w burgas to jest w kantorach 1.96 no widziałem z dwa kantory po 1.97 ale to już jest dobry kurs a skolei w słonecznym brzegu to są złodzieje bo wymieniają po 1.85 nawet 1.84 to jest na rok 2011 sierpień ale tak sie nie zmienia za bardzo.
            • Gość: Lenzi Re: Aktualny kurs Lewa do dolara i euro w BLG IP: *.adsl.inetia.pl 04.07.12, 18:04
              Tydzien temu wrocilam rejon SB --Sveti Vlas-
    • Gość: bimbo Re: Aktualny kurs Lewa do dolara i euro w BLG IP: 88.220.179.* 06.07.10, 22:48
      WITAJ.WES EURO NAJLEPSZY PRZELICZNIK NA DOLARACH SIE TRACI.JA JADE
      PORAZ TRZECI DO BG.POZDRAWIAM
      • Gość: TURYSTKA Re: Aktualny kurs Lewa do dolara i euro w BLG IP: *.chello.pl 07.07.10, 12:42

no to bardzo zle;p bo wlasnie ja mam jakies dolary (sporo) i w sumie bez sensu
        jest kupowac euro znowu, zeby tam zamieniac, ale skoro az tak niekorzystny jest
        kurs to moze i lepiej. Dzieki Wszystkim za pomoc:)
      • Gość: TURYSTKA Re: Aktualny kurs Lewa do dolara i euro w BLG IP: *.chello.pl 07.07.10, 12:42
        no to bardzo zle;p bo wlasnie ja mam jakies dolary (sporo) i w sumie bez sensu
        jest kupowac euro znowu, zeby tam zamieniac, ale skoro az tak niekorzystny jest
        kurs to moze i lepiej. Dzieki Wszystkim za pomoc:)
        • Gość: tonio Re: Aktualny kurs Lewa do dolara i euro w BLG IP: *.btc-net.bg 07.07.10, 16:34
          Jeśli juz masz dolary to nie ma sensu ich wymieniać na EUR,
          Kurs USD jak wczoraj sprawdzałem to ok 1,50 do 1,52 i jak policzyłem
          to wynika on wprost z przeliczenia kursu EUR/USD, i wychodzi tylko
          ok 1-2 grosze gorzej niż wprost z EUR, ale przy wymianie w Polsce na
          EUR prawdopodobnie kantor skasuje cię mniej więcej tyle samo.
          Ewentualnie dolce zostaw sobie na inną okazję, ich kurs do EUR
          ostatnio rośnie i może to się opłacić, a kup EUR za złotówki.
    • szumewa76 Re: Aktualny kurs Lewa do dolara i euro w BLG 07.07.10, 23:42
      Gość portalu: turystka napisał(a):

> Witam,
      ... bo w piatek wylatuje do SB

A o której lecisz i skąd?
      Ja mam wylot o 8.30 z Pyrzowic.

Ewa
      • Gość: TURYSTKA Re: Aktualny kurs Lewa do dolara i euro w BLG IP: *.chello.pl 08.07.10, 10:22
        JA Z WARSZAWY O 8.10 DO HOTELU WELA W SB
    • Gość: kiuli właśnie wróciłam IP: *.astral.lodz.pl 01.07.11, 14:14
      Najlepiej wymienisz w Banku UNI-KREDYT,idąc główną ulicą lewą stroną z kierunku od Nessebaru,za światłami ,przed Ośrodkiem Zdrowia.Jest tam jeszcze po drodze Reiffaisen,ale tam nie byłam.
      W UNI-KR,kurs za EURO-1,947LEWA,trzeba pokazać paszport lub Dow.Osob.Tylko po schodach wyżej,tylko nie po prawej stronie zaraz za drzwiami wejściowymi.Bank otwarty w dni powszenie chyba 10-16.30.
      Awaryjnie wymieniałam też w hotelu KUBAN(nie w kasynie),charakterystyczny wysoki,wszyscy wiedzą gdzie sie zdanduje.krs EURO-1,90LEWA.
      W żadny wypadku nie wymieniaj w kantorach ,których jest mnóstwo,z koroną na CZARNYM TLE( ZE ZŁOTA chyba jest ok ,ale nie byłam),gwiazdkami....pobieraja prowizję i dają zupełnie inną cenę niż wypisana na tablicy.Ciągle ktoś się tam kłócił.
      W KUBANIE wymieniłam tez kiedyś złotówki ,za 0,40 ZŁ-1 LEWA .
      • Gość: tamara Re: właśnie wróciłam IP: *.slupsk.vectranet.pl 14.07.11, 19:25
        podajcie kurs dolara ps czekamy
        • Gość: Informator Re: właśnie wróciłam IP: *.multimo.pl 14.07.11, 20:55
          USD/BGN
          1.3561 (BUY)
          1.3961 (SELL)
          www.alphabank.bg/
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka