Gość: piotrek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.08, 18:08 witam.czy wrocil ktos w ostatnich dniach z hotelu golden beach w zlotych piaskach???chcialbym zadac kilka pytan . Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: pipi Re: hotel GOLDEN BEACH IP: *.spray.net.pl 23.08.08, 22:09 wróciłam wczoraj - jest super, pozytywne opinie znajdziesz na tym forum z data wpisu koniec lipca. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Darek Re: hotel GOLDEN BEACH IP: 83.2.127.* 20.09.08, 21:25 Super hotel, świetna obsługa,zajefajne jedzenie alkohole , kawka, napije extra Polecam najlepsze wakacje !!! Tylko ta jazda z lotniska w Burgas wkurzające lepiej ledowac w Varnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piotrek Re: hotel GOLDEN BEACH IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.08, 15:22 Do Pipi - ma kilka pytań: - napisz jak z jedzeniem, czy dobre i dużo? - jak oceniasz pokoje, czy w każdym są suszarki do włosów, - czy jest może żelazko, albo czy mozna gdzieś pożyczyc? Dzięki za każde info. Co warto zobaczyc w Bułgarii? I najważniejsze pogoda, czy wieczorami jest chłodno? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pipi Re: hotel GOLDEN BEACH IP: *.spray.net.pl 27.08.08, 21:50 hejka, jedzenie w golden Beach jest dobre, różnorodne i dużo,ale ja dla pewności wybierałam coś zbliżonego do polskiego. śniadania są standardowe europejskie (jajka, parówki, płatki itp), najlepsza jest kolacja (duża różnorodność). winko pyszne!!! Jeżeli masz all incl to generalnie ciągle coś jesz. Ja polecam owoce (takich arbuzów i melonów to w Polsce nie ma). Pokoje duże, ładne codziennie sprzątane, ręczniki też zmieniane. Klima - radzę wyłączać na noc... Suszarka jest... Żelażko - szczerze powiedziawszy to nie wiem, jest tak gorąco, że cały czas spędzialiśmy na basenie wiec paero było tylko w użyciu. Uwaga, jak przyjeżdżasz do hotelu to "boy" zanosi walizki - trzeba mu dać z 2 lewa Nie byliśmy na wycieczce, ale chwalili Neseber, Kaliaki. Jeeptrip - tu zdania podzielone (to są opinie moich znajomych).Pogoda - strasznie gorąco, wieczorami cieplutko. Nie wiem jednak jak jest we wrześniu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piotrek Re: hotel GOLDEN BEACH IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.08, 12:11 wielkie dzieki za info.P.S skad ja mu wezne 2 levy jak przyjade?????? :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pipi Re: hotel GOLDEN BEACH IP: *.spray.net.pl 28.08.08, 21:36 no to jeden euro, albo w ogole nic nie dawaj... twoja decyzja... milego pobytu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piotrek Re: hotel GOLDEN BEACH IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.08, 13:48 heh juz zalatwilem od kolesia sobie 4 euro ,wiec dostanie 2 i bedz\ie zadowolony :) chyba . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pipi Re: hotel GOLDEN BEACH IP: *.spray.net.pl 31.08.08, 21:41 no pewnie... jeszcze jedno....jak zostawisz w popielniczce pieniądze to sprzątaczka zabierze... podobno to taki zwyczaj i one zabierają.... w sklepiku hotelowym jest tanio...jak bedziecie chcieli cos kupic to sprawdzie najpierw ceny...ale dla mnie bulgaria nie jest tania.... kupilam wino kadarke i okazalo sie, ze w polsce jest duzo tansza... nie znam sie na winach, ale podobala mi sie etykieta wiec kupilam.... wychodzi nieuctwo:;)) milych wakacji Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piotrek Re: hotel GOLDEN BEACH IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.08, 10:30 wielkie dzieki za wazne informacje .to juz jutro :).jeszcze raz dzieki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agatka Re: hotel GOLDEN BEACH IP: 91.192.144.* 13.09.08, 15:23 hej Piotrusiu... jak po pobycie w Hotelu Golden Beach ??? No i napisz prędko jakie to uczucie mieć za oknem Morze Czarne ??!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jaro Re: hotel GOLDEN BEACH IP: *.chello.pl 24.09.08, 13:59 Właśnie wróciłem z tego hotelu i nie polecam go dla rodzin z dziećmi.Mój syn chorował na tzw klatwę Faraona i syn naszych znajomych też,ale nie tylko dzieci dorosłych też to dopada. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sfinks Re: hotel GOLDEN BEACH IP: *.md4.ceron.pl 20.11.08, 12:53 W Bułgarii Faraon cos ci sie popie.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piotrek Re: hotel GOLDEN BEACH IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.09, 13:22 wakacje z triada to jedna wielka porazka nigdy wiecej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: żaneta Re: hotel GOLDEN BEACH IP: *.adsl.inetia.pl 29.01.09, 12:58 czemu porażka co masz na myśli ,podziel się ja sie tam wybieram Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jaro Re: hotel GOLDEN BEACH IP: *.chello.pl 24.09.08, 14:04 No i pogoda we wrześniu nie zaciekawa, na 12 dnipobytu słonecznych mieliśmy 4(takich co można było się kompać) :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aneta Re: hotel GOLDEN BEACH IP: *.chello.pl 27.11.08, 20:40 A ja mam pytanko.Jutro mam wykupić wczasy (triada) na czerwiec i mam w zwiazku z tym pytanie czy w opcji all są wliczone w cene np. bilard lub cos podobnego bo doczytac sie nie mogę a może ktos z was wie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek Re: hotel GOLDEN BEACH IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.12.08, 19:08 Hej!!! Byłem w zeszłym roku na wczasach z Triadą w Golden Beach, hotel nawet fajny, jedzenia mnóstwo, każdy znajdzie coś dla siebie. Odnosnie bilarda i innych gier zręcznościowych to niestety są płatne. Jeśli masz jeszcze czas do namysłu, to poszukaj innego biura podróży. Podczas rozmów z innymi Polakami którzy tam byli żaden nie był zadowolony z usług Triady. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Skubi Re: hotel GOLDEN BEACH IP: *.ssp.dialog.net.pl 18.01.09, 13:14 SUPER SUPER SUPER MAX SUPER I HOTEL I OBSłUGA I JEDZENIE. trochę dojazd z lotniska w Burgas się dłużył Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mandarynkae Re: hotel GOLDEN BEACH IP: *.amplus.net.pl 01.06.09, 15:23 Jadę w czerwcu do tego hotelu.Ciekawe jak będzie w tym roku. Może ktoś jeszcze jedzie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc iu Re: hotel GOLDEN BEACH IP: *.ssp.dialog.net.pl 01.06.09, 17:14 To jedź z Ecco Holiday, też tam kwaterują Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mandarynkae Re: hotel GOLDEN BEACH IP: *.amplus.net.pl 01.06.09, 18:16 Ecco nie ma juz wolnych miejsc w tym terminie, jedziemy z Triady. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aneczka Re: hotel GOLDEN BEACH IP: 83.238.103.* 04.06.09, 08:00 Ja też lecę z Triady 31 lipca. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniii Re: hotel GOLDEN BEACH IP: *.chello.pl 04.06.09, 09:35 Ja tez jade 26 czerwca, ktos jeszcze w tym terminie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta Re: hotel GOLDEN BEACH IP: *.244.150.163.ostrow2.tnp.pl 05.06.09, 09:45 my także lecimy 26 czerwca z Triady do tego hotelu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta Re: hotel GOLDEN BEACH IP: *.244.150.163.ostrow2.tnp.pl 05.06.09, 09:50 czy moze ktos się orientuje czy w tym hotelu mozna wypozyczyc zelazko i wózek dla małego dziecka? dzieki za info Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniii Re: hotel GOLDEN BEACH IP: *.chello.pl 10.06.09, 09:40 No niestety nie wiem, gdzieś była informacja na forum jeśli chodzi o żelazko ale nie pamietam co odpisali. A skąd lecicie?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mandarynkae Re: hotel GOLDEN BEACH IP: *.amplus.net.pl 10.06.09, 11:44 Lecimy z Warszawy 19 czerwca. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej Re: hotel GOLDEN BEACH IP: *.adsl.inetia.pl 10.06.09, 20:12 Ja lece 3 sierpnia dopiero z Ecco,licze na opinie Odpowiedz Link Zgłoś
viole.tta Re: hotel GOLDEN BEACH 13.06.09, 14:04 My też lecimy 19 czerwca z Warszawy z Triadą Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mandarynkae Re: hotel GOLDEN BEACH IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.06.09, 15:04 To na pewno się spotkamy. Lecimy 2 osoby dorosłe i 9-latek. Odpowiedz Link Zgłoś
viole.tta Re: hotel GOLDEN BEACH 14.06.09, 20:05 U nas dwie osoby dorosłe 6-latek i 11-m-czny bobas czy może wiecie już o której wylot bo my jeszcze nie wiemy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mandarynkae Re: hotel GOLDEN BEACH IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 15.06.09, 08:42 To dzieci będą się razem bawić- fajnie. Wylot do Warny o 11 spotkanie na lotnisku o 9.00 chyba że jeszcze cos się zmieni. Odpowiedz Link Zgłoś
viole.tta Re: hotel GOLDEN BEACH 17.06.09, 08:46 Fajnie- dziękuję za informację do zobaczenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: hotel GOLDEN BEACH IP: *.adsl.inetia.pl 11.06.09, 15:32 Ja też lecę z Ecco 22 czerwca:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marta Re: hotel GOLDEN BEACH IP: *.244.150.163.ostrow2.tnp.pl 12.06.09, 14:17 my lecimy z Warszawy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: żaneta Re: hotel GOLDEN BEACH IP: *.adsl.inetia.pl 14.06.09, 11:06 ja lecę z Triadą 24 lipca, licze na opinie po powrocie ludzi któży byli w czerwcu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tata Re: hotel GOLDEN BEACH IP: 194.181.92.* 29.06.09, 16:34 Wróciliśmy w piątek wieczorem (pozdrowienia dla Mandarynki parę pięter wyżej ;) ) było spoko, jedzenia i picia sporo, w przerwach między posiłkami bufet przy basenie otwarty. Animatorzy się starają (choć polski był tylko jeden = Darek zwany przez dzieci Pomidorkiem ;) niemieckojęzyczni animatorzy zapraszają też do zabawy inne nacje, jako że naszych tam sporo to mieli z Polaków pociechę. Oprócz opóźnionych samolotów wszystko w zasadzie spoko, tylko mnie jako typa anty-fitness męczyły z hotelu schody do promenady i morza i nieco zabrudzone morze i plaża. w skali 5 stopniowej 4+. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anna Re: hotel GOLDEN BEACH IP: *.autocom.pl 05.08.09, 18:59 Jedzie ktoś 10 sierpnia z Katowic? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: hotel GOLDEN BEACH IP: *.candela.com.pl 17.08.09, 13:23 Wróciłam z Golden Beach, niestety katarstrofa, chyba na całym wybrzezu panuje rota wirus. Zabierajcie ludzie ze sobą lekarstwa (laremid, enterol) jesli nie chcecie znależć się w szpitalu. Hotel do zniesienia, obsługa kiepska, animacje dla dzieci super super, redydent bardzo kiepski. jedzenie bardzo monotonne - dla małych dzieci tylko naleśniki na śniadanie, frytki na obiad i kolację. Niektóre potrawy przesolone, za tłuste. jesli chce ktoś więcej info zapraszam na gg 10474048 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aneczka Re: hotel GOLDEN BEACH IP: 83.238.103.* 18.08.09, 10:41 Wróciłam z GB 14.08 potwierdzam, że panuje wirus na wybrzeżu. Ja pobyt wspominam bardzo miło nic mi nie dolegało (jestem w ciąży), mąż też się nie zatruł, ale po powrocie całą sobotę leżał w łóżku i miał gorączkę. Ogólnie pobyt udany tylko bardzo męczące schody. Odpowiedz Link Zgłoś
kirke18 Re: hotel GOLDEN BEACH 24.08.09, 10:15 Pani sieje niepotrzebną panikę (w niejednym wątku), skąd ta informacja, że niestety katarstrofa, chyba na całym > wybrzezu panuje rota wirus??? Ja także byłam w Hotelu Park Golden Beach w Złotych piaskach na początku sierpnia. Nie zauważyłam jakiejkolwiek epidemii. Byliśmy w7 osób i faktycznie jeden chłopiec (15 lat) półtora dnia miał dolegliwości żołądkowe. Pomogła lekka dieta i ogólnodostępne leki. Nikt nie wylądował w szpitalu. Obsługa kiepska? Nie rozumiem o co chodzi? Może żal wam było położyć 2-5 lew pokojówce lub barmanowi? Tam taki zwyczaj, że obsłudze daje się drobne napiwki, a oni są i bez tego bardzo mili. jedzenie bardzo monotonne - dla małych > dzieci tylko naleśniki na śniadanie, frytki na obiad i kolację. Nie wiem czym pani żywi dzieci, ale : Na śniadanie zawsze były różnego rodzaju pieczywa, bułki w tym możliwość zrobienia tosta, mleko i wybór płatków, gorące naleśniki, sery, wędliny (mniej smaczne jak u nas), twaróg, jajka- jajecznica, sadzone, gotowane, warzywa (pomidory, ogórki, pikle, sałatki), owoce (arbuzy, melony, śliwki, gruszki, jabłka, brzoskwinie,pomarańcze) ciasteczka, lody, joigurt. Obiady i kolacje-jeszcze większy wybór. Może to inny hotel? Nie zgadza się tez "rezydent"- z Ecco była rezydentka. Współczuję wakacji, ja miałam udane- jak na hotel **** AI i kurort w pełni sezonu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: motyl Re: hotel GOLDEN BEACH IP: *.g1.isko.net.pl 24.08.09, 13:10 Hotel jest naprawdę w porządku.Pokoje duże, klimatyzowane z tarasami.Wymiana pościeli i ręczników co 3 dni. Restauracja dobrze zaopatrzona,choc po tygodniu wkrada się monotonia.Między głównymi posiłkami drugie śniadanie i podwieczorek w barze przy basenie. Najlepsze były potrawy typowo bułgarskie oraz dania sporządzane na świeżo (smazone kiełbaski, kotlety, naleśniki, świezonka).Bardzo dużo owoców, z królujacym arbuzem!Dla dzieciaków mini klub, zajęcia sportowe i wieczorne dyskoteki.Obsluga bardzo miła.Do dyspozycji baseny, siłownia,bary.Hotel bezpieczny.Pieniadze zostawialismy w pokoju, zawsze leżały na swoim miejscu. Dotakowo za opłatą są sejfy w pokojach. Animatorzy z Triady i Ecco naprawdę świetni. Nasz Darek Śliwka Triadowski naprawdę robił wszystko, aby polscy turyści, zwłaszcza dzieci, czuli się świetnie w natłoku programów kulturalnych niemieckojęzycznych. tu uwaga do Triady, aby przy takim udziale turystów z Polski chcociaż dwa wieczor były czytso polskie. skoro my potrafiliśmy bawić się przy niemieckich piosenkach o miłości (!!!), sądzę, że Niemcy mogą bawić się podczas naszych wieczorków. Rezydent Ivan też spox. Naszczęście nie potrzebowaliśmy jego pomocy. niestyty potwierdzam info o wirusie. Nasze dziecko dało sobie radę w 3 dni. Dla niektórych dzieci choroba wymagała wizyty lekarskiej, a nawet podania kroplówki. Minusem hotelu są , chyba już słynne, schody prowadzące na promenadę. Wpdrapywanie się na górę, dla mnie nie fitnessa, było koszmarne :-) Reasumując, hotel zdecydoanie POLECAM! Plaża niezła, morze cieplutkie, atrakcji sporo, ceny nie należą do niskich. Transery bezproblemowe. Triada spisała się bardzo dobrze. Najważniejsze jednak, że zafundowalismy sobie naprawdę dobry wypoczynek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aneczka Re: hotel GOLDEN BEACH IP: 83.238.103.* 25.08.09, 10:18 zgadzam się z wypowiedzią motyla hotel dobry tylko ten wirus Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pioter38 Re: hotel GOLDEN BEACH IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.10, 23:30 Ta Pani niestety ma rację.Wróciłem dzisiaj z hotelu Golden Beach.Katastrofa,katastrofa,katastrofa!!! W hotelu panuje jednak prawdopodobnie rota wirus gdyż wielu , nawet bardzo wielu gości (przede wszystkim dzieci) ale nie tylko uskarża się na bóle brzucha.Poza tym świadczenia Ecco Holiday-katastrofa,rezydentka Zuzanna nie kompetentna i zupełnie nie dba o gości lecz jakby prezentuje interes hotelu. Na ten przykład u kilku Państwa dzieciom zdarzyło się rozbić szklankę-hotel kazał im za nią zapłacić 30 leva-no przecież to skandal, Pani Zuzanna nawet nie interweniowała. Klimatyzacja w hotelu nie wydajna zupełnie się nie sprawdzała zwłaszcza na ostatnim piętrze, są na to reklamacje.Hotel na powitanie daje butelkę wina Kadarka na stoliku, po czym na małej karteczce leżącej pod stolikiem zobaczyć można że jest to wyposażenie mini baru i trzeba za to zapłacić 8 leva(w sklepiku hotelowym 2,5 leva).Przypominam Pani Kirke że napiwki dla obsługi są dobrowolne a nie obowiązkowe.My pokojówce zostawialiśmy około 2 leva a mimo to dwukrotnie obciążono nas za cukierki których nie było w minibarze. Współczuje Pani Kirke i proponuje zakupić okulary gdyż wzrok się pogarsza i jest zbyt obiektywny i nie zauważa niedociągnieć spowodowanych przez organizatora czyli Ecco Holiday. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rafał Re: hotel GOLDEN BEACH IP: *.ssp.dialog.net.pl 02.09.10, 22:48 Właśnie wróciłem tydzień temu z Golden Beach i powiem że było extra.Super rezydenci z ECCO Holiday .Gdy w pokoju zepsuł mi się telewizor,to Pani Zuzanna natychmiast załatwiła mi jego wymianę . Rezydentka pełniła codziennie dyżury przy recepcji,widziałem ją kilka razy.Co do wirusa,to ja byłem zdrowy.Dzieci chorują bo myją rąk przed jedzeniem lodów które są wystawione do jedzenia przez cały dzień .Niestety co do dzieci (z Polski),to sam widziałem jak bawiły się rzucając plastikowym krzesełkiem i gdy im zwróciłem uwagę że zachowują się nie stosownie to rodzice mieli do mnie pretensje,że są wakacje i dzieci muszą się wyszumieć.Polecam hotel i biuro.Pierwszy raz miałem okazję być obsłużony przez tak miłe i kompetentne rezydentki. Odpowiedz Link Zgłoś
olunia231231 Re: hotel GOLDEN BEACH 12.03.11, 21:17 Leci ktoś 12 sierpnia 2011 roku do Bułgarii do hotelu Golden Beach ???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lotnik2 Re: hotel GOLDEN BEACH IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.07.11, 09:06 Ja lecę 12 sierpnia 2011r z Katowic Odpowiedz Link Zgłoś
olunia231231 Re: hotel GOLDEN BEACH 12.03.11, 21:19 Wie ktoś jakie linie latają z Warszawy do Bułgarii z biura Triada do Złotych Piasków???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cc Re: hotel GOLDEN BEACH IP: *.centertel.pl 12.06.11, 02:33 z liniami jest różnie musisz spytać w triadzie. ja lecę 8 lipca LOTem Odpowiedz Link Zgłoś
malwit1412 Re: hotel GOLDEN BEACH 02.07.11, 17:57 Leci ktoś 22.07 z dziećmi ? My lecimy z 11 - latkiem i martwimy się czy będzie jakieś towarzystwo do zabawy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Milena Re: hotel GOLDEN BEACH IP: *.toya.net.pl 15.06.12, 16:26 Witam Najlepsze wakacje w Bułgarii tylko z Gandalf Travel. Super hotel Zdravec*** po generalnym remoncie, położony w Czajce, cichej i spokojnej części Złotych Piasków, oddalony 20 minut spacerkiem od ścisłego centrum. Ceny zaczynają się od 699 zł poza sezonem za 10 dni (9 noclegów ze śniadaniami!!!) z przejazdem autokarem klasy lux i opieką rezydenta. Dodatkowo trzeba doliczyć tylko ubezpieczenie i opłatę klimatyczną na miejscu. Najbliższy wolny termin to 27.06 za uwaga 1199 zł, a ostatni 25.09 właśnie za 699 zł!!!!!!!!!! Bardzo często są różnego rodzaju promocje czy last minute, także gorąco zachęcam do odwiedzenia strony internetowej gdzie znajdziecie wszelkie informacje dotyczące wyjazdów Odpowiedz Link Zgłoś