Gość: sympatico IP: *.acn.waw.pl 20.06.06, 17:50 jak w temacie z jakim biurem wybrac sie do Bulgarii? Sa jakies godne polecenia i takie, ktorych nalezy unikac? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: bida Re: z jakim biurem... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.06, 10:29 Trudno mi wypowiadać się o wszystkich biurach, bo do czynienia miałam do tej pory tylko z Alfa Starem. Biuro spisało się przyzwoicie, na ceny też nie narzekałam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czaga3 Re: z jakim biurem... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.06.06, 11:20 ODRADZAM biuro rego-bis. NIe jedźcie z nim do bułgarii. Byliśmy 2 lata temu i porażka. Hotel miał byc *** a był tylko **. Warunki w pokojach beznadziejne. Pokoje pamiętają czasy komunizmu... a właściwie nic się w nich od tego czasu nie zmieniło. W łazience brak osobnej kabiny prysznicowej. Łazienka o rozmiarach 1,5x1,5m cała w kafelkach (kafelkowana 20 lat temu) i podczas brania prysznica woda chlapała na umywalkę i ubikację. Jedyne co polecam to jedzenie w tym hotelu. Wracaliśmy autokarem z ludzmi z innego hotelu z tego samego biura. Tam było na odwrót. Hotel ok, a jedzenie paskudne i mało. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bida Re: z jakim biurem... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.06, 10:44 Alfa na szczęście ma prawie same nowe hotele, więc takie problemy raczej odpadają. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: OLa Re: z jakim biurem... IP: *.c9.msk.pl 01.07.06, 23:55 www.bpjaguar.pl, jest to biuro, które specjalizuje się tylkow Bułgarii, ja byłam z nimi juz raz i jestem zadowoklona, wczesniej byłam ze Skarpą, tez było niźle ale jechałam 10 godzin dłuzej....... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mike Re: z jakim biurem... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.06, 17:09 Jaguar ok ale zaduża propwizję sobie liczą - narazie przeglądam ich oferty last minute a mam zamiar jechać ok 21 lipca własnym autem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jancova Re: z jakim biurem... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.06, 11:58 W zasadzie potwierdzam. Alfa i Jaguar są chyba najlepsze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tropiciel Re: z jakim biurem... IP: *.lan.arttour.com.pl / 83.17.126.* 03.07.06, 13:27 www.bulgariainfo.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: neila83 Re: z jakim biurem... IP: *.4web.pl 04.07.06, 19:45 A ja bym polecała Adriatyk! Byłam z nimi rok temu, miło zaskoczyli nas hotelem, miał mieć 2 gwiazdki, ale spokojnie można było mu dać 3*, reszta też bez zarzutu:) Odpowiedz Link Zgłoś