Gość: pimo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.07, 16:44 Kto się wybiera do Rawdy. My jedziemy 04-09-07. Piszcie pimo28@poczta.onet.pl gg 498489 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ffff Re: Rawda Rawda Rawda kto do Rawdy ??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.07.07, 18:29 biedacy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pimo Re: Rawda Rawda Rawda kto do Rawdy ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.07, 18:47 Ja za takiego się nie uważam. GAMONIU. Jeszcze w Bułgarii nie byłem więc sobie jadę. Żeby zobaczyć inny świat. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: madzia Re: Rawda Rawda Rawda kto do Rawdy ??? IP: *.aster.pl 29.07.07, 18:49 Pewnie, ze jakieś BURACZYSKO straszne się tu wypowiada. Ja też wybieram sie do Ravdy, ale już 03,08 więć za chwilkę. Będzie fajnie, będzie ciepliutko i gratuluję wyboru. Też będę tam pierwszy raz :-) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pimo Re: Rawda Rawda Rawda kto do Rawdy ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.07, 19:05 Jak wrócisz odezwij się na adres pimo28@poczta.onet.pl Miłego wypoczynku i ładnej pogody :) Przemo_Wro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dorotty Re: Rawda Rawda Rawda kto do Rawdy ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.07, 10:13 co za głupi komentarz ...brak słów :/my tez lecimy ze znajomymi 13.08 z Alfa starem do hotelu Hristo już nie mogę sie doczekać nasi przyjaciele byli tam w maju i bardzo chawalili:)jak wrócimy to opowiemy jak było:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miki Re: Rawda Rawda Rawda kto do Rawdy ??? IP: 62.29.136.* 01.08.07, 17:27 bylismy,bylo super a kto to powiedzial ze Rawda jest dla biedakow ??jakis fiut czy tak jakos..bylismy tez w S.B.tam dopiero jest okropnie ,ale zalezy co kto lubi,jedni szpan przez tydzien lub dwa a w domciu zupki w proszku(to do fiuta bo pewnie tak je)ale takich burakow nigdzie nie brak, a inni normalnie bez szpanu,wypoczynek i luzik pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pimo Do Miki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.07, 18:33 Ja wybieram się tam 04-09 na dziesięć dni. Może powiesz cos więcej np. jak miasteczko ( ja cenię sobie spokój ), jak autobusy miejskie np. do Nesseberu i najważniejsza sprawa czy naprawdę plaża w Rawdzie jest taka straszna ??? Mój mail - pimo28@poczta.onet.pl Może kilka fotek z Rawdy podeślesz i oczywiście z plaży. Bardzo mi zależy. A ten burak który pisał że dla biedaków sam taki jest. Ale nie warto już się nim przejmować. Pozdrawiam Przemo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miki Re: Do Pimo IP: 62.29.136.* 02.08.07, 14:31 my mieszkalismy w takim przyjemnym hoteliku ok.5-6min od centrum wiec bylo cicho tez cenimy sobie spokoj do Neseberu jezdzi autobus spod sklepu zelaznego obok poczty i tu ciekawostka bilety sprzedaje pani konduktorka!0,8L tylko 4 przystanki plaza nie jest zbyt czysta ale nie jest tak zle dopiero, pod koniec pojawily sie kosze ale gdyby kazdy sie postaral..Ludzie jecza i nadaja a sami smieca niestety!Neseber piekny przynajmniej dla mnie jezdzilismy codziennie bo warto ,troche duzo ludzi ale zawsze miejsce sie znajdzie;-)nastaw sie ze bedzie ok i juz .Ci co tak bardzo wybrzydzaja to z reguly nawet w domu tak nie maja..pogoda napewno bedzie,morze cieplutkie wiec korzystajcie!Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pimo Re: Miki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.07, 17:46 Super dzięki na informacje. A może kilka fotek na maila. Ja jadę do hotelu Bohemi może widzieliście i macie jakieś zdanie na jego temat ?? pimo28@poczta.onet.pl Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Julia Re: Rawda Rawda Rawda kto do Rawdy ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.07, 17:38 Ja wybieram się się do Ravda w drugiej połowie września 2007 r. Myślę, że będzie ładna pogoda. Mam zamiar dużo zwiedzać. Chyba dużo ludzi nie będzie. Na 9 dni ile kasy starczy z wyżywieniem? Odpowiedz Link Zgłoś
kinga0777 Re: Rawda Rawda Rawda kto do Rawdy ??? 05.08.07, 19:09 Ja sie nie wybieram, bo byłam mniej wiecej w tym czasie 2 lata temu-niestety troszke późno-około 10 zaczeli liwidowac knajpy na dworze i wieczorkami pizgało z lekka.poza tym ok-jedzenie a zwłaszcza picie taniutkie i dobre.Przy głownej ulicy jest talki mały sklepik z kawą-można na wynos i można na miejscu sie napić no i z alkoholem-wybór winek i rakiji ogromny.Włascicielka Ania mówi świetnie po Polsku-prowadzą oprócz tego biuro podróży i warto jechac na wycieczke do Stambułu-męcząca ale bardzo warto!!!Nawet stanie godzinami na granicy z Turcją nie przeszkadza!!!Jak masz wiecej pytań to chetnie odpowiem- pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Julia Re: Rawda Rawda Rawda kto do Rawdy ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.07, 20:01 Dzięki za wiadomości. Są przydatne. Ja nudzić się nie będę. Mam plany na wyjeździe. Do Stambułu nie pojadę. Innym razem. W każdej miejscowości coś będzie czynne. Pozwiedzam okolicę - Sozopol, Burgas, Słoneczny Brzeg, Nessybar i w drugą stronę. Każdego dnia co innego. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek Re: Rawda Rawda Rawda kto do Rawdy ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.07, 08:02 A jak wygląda plaża w Rawdzie? Słyszałem same złe opinie czy faktycznie jest aż tak źle??? Jadę do Rawdy żeby odpocząć i słyszałem że ta miejscowość nadaje się do tego w 100% czy tak jest?? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kinga0777 Re: Rawda Rawda Rawda kto do Rawdy ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.07, 00:33 Jeżeli typowy odpoczynek to jak najbardziej-malutkie senne miasteczko-po 2 dniach wszystkich znasz,wiesz gdzie dobrze karmią,u kogo lepiej kupic owoce itp.Jak byłam ciekawostką był stary cygan spacerujacy z tresowanym niedźwiedziem.Wieczorami spokój, tylko od rana hałas rznięcia drzewa-robia zapasy na zimę-sam zobaczysz- wszędzie wozy drabiniaste i wielopokoleniowe rodziny Cyganów zwożących drewno!!!Plaż ok-piasek, łagodne zejście,nietypowe muszelki,o tej porze roku nie ma tloku-miłego pobutu Pa Odpowiedz Link Zgłoś