Dodaj do ulubionych

plaże dla naturystow

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.12.06, 20:59
czy ktoś wie gdzie w ułgarii znajdują sie plaże naturystow wybieram się w 2007
czy tam taki wypoczynek jest dozwolony?
Obserwuj wątek
    • Gość: Jarek Re: plaże dla naturystow IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.12.06, 21:13
      Trafiłem na taka plażę w Sozopolu. Była usytuowana ok. 200 metrów od plaży
      strzeżonej. Ludzie zachowywali sie tam swobodnie i nikt nie robił z tego
      problemu.
      • 1artur Re: plaże dla naturystow 28.12.06, 08:30
        Bardzo ładna taka plaża jest pomiędzy Kranievem a Albeną
        • des4 Re: plaże dla naturystow 28.12.06, 11:21
          Ładna, jak ładna. Po prostu dzika niezagospodarowana plaża. Niestety większość
          opalających się tam jest w wieku mocno zaawansowanym tak więc i oka nie ma na
          czym zawiesić...;(
    • Gość: funky kitek Re: plaże dla naturystow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.06, 23:32
      Ładna plaża dla naturystów znajduje się w Primorsku, usytuowana jest na tzw.
      plaży północnej tego miasteczka. Jest spokojna i zazwyczaj nie zatłoczona,
      trzeba iść jakieś 15 minut od strefy płatnych leżaków i parasoli w stronę
      dawnej willi Żiwkowa.
      Samo Primorsko także robi miłe wrażenie, nie jest opanowane przez Niemców i
      Rosjan a co za tym idzie ceny w kurorcie są o wiele niższe niż np. w Słonecznym
      Brzegu czy Złotych Piaskach. Polecam.
    • Gość: bosman Re: plaże dla naturystow IP: *.interpc.pl 07.01.07, 10:21
      Primorsko jest i dość fajna same młode troche psują apetyt starsze niemki.Jak
      mi wiadomo w kazdym kurorcie są.
      • Gość: r.s.k. Re: plaże dla naturystow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.07, 10:38
        W Bułgarii, Rumunii, na Krymie, w Chorwacji nie ma takiego problemu mentalnego
        jak "nagie opalanie" więc praktycznie w każdym kurorcie jest plaża dla
        naturystów. Topless jest normą, a nawet gdy plaży nie ma nagie opalanie na
        uboczy plaży nie stanowi problemu.
        • Gość: Pedro Re: plaże dla naturystow IP: *.imz.pl 11.01.07, 13:12
          20 lat temu w B. był zakaz opalania się w toplessie.
          • Gość: Marusia Re: plaże dla naturystow IP: *.centertel.pl 11.01.07, 20:01
            Eeeee tam.......20 lat temu byłam w Obzorze i były tam wydzielone plaże dla
            naturystów, oddzielne dla pań, oddzielne dla Panów. Znajdowały się na plaży
            publicznej odgrodzone wysokim ogrodzeniem stalowym zieloneym i niebieskim. Sama
            latałam tam z innymi dzieciakami podglądać golasów przez nieszczelne
            ogrodzenie :D:D:D
            • spienionynadwudziestke Re: plaże dla naturystow 12.01.07, 08:52
              a ja byłem w burgas, obzorze i nesebarze i wszędzie na golaska można było
              • Gość: sigal1962 Re: plaże dla naturystow IP: *.52.jawnet.pl 16.01.07, 20:42
                do wszystkich pseudo naturystow ktorzy twierdza ze nie ma gdzie na czym oka
                powiesic albo szpeca stare niemki WY nie jestescie naturystami TYLKO ZWYKLYMI
                PODGLADACZAMI a wiek swoje zrobi i ciekawe co wtedy powiecie a tak ile polskich
                dzieczyn 20kilu letnich z sadlem ??
          • Gość: Symeon Re: plaże dla naturystow IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.01.07, 18:39
            Bzdury piszesz. Już w roku 1980 byłem na plaży naturystów zaraz za Nesebyrem.
            Wysoki brzeg, trochę skałek, piaszczysta zatoczka. Nikt nie robił żadnego
            problemu.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka