Dodaj do ulubionych

Pogoda w lipcu

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.11.11, 12:25
Mam zamiar wykupić wakacje w Złotych piaskach pod koniec lipca. Obawiam się jednak pogody. Czy może wypowiedzieć się ktoś czy często zdarzają się opady w tym okresie. Z góry dziękuje
Obserwuj wątek
    • nioma Re: Pogoda w lipcu 18.11.11, 14:44
      Ja bylam kawalek dalej w Obzorze, polowa lipca.
      Pogode mielismy codziennie wspaniala, deszczu nie bylo ani razu. Temperatury sporo powyzej 30 stopni, niebo bezchmurne, woda w morzy zdatna do plywania.
      • Gość: maranka Re: Pogoda w lipcu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.11, 15:05
        Bułgaria to nie tropiki www.bulgaria24.org/info/pogoda_i_klimat,14.htm
    • Gość: E.W Re: Pogoda w lipcu IP: *.dynamic.chello.pl 18.11.11, 15:29
      DESZCZYK W LIPCU TO ULGA , rozkosz , odetchnienie wilgotnym powietrzem ale zdarza się bardzo wyjątkowo i trwa bardzo krótko a SZKODA generalnie nie musisz mieć takich dylematów pogodowych w Bułgarii to nie Polska pogodę będziesz miała gwarantowaną...
      • pawel.slonecznybrzeg Re: Pogoda w lipcu 18.11.11, 18:34
        jak pada deszcz to zawsze pozostaje ciepłe morze :) ale tak jak napisała poprzedniczka - deszczyk to zbawienie, no chyba że jedziesz na tydzien i akurat leje...ale w porónaniu z Polską nei ma tematu
        • Gość: aga A w czerwcu? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.11, 12:42
          A jak jest z pogodą na początku czerwca?
          • Gość: mareczek07 Re: A w czerwcu? IP: *.pasjo.net 24.11.11, 14:06
            byłem w tym roku od 7-21.06 i było bardzo ładnie a od ok 26 .06 do pierwszych dni lipca pogoda była średnia / S.B /
            • Gość: aga Re: A w czerwcu? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.11, 15:55
              Dzięki za informację. Wybieramy się z mężem własnie na początku czerwca na urlop i nie chciałabym trafić na deszcz. Wiem,że z tym może być różnie, ale kto pyta nie błądzi.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka