Dodaj do ulubionych

Obzor czy Sozopol poczatkiem Wrzesnia

IP: *.dsl.bater.net.pl / 87.204.46.* 15.06.06, 11:45
Witam mam 2 oferty z biura Skarpa Obzor i hotel Nanew** lub Sozopol i hotel
Flagman*** nie wiem na ktora miejscowosc sie zdecydowac...jestesmy mloda para
i czas bedziemy spedzac dniami na plazy a wieczorami w pubach restauracjach.
Czy ktos byl w obu miejscach?
Obserwuj wątek
    • Gość: Ania Re: Obzor czy Sozopol poczatkiem Wrzesnia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.06.06, 20:40
      bylam ze Skarpą w zeszłym roku ale w Pomorie. Moi znajomi byli w Sozopolu i byli
      bardzo zadowoleni. Nie wiem jak tam jest we wrzesniu - tzn do kiedy trwa sezon,
      ale niewatpliwie Sozopol jest miejscowoscia bardziej rozrywkowa niz Obzor, bo
      Obzor to malutkie miasteczko i spokojne:)
      • Gość: Ola do Ani IP: *.kg.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 16.06.06, 11:24
        A Pomorie w stosunku do Sozopolu i Obzoru jak byś okresliła? Jesli chodzi o
        wielkość i rozrywke?
    • vladimir7 Re: Obzor czy Sozopol poczatkiem Wrzesnia 25.06.06, 19:14
      Ot Nanev do morza 1000 m. na gore.
    • Gość: Gocha Re: Obzor czy Sozopol poczatkiem Wrzesnia IP: *.daminet.pl 25.06.06, 20:52
      W zeszłym roku byłam w Obzorze i w Sozopolu. Jeśli bardzo lubisz się bawić to Sozopol jest lepszy, a Obzor spokojniejszy, tańszy ale nocami życie też wrze.
      • Gość: Ania Re: Obzor czy Sozopol poczatkiem Wrzesnia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.06.06, 21:56
        Pomorie to cos pomiedzy Obrozem i sozopolem :) nie duze ale tez nie male,
        wieczorem jest co robic, ale nie jest az tak rozrywkowe jak Sozopol :)
        • wiolettadg Re: Obzor czy Sozopol poczatkiem Wrzesnia 02.07.06, 14:21
          Stare Pomorie jest ok a nowe Pomorie mnie niebardzo się podoba. Podobno i Obzor
          i Sozopol jest ok zależy co kto lubi i czym jedzie bo jak samochodem to nie ma
          żadnego problemu z przemieszczaniem się np ZP czy SB czy Neseber czy Burgas .
          Polecam małe i tanie miasteczka tam też są knajpki a zawsze można gdzieś
          wyskoczyć i to też jest zabawne.
    • Gość: waldi Re: Obzor czy Sozopol poczatkiem Wrzesnia IP: *.pronet.lublin.pl 02.07.06, 18:56
      dwa lata temu byłem w Obzorze, w tamtym roku byłęm w Sozopolu z towarzystwem 12
      osób ( rozrywkowym ) Zdecydowanie polecam Sozopol.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka