Gość: Zbyszek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.12.06, 20:59 czy ktoś wie gdzie w ułgarii znajdują sie plaże naturystow wybieram się w 2007 czy tam taki wypoczynek jest dozwolony? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Jarek Re: plaże dla naturystow IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.12.06, 21:13 Trafiłem na taka plażę w Sozopolu. Była usytuowana ok. 200 metrów od plaży strzeżonej. Ludzie zachowywali sie tam swobodnie i nikt nie robił z tego problemu. Odpowiedz Link Zgłoś
1artur Re: plaże dla naturystow 28.12.06, 08:30 Bardzo ładna taka plaża jest pomiędzy Kranievem a Albeną Odpowiedz Link Zgłoś
des4 Re: plaże dla naturystow 28.12.06, 11:21 Ładna, jak ładna. Po prostu dzika niezagospodarowana plaża. Niestety większość opalających się tam jest w wieku mocno zaawansowanym tak więc i oka nie ma na czym zawiesić...;( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: funky kitek Re: plaże dla naturystow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.06, 23:32 Ładna plaża dla naturystów znajduje się w Primorsku, usytuowana jest na tzw. plaży północnej tego miasteczka. Jest spokojna i zazwyczaj nie zatłoczona, trzeba iść jakieś 15 minut od strefy płatnych leżaków i parasoli w stronę dawnej willi Żiwkowa. Samo Primorsko także robi miłe wrażenie, nie jest opanowane przez Niemców i Rosjan a co za tym idzie ceny w kurorcie są o wiele niższe niż np. w Słonecznym Brzegu czy Złotych Piaskach. Polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bosman Re: plaże dla naturystow IP: *.interpc.pl 07.01.07, 10:21 Primorsko jest i dość fajna same młode troche psują apetyt starsze niemki.Jak mi wiadomo w kazdym kurorcie są. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: r.s.k. Re: plaże dla naturystow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.07, 10:38 W Bułgarii, Rumunii, na Krymie, w Chorwacji nie ma takiego problemu mentalnego jak "nagie opalanie" więc praktycznie w każdym kurorcie jest plaża dla naturystów. Topless jest normą, a nawet gdy plaży nie ma nagie opalanie na uboczy plaży nie stanowi problemu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pedro Re: plaże dla naturystow IP: *.imz.pl 11.01.07, 13:12 20 lat temu w B. był zakaz opalania się w toplessie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marusia Re: plaże dla naturystow IP: *.centertel.pl 11.01.07, 20:01 Eeeee tam.......20 lat temu byłam w Obzorze i były tam wydzielone plaże dla naturystów, oddzielne dla pań, oddzielne dla Panów. Znajdowały się na plaży publicznej odgrodzone wysokim ogrodzeniem stalowym zieloneym i niebieskim. Sama latałam tam z innymi dzieciakami podglądać golasów przez nieszczelne ogrodzenie :D:D:D Odpowiedz Link Zgłoś
spienionynadwudziestke Re: plaże dla naturystow 12.01.07, 08:52 a ja byłem w burgas, obzorze i nesebarze i wszędzie na golaska można było Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sigal1962 Re: plaże dla naturystow IP: *.52.jawnet.pl 16.01.07, 20:42 do wszystkich pseudo naturystow ktorzy twierdza ze nie ma gdzie na czym oka powiesic albo szpeca stare niemki WY nie jestescie naturystami TYLKO ZWYKLYMI PODGLADACZAMI a wiek swoje zrobi i ciekawe co wtedy powiecie a tak ile polskich dzieczyn 20kilu letnich z sadlem ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Symeon Re: plaże dla naturystow IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.01.07, 18:39 Bzdury piszesz. Już w roku 1980 byłem na plaży naturystów zaraz za Nesebyrem. Wysoki brzeg, trochę skałek, piaszczysta zatoczka. Nikt nie robił żadnego problemu. Odpowiedz Link Zgłoś