Gość: siua IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.11.11, 12:25 Mam zamiar wykupić wakacje w Złotych piaskach pod koniec lipca. Obawiam się jednak pogody. Czy może wypowiedzieć się ktoś czy często zdarzają się opady w tym okresie. Z góry dziękuje Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nioma Re: Pogoda w lipcu 18.11.11, 14:44 Ja bylam kawalek dalej w Obzorze, polowa lipca. Pogode mielismy codziennie wspaniala, deszczu nie bylo ani razu. Temperatury sporo powyzej 30 stopni, niebo bezchmurne, woda w morzy zdatna do plywania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maranka Re: Pogoda w lipcu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.11, 15:05 Bułgaria to nie tropiki www.bulgaria24.org/info/pogoda_i_klimat,14.htm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: E.W Re: Pogoda w lipcu IP: *.dynamic.chello.pl 18.11.11, 15:29 DESZCZYK W LIPCU TO ULGA , rozkosz , odetchnienie wilgotnym powietrzem ale zdarza się bardzo wyjątkowo i trwa bardzo krótko a SZKODA generalnie nie musisz mieć takich dylematów pogodowych w Bułgarii to nie Polska pogodę będziesz miała gwarantowaną... Odpowiedz Link Zgłoś
pawel.slonecznybrzeg Re: Pogoda w lipcu 18.11.11, 18:34 jak pada deszcz to zawsze pozostaje ciepłe morze :) ale tak jak napisała poprzedniczka - deszczyk to zbawienie, no chyba że jedziesz na tydzien i akurat leje...ale w porónaniu z Polską nei ma tematu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga A w czerwcu? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.11, 12:42 A jak jest z pogodą na początku czerwca? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mareczek07 Re: A w czerwcu? IP: *.pasjo.net 24.11.11, 14:06 byłem w tym roku od 7-21.06 i było bardzo ładnie a od ok 26 .06 do pierwszych dni lipca pogoda była średnia / S.B / Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: A w czerwcu? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.11, 15:55 Dzięki za informację. Wybieramy się z mężem własnie na początku czerwca na urlop i nie chciałabym trafić na deszcz. Wiem,że z tym może być różnie, ale kto pyta nie błądzi. Odpowiedz Link Zgłoś