Gość: Simon IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.02.08, 16:04 Czy ktoś wie gdzie można pojechać z rodzinką 3 osoby dorosłe i 2 dzieciaków ? Wszędzie tylko pokoje 2+2... Proszę o pomoc... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Krzys Re: Rodzinka 3+2 IP: *.ists.pl 08.02.08, 16:45 Hej Ja długo szukałem i w sumie znalazłem tylko opcję wyjazdu z UTC do Kompleksu Royal Sun w Słonecznym Brzegu. Biorę dla 6-osobowej rodzinki duży apartament z 2 sypialniami i pokojem dziennym. Za 2 dorosłych i 4 dzieciaków autokarem płacę 4134 PLN ! Jak dla mnie SUPER :) KP Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Moni Re: Rodzinka 3+2 IP: *.star.net.pl 09.02.08, 13:19 Planujemy urlop w tym roku w Bułgarii w dwie rodzinki 4 dorosłych i dwójka dzieci. Pasował by nam taki apartament dla 6 osób z oddzielnymi sypialniami dla dorosłych i jakiś pokój dla dzieci. Czy jest taka opcja w Royalu Sun i czy w tym Royalu są jakieś udogodnienia dla dzieciaków, baseny itp. ? I czy jest możliwość przelotu samolotem. Jestem z okolic Bielska, więc fajnie by było jak by samolot był ze Śląska lub z Krakowa Może jakiś link byś podał do stronki gdzie można by było zobaczyć ten hotel. Z góry dziękuję i pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś