Gość: Gocha IP: *.aster.pl 23.08.07, 18:26 Czy ktoś był w hotelu Magnolia - Złote Piaski - proszę o informację gdyż jadę z 2 latkiem Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: jedddrek Re: Hotel Magnolia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.07, 22:33 właśnie wróciliśmy z tego hotelu. Bylismy z małym dzieckiem 15miesiecznym. Wczasy bardzo udane. Hotel jest bardzo fajny dla dzieci. Dwa place zabaw, mini disco dla maluchów, brodzik i morze które czesciowo jest bardzo płytkie. Jedyny minus to schody nie przystosowane do wóżków, ale w sumie nad morze jest z 150m także mozna przeżyć. Hotel czysty, jedzenie urozmaicone,ciekawym pomysłem jest bar na plaży, gdyż gdy zadowoli Cię na obiad grill to bez wracania do hotelu napelnisz żołądek. życzę miłego pobyt Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kazik Re: Hotel Magnolia IP: 212.36.14.* 26.08.07, 11:41 Hotel znajduje sie w odleglosci okolo 5 km od Zlotych Piaskow, jak poprzednik napisal blisko plazy. Posiada duzy i ladnie utrzymany park, dla dzieci jest cale mnostwo atrakcji i animacji. Jedzenie dobre, wybor calkiem spory. W hotelu przewazaja Niemcy, jest jeszcze troche Rosjan, Polski tez czesto slychac. Pokoje sa czyste, bardzo porzadnie sprzatane, obsluga jest wyjatkowo mila i sympatyczna. Uwaga: hotel sklada sie z dwoch czesci Magnolia 1 i Magnolia 2. W Magnolia 1 nie ma wind !!, a w Magnolia 2 sa bardzo malutkie.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jedddrek Re: Hotel Magnolia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.07, 12:17 ja byłem w magnolii 1 i winda była( nasz pokój był obok windy) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kazik Re: Hotel Magnolia IP: *.frag.bgwan.com 28.08.07, 09:59 A ja jestem teraz w Magnolii jeden w pokoju 418 i nie ma tam windy( a moze nie umiem znalezc na pietrze) . Ogolnie jesli ktos woli cisze to polecam Magnolie 1. Obok Magnolii 2 sa wieczorna animacje i dla przewrazliwionych moze byc za glosno. Internet w hotelu nie dosc, ze drogi( 3 lewa za godzine), jest niemilosiernie wolny i jest dostepny na jednym archaicznym komputerze. Dojazd do Varny autobusem 409 kosztuje 1.3 lewa( przystanek blisko hotelu). Jak jest tlok nalezy miec sie na bacznosci cyganskie dzikusy i bulgarscy kieszonkowscy nie proznuja. Szwaby lubia sie skarzyc, ze dojscie do plazy wymaga przebycia sporej liczby schodow. Ale i slyszalem niemieckie narzekanie na ptaki nieprzestrzegajace ciszy nocnej :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jedddrek Re: Hotel Magnolia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.07, 13:13 ja byłem w pokoju 412 :))) proponuje krótka wycieczkę aby obejrzec windę pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kazik Re: Hotel Magnolia IP: *.frag.bgwan.com 29.08.07, 08:27 ja mieszkam w czesci na prawo i schodkami do gory przed wejsciem do tej czesci gdzie jest SPA. Dokladnie wejsvcie jest za pokojem zabaw dla dzieci. Jak potwierdzal nawet personel akurat tam nie ma windy:) Ale rodziny z dziecmi kwateruje sie tam, gdzie sa windy:) Moze po prostu tak trafilem... Ale przy takiej ilosci spozytego zarcia warto sie powspinac Odpowiedz Link Zgłoś