Dodaj do ulubionych

Złote Piaski - Aquapolis (Aquapark) info

21.06.06, 01:43
Witam !

Szukam informacji o Aquapolis (Aquaparku) czyli wodnym Miasteczku koło
Złotych Piasków.
www.aquapolis.net/
Proszę o informacje od osób, które były tam w tym roku. Proszę o info o
cenach, Waszych wrażeniach i spostrzeżeniach. Może jakieś praktyczne
porady :))

pozdrawiam
lahcimm
Obserwuj wątek
    • lahcimm Re: Złote Piaski - Aquapolis (Aquapark) info 23.06.06, 00:52
      Niesamowite. Naprawdę nikt nie był w tym roku w Aquapolis ?
    • lahcimm Re: Złote Piaski - Aquapolis (Aquapark) info 12.07.06, 13:09
      Witam ponownie !

Czy jakaś życzliwa osoba może napisać kilka zdań o Aquaparku (Aquapolis) w
      Złotych Piaskach.

• Gość: gość ewka Re: Złote Piaski - Aquapolis (Aquapark) info IP: *.adsl.inetia.pl 12.07.06, 14:19
      polecam !!!
      sporo atrakcji dla dzieci i doroslych da dzieci masa bezpiecznych brodzikow
      fajnych zjezdzalni dla doroslych kilka zjezdzalni warto sie wybrac na caly
      dzien koszt osoby doroslej to ok 24 l dokladnie nie pamietam a dziecko do 120 8
      l w kasie namawiaja zeby kupic dla dziecka caly bilet bo nie bedzie moglo
      korzystac ze wszystkich atrakcji ale nie warto dostaje sie takie niby
      zegareczki i wtedy zawsze mozna na czas zjazdu dac dzieciakowikoszt lezakow to
      5 l obowiazkowo niestety trzeba zaplacic bo nie ma gdzie sie polozyc ceny
      jedzonka takie jak w zlotych piaskach
    • Gość: gość ewka Re: Złote Piaski - Aquapolis (Aquapark) info IP: *.adsl.inetia.pl 12.07.06, 14:20
      i jeszcze jedno od 16 mozna wchodzic za polowe ceny park jest otwarty do 19 ale
      warto wybrac sie na caly dzien
      • lahcimm Re: Złote Piaski - Aquapolis (Aquapark) info 13.07.06, 19:38
        Dziękuję za informacje.

A pamiętasz od której jest czynne ?
        Czy parking przed Aquapolis jest płatny ?
        Czy leżaki trzeba brać także dla dzieci czy mozna sobie odpuścić ?

pozdr
        Lahcimm
        • Gość: gość ewka Re: Złote Piaski - Aquapolis (Aquapark) info IP: *.adsl.inetia.pl 13.07.06, 20:09
          pamietam ze czynny do 19 ale od ktorej to nie my bylismy tam pare minut po 10
          parking jest platny ale obok parkingu jest miejsce gdzie mozna zaparkowac za
          darmo co do lezakow to bierzemy ile chcemy mozna wziasc tylko jeden a mozna
          kilka to zalezy od nas
          • Gość: wojtek199 Re: Złote Piaski - Aquapolis (Aquapark) info IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.08.06, 01:32
            no ja powiem szczerze że byłem troche rozczarowany tym parkiem, pojechałem tam
            właśnie po 16 żeby wejść za pół ceny no już mi się nudziło do tej 19, tym
            bardziej że atrakcje zamknęli już chyba o 18.30. w porównaniu z parkami np w
            hiszpani gdzie bawiłem się cały dzień ten wypada blado, ale to zależy do czego
            jesteś przyzwyczajony:D

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka