bartoljg Re: Andalusia 02.07.16, 21:48 Witam jeśli chodzi o hotel w miejscowości Elenite to wybieram się tam z rodziną od 22.08. Przeszukałem chyba wszystkie fora związane z hotelami opinnie są pół na pół. Ale rozmawiałem ze znajomymi którzy tam byli, oraz z ludźmi którzy już wrócili. Wnioski są takie ze pobyt udany ale już by tam nie wrócili, jedzenie monotonne. Dla dzieci jest mnóstwo atrakcji. Jeśli chodzi o porządki nikt nie marudził na ten temat. Z miejscem na plaży wiadomo ten hotel to moloch wiec rano szybki sprint żeby zaklepać leżaki. Generalnie jeśli nie liczysz na arbuza rzeźbionego to oferta hotelu jest warta. Zresztą powiem tak musimy się sami przekonać na swojej skórze i wyrobić opinnie. Bylem juz w wielu hotelach gdzie opinnie były gorsze niż andalusia. Nie miałem tak aby się sparzyć. Przede wszystkim trzeba być pozytywnie nastawionym. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
reni234 Re: Andalusia 03.07.16, 10:26 Dzięki .My zrezygnowaliśmy z tego holelu ,lecimy do St. Konatantin i Elena do hotelu Aqua Azur, lecimy z dzieckiem 2 letnim i nie chciałam ryzykować .POZDRAWIAM ,zYCZE UDANYCH WAKACJI. Odpowiedz Link Zgłoś
bambo225 Re: Andalusia 05.07.16, 20:50 najnowsze opinie sa dalej przykre pl.tripadvisor.com/Hotel_Review-g635767-d1014044-Reviews-Andalucia_Beach_Hotel_Residence-Elenite_Burgas_Province.html Odpowiedz Link Zgłoś