Dodaj do ulubionych

Ropotamo- dojazd

13.06.11, 12:50
Witam
Doradżcie mi proszę jak dojechać samochodem do rzeki Ropotamo będąc w okolicach SB.
Z tego co wiem to trzeba się kierować w stronę Sozopola i Primorska i jest tam mostek przy trasie na Burgas ,przystań skąd wypływają stateczki wycieczkowe kursujące po tej rzece.
Proszę o podanie szczegółów dojazdu i może aktualnych cen za rejs.
Dzięki z góry za wszelkie info.
Obserwuj wątek
    • Gość: jw Re: Ropotamo- dojazd IP: 162.27.161.* 13.06.11, 14:01
      Ropotamo
    • Gość: bell9 Re: Ropotamo- dojazd IP: *.toya.net.pl 13.06.11, 16:17
      w pewnym momencie jedziesz cały czas wzdłuż rzeki, jest mostek i zakręt i tu nalezy obserwowac pobocze z reklamą ( zresztą mijając mostek widać już łódki). Parking pewnie płatny ( my byliśmy po sezonie więc chyba nie płaciliśmy- nie pamiętam dokładnie).
      Jesli chodzi o cenę to we wrześniu 2009 płaciliśmy , o ile sobie dobrze przypomniałam, 16lv za dorosłego i 8lv za dziecko, ale nie przywiązuj zbytnio uwagi do cen bo:
      1.mogę nie pamiętać dokładnie
      2. w 2011 moga być inne ceny.
      Ogólnie, dla mnie nie warto i drugi raz już się nie wybraliśmy. Na dziś wolałabym te pieniądze przeznaczyć na coś inego.
      • Gość: jw Re: Ropotamo- dojazd IP: *.multi-play.net.pl 14.06.11, 07:06
        moim zdaniem też nie warto.
    • Gość: Mirka Re: Ropotamo- dojazd IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.11, 23:07
      Człowieku daj se luz szkoda czasu i drogi,parking bezplatny.jedno co jest tam fajne to tylko śpiew żab nadzrewnych a reszta to szkoda gadać
      Pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka