Gość: to ja IP: 195.164.254.* 13.02.07, 11:31 ktoś był może w Hotelu RIU Miramar w miejscowośco Obzor? bedę wdzięzcna za wszelkie info. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: betty Re: hotel Miramar RIU IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.02.07, 19:20 Wjakim terminie planujesz tam pobyt,bo ja także wybrałam ten hotel na przełomie czerwca i lipca choć nic o nim także nie wiem.Ale okolica jest podobno piękna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: to ja Re: hotel Miramar RIU IP: *.aster.pl 14.02.07, 20:00 planujemy 23 lipca. poczytałam na forach angielskich i niemieckich ( oceny raczej pozytywne a oni są raczej wymagający)i tyle wiem;) ile płaciłaś i z jakiego biura? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: betty Re: hotel Miramar RIU IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.02.07, 18:24 jedziemy z dwójką dzieci(dojazd własny) na 10 dni z TUI-cena ok.4tyś(allInclusive).W ubiegłym roku byliśmy też z tego biura w Sveti Konstantin i było OK! Odpowiedz Link Zgłoś
andy322 Re: hotel Miramar RIU 19.02.07, 20:11 4tys? na 10 dni powiedzieli nam ok. 6600?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: betty Re: hotel Miramar RIU IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.02.07, 17:12 Opłata za pobyt w hotelu jest uzależniona od wieku dzieci(do 14 lat-gratis),pokoju (droższe są z widokiem na morze)My jedziemy w czerwcu gdyż jest dużo taniej niż w lipcu a pogoda podobna.Co do Sveti Konstantin to byłam w Dolphinie ,ale Aurora jest taże super,ogólnie fajne miejsce na odpoczynek. Odpowiedz Link Zgłoś
bzyk770 Re: hotel Miramar RIU 19.02.07, 21:02 Do Betty.Piszesz że w ubiegłym roku byłaś w Sveti Konstantin-w jakim hotelu., BO ja się wybieram do hotelu AURORA może coś słyszałaś o nim. Będe wdzięczny za informacje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 123jeger Re: hotel Miramar RIU IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 20.02.07, 11:01 Jadę w tym roku do Bułgarii po raz trzeci w tym roku właśnie do Obzoru.Za pobyt bez wyżywienia zapłacę w prywatnym pensjonacie 7 euro za dobę od osoby(warunki w pensjonacie znakomite) .Znam Obzor i okolicę bo dwa razy byłem z miejscowości położonej 5 km od Obzor (Biała).I zastanawiam się za co chcecie płacić tyle pieniędzy.W Bułgarii jak ktoś ma trochę pomyślunku można spędzić wspaniałe wakacje nie wydając zbyt wiele.Więcej kosztuje dojazd niż 10-cio dniowy pobyt. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yogi Re: hotel Miramar RIU IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.07, 14:40 My bylismy w Aurorze w 2006r w sierpniu. W 2007 roku też jedziemy, tyle, że w lipcu. Z hotelu bylismy zadowoleni. Czysto i spokojnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: darek Re: hotel Miramar RIU IP: 213.17.204.* 22.02.07, 23:55 ja zarezerwowałem termin w Miramarze od 25.06-05.10 ktos pisze ,że za same kwatery płaci 7E tzn,. 28,00 ja za ALL płacę ok 100,00 w hotelu z basenami,przy plaży-myślę że mam pomyslunek i wolę jednak do hotelu niż jakąs tam kwaterę-wakację to czas wypoczynku, a nie kobinowanie żeby zaoszczędzić 10-20 na dniu(może tyle wyjdzie taniej) pozdr.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: betty Re: hotel Miramar RIU IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.02.07, 13:15 to pewnie się spotkamy bo ja mam rezerwację od 23.06 w tym samym hotelu i podobnie jak ty nie piszę się na zadne kwatery ,jadę tam odpoczywać i interesuje mnie tylko AlL.Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ona Re: hotel Miramar RIU IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.02.07, 14:55 Gdzie jeśli można wiedzieć zdobyłeś taką ofertę? Chtnie bym skorzystała z tego samego źródła ale w lipco/sierpniowym terminie. Ta oferta jest z dojazdem własnym czy innym środkiem transportu? Odpowiedz Link Zgłoś
andy322 Re: hotel Miramar RIU 23.02.07, 15:45 oferta Riu miramar jest z tego co wiem tylko w TUI. wybieramy się z rodzinką. malo wiadomo na temat hotelu bo jest nowy, ale hotele riu sa niezłe wiec pewnie bedzie fajnie. dojazd swój jest troche meczący ale potem tylko odpoczynek w błogim luksusie. jedziemy od 23 lipca. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oni Re: hotel Miramar RIU IP: 195.164.254.* 16.04.07, 13:52 też zastanawiamy się nad tym hotelem. wygląda calkiem całkiem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ona Re: hotel Miramar RIU IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.02.07, 16:16 "Gość portalu: darek napisał(a): > ja zarezerwowałem termin w Miramarze od 25.06-05.10 > ktos pisze ,że za same kwatery płaci 7E tzn,. 28,00 ja za ALL płacę ok 100,00 w > > hotelu z basenami,przy plaży-myślę że mam pomyslunek i wolę jednak do hotelu > niż jakąs tam kwaterę-wakację to czas wypoczynku, a nie kobinowanie żeby > zaoszczędzić 10-20 na dniu(może tyle wyjdzie taniej) > pozdr.." Moje wcześniejsze zapytanie dot. ww. komentarza no i oczywiście jest nadal aktualne. Odpowiedz Link Zgłoś