ebi3 07.11.06, 17:17 Witam!!! Chciałam sie podzielić wrażeniami z urlopu w Bułgarii, a dokładniej w Warnie...nic dodac nic ująć - ukradli nam tam auto:( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Piter Re: Aj ta Bułgaria IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.11.06, 20:03 oj to przerabane! dlatego polecialem samolotem - jego nie ukradna. a w nawiasie- wspolczuje, nie wyobrazam sobie uczucia po skradzionym aucie Odpowiedz Link Zgłoś
lahcimm Re: Aj ta Bułgaria 08.11.06, 09:24 Serdecznie współczuję. Jak sią domyślam napisałaś tą wiadomośc, żeby podzielić się spostrzeżeniami. Czy musieliście zapłacić cło od ukradzionego pojazdu ? Jak wróciliście do kraju ? Lahcimm Odpowiedz Link Zgłoś
ebi3 Re: Aj ta Bułgaria 08.11.06, 10:05 Cło niby musielismy zapłaci, ale w konsulacie poradzili nam abysmy powiedzieli na granicy ze nie mamy kasy i musielismy napisac oswiadczenie ze zapalcimy niby w Polsce ( nie mielismy zamiaru palcic oczywiscie ). jak wrocilismy - tato po nas przyjechal, ale ale - okazalo sie miesiac temu ze auto sie znalazlo, czekamy teraz na informacje z konsulatu w jakim jest stanie i czy oplaca sie w ogole po nie jechac.... Odpowiedz Link Zgłoś
lahcimm Re: Aj ta Bułgaria 08.11.06, 12:47 W Warnie nie ma zbyt wiele płatnych parkingów, dlatego tez byłem w lekkim stresie (zapłata cła od skradzionego pojazdu) zostawiając samochód na niestrzezonym parkingu. A jaka marka cieszyła się uznaniem bułgarskich złodzieji ? Skąd dokładnie go zwędzono ? Mam nadzieję, że w środku ... nie było bagaży. Odpowiedz Link Zgłoś
ebi3 Re: Aj ta Bułgaria 08.11.06, 13:18 na szczescie bagazy nie bylo, wyjechalismy sobie poprostu na wycieczke... marka - mercedes 190 a skradziono nam go miedzy za alen mak w kierunku zlotych piaskow masakra, na samo wspomnienie ciarki mi przechodza wyobrazasz sobie - jedziesz an urlop, masz nadzieje na odpoczynek, planujesz pare miesiecy a tu na drugi dzien taka klapa :( Odpowiedz Link Zgłoś
lahcimm Re: Aj ta Bułgaria 08.11.06, 16:55 Serdecznie współczuję. Samochód był ubezpieczony w zakresie autocasco ? Jeśli tak, nie powinna Cię obchodzić kwestia, że się odnalazł. Przed otrzymaniem odszkodowania ubezpieczyciel na pewno kazał podpisać cesję (zrzeczenia się praw do pojazdu). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lelek Re: Aj ta Bułgaria IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.11.06, 22:21 taki stary merc?? to moze i dobrze ze sie pozbyliscie tego grata Odpowiedz Link Zgłoś
ebi3 Re: Aj ta Bułgaria 09.11.06, 07:58 jestes bezczelny nie wiem czy chcialbys sie pozbywac auta na urlopie Odpowiedz Link Zgłoś
lahcimm Re: Aj ta Bułgaria 09.11.06, 12:22 Nie denerwuj się EBI3. Wypowiedź Lelka zupełnie nie na miejscu, zignoruj go. Ciekawe, czy tak samo mówiłby, gdyby w podobnych okolicznościach pozbył się swojego "nie grata" na urlopie ? Oczywiście nikomu nie życzę straty samochodu. Pozdr lahcimm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Aj ta Bułgaria IP: *.lns1.syd6.internode.on.net 14.11.06, 03:17 fajne doswiadczenia ale lubie ciepelko ;-) Odpowiedz Link Zgłoś