markos28mr 14.06.11, 20:17 Czy był ktos w tym hotelu ? Ja jadę z biurem OIS 5 lipca. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: niunia Re: Hotel Zora Złote Piaski IP: *.play-internet.pl 23.06.11, 16:32 Katastrofa ten hotel. W pokojach nie ma klimatyzacji. Trzeba zaopatrzyc sie w recepcji w wiatrak (chyba 2 lewy na dzien sie placi). O jedzeniu juz nie wspomne... Prawie każdy miał problemy zołądkowe. Trzeba zaopatrzyc sie w leki. Nie wiem, czym jedziesz, ale jesli autokarem, to nastaw sie na 24 i wiecej godzin podrózy (w moim przypadku to było 27). Klucze do pokoju dostalismy po 15.00, choc byliśmy tam juz po 11.00. Lepiej wziac ze sobą wiecej gotowki i lodowke turystyczna z konserwami itp. Kolezanka miała ze soba gulasz angielski - jaki to był dla nas rarytas :) Sklepy w Bulgarii nie sa zaopatrzone jak nasze.. przewazaja tam slodycze i alkohol. Nie ma co 'oszczedzac' na wczasach... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mała Re: Hotel Zora Złote Piaski IP: *.adsl.inetia.pl 23.06.11, 18:33 a skąd jedziesz? sam czy ze znajomymi? ja właśnie zastanawiam się nad tym wyjazdem, ale czytam i czytam i wszędzie fatalne opinie Odpowiedz Link Zgłoś
markos28mr Re: Hotel Zora Złote Piaski 24.06.11, 20:56 Jadę sam , komentażami na forum nie przejmuję się , nie było słychać ,żeby ktoś zatruł się śmiertelnie w tym hotelu .A poza tym w hotelu się tylko śpi , więc będzie chyba lepiej niz pod namiotem. Wsiadam w Katowicach. Z biurem OIS byłem w zeszłym roku w Chorwacji , poza 5 godzinnym opóźnieniem odjazdu autokaru , nie było większych wpadek, no i te 2km do plaży , ale dla mnie to pestka , ważne ,że jest morze i plaża , uwielbiam pływać. Jak byłoby wszystko jak w opisie wczasów, to byłoby trochę nudno , a tak nigdy nie wiadomo jaki numer OIS wywinie i to jest dodatkowy już nie płatny zastrzyk adrenaliny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mała Re: Hotel Zora Złote Piaski IP: *.adsl.inetia.pl 25.06.11, 08:51 No ja jednak też się zdecydowałam, w sumie Złote Piaski to podobno najlepsze miejsce do imprezowania i aktywnego wypoczynku więc nawet jak będą karaluchu w pokoju to jakoś się przeżyje, ja też jadę sama ale jestem z Łodzi :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niunia Re: Hotel Zora Złote Piaski IP: *.play-internet.pl 26.06.11, 22:02 W hotelu nie tylko się śpi, ale jeszcze je... Z jedzeniem jest naprawdę problem.. my jechalismy wiekszą grupką ( 7 osób) i każdego "pogoniło". Warto zaopatrzyć sie w odpowiednie leki. A.. jeszcze jedna kwestia 200 schodów do plaży. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: luk Re: Hotel Zora Złote Piaski IP: 78.8.105.* 26.06.11, 23:28 mała: a kiedy jedziesz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mała Re: Hotel Zora Złote Piaski IP: *.adsl.inetia.pl 27.06.11, 09:48 05.07 z Łodzi a ty luk tez jedziesz? w jakim terminie i skad? niunia wiem ze nie tylko sie spi ale i je ale ja jade na wakacje opalac sie i imprezowac, mialam wziasc wakacje bez wyzywienia a ze tu jest to spoko ale na pewno nie bede wracala z plazy specjalnie na obiad. 200 schodow-fajnie troche ruchu ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: luk Re: Hotel Zora Złote Piaski IP: 78.8.107.* 27.06.11, 20:58 niestety trochę później Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mała Re: Hotel Zora Złote Piaski IP: *.adsl.inetia.pl 29.06.11, 09:55 nikt więcej nie wybiera się w tym terminie do Złotych piasków? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda Re: Hotel Zora Złote Piaski IP: *.cable.smsnet.pl 25.07.11, 13:54 Hej, Jadę z biurem OIS w środę 27 lipca do Złotych Piasków, Zora. Mam nadzieję, że nie będzie tak strasznie w kwestii jedzenia w hotelu i ewentualnego robactwa. Nie planuję duzo czasu spędzać w hotelu, to w końcu nie cel podróży:) Wiecie może czy warto do Bułgarii (Złote Piaski) brać sprzęt do nurkowania, maska, płetwy i rurka?? Chodzi mi o takie amatorskie, indywidualne nurkowanie 2 m pod wodę, żeby pooglądać trochę ryb, skał, itp. W przewodniku nic o tym nie pisze, a piaszczyste plaże nie obfituje w takie ciekawe miejsca, ale może gdzieś w okolicy są zatoczki, itp. Odpowiedz Link Zgłoś