Gość: turysta IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.05.08, 14:56 planuję wyjazd pod koniec czerwca do kranieva do hotelu cristal park. proszę o informacje na temat miejscowości, jakieś wskazówki i ewentualnie opisnie na temat mojego hotelu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: A&M Re: Kanievo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.08, 00:52 Miejscowość malutka ale przyjemna, nam się podobało. To napewno oszczędna wersja, a plaża nie taka zatłoczona i nawet całkiem czysta (dla porównania w Warnie masakra z metr plaźy i brudnooo), dużo knajp z pysznym jedzonkiem, dobra baza wypadowa. My nie mieliśmy auta a i tak się nie nudziliśmy. Hotel z zewnątrz wyglada fajnie, my mieszkaliśmy obok w takim gorszym:)Pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: turysta Re: Kanievo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.05.08, 22:07 Dziękuję bardzo za odpowiedz. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gelo72 Re: Kanievo IP: 212.106.28.* 24.05.08, 12:58 no ja mam dylema czy własnie polecane prze niektóre osoby kanievo czy SB wybieram się z dziećmi i sam nie wiem co bedzie lepsze W sb mam praktycznie dogadany apartament a w kanievo nic ciekawego nie moge znaleśc Odpowiedz Link Zgłoś