Dodaj do ulubionych

hotel Exotica

IP: 213.199.198.* 20.01.09, 20:27
Mam zamiar wykupić tam wczasy lipiec 2009 rodzina 2+2 dzieci 10 i 5
lat czy ktoś był w tym hotelu jak tam jest ? to jest nasz pierwszy
wyjazd do Bułgari planuje autokarem jestem zielony
prosze o rade
Obserwuj wątek
    • Gość: gosccc Re: hotel Exotica IP: *.ray.net.pl 30.03.09, 20:39
      mysmy wykupili juz pobyt w tym hotelu tez w lipcu. Sama jestem
      cieakwa jakie opinie posiada ten hotel .Dodam ze tez wybieramy sie z
      dzieckiem.
    • Gość: rycho Re: hotel Exotica IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.07.09, 02:07
      Witam. Czy ktoś był już w tym roku i mógłby podzielić się wrażeniami?
      • Gość: gerooo Re: hotel Exotica IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 01.07.09, 11:34
        sam hotel ok jak na ***......pokoje w odpowiednim standardzie, obsługa ok, basen
        malutki, śniadania niedobre i codziennie to samo, co ciekawe dla odmiany
        obiadokolacje całkiem niezłe..........lokalizacja tragiczna Czajka to największa
        nadmorska dziura jaką w życiu widziałem sklepiki, obskurne stragany jak z
        początku lat 90- tych w Polsce, wszędzie place budowy ,gruz na ulicach , brak
        chodników, dziury w drogach.........do ZP ok 30 min piechotą niby nie dużo ale
        iść tak w 35 stopniowym upale to nie zbyt fajna sprawa.........ogólnie wakacje
        miałem udane ale gdybym miał jechać jeszcze raz na pewno wybrał bym inną
        lokalizacje. Sam hotel jest w porządku lokalizacja hotelu fatalna
        • Gość: rycho Re: hotel Exotica IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.07.09, 22:00
          Dzięki. W takim razie pozostaje ewentualnie robić wypady do ZP i centrum Varny ;)
        • Gość: aga Re: hotel Exotica IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.09, 19:16
          Zgadzam sie z tym, ze lokalizacja tragiczna, za daleko do centrum rozrywki,
          wielu pubow i restauracji. Sam hotel jest ladny, pokoje duze, gdzie glowna role
          gra kolor pomaranczowy, jest telewizor, balkon, lazienka z prysznicem, suszarka.
          Bardzo czysto. Jak dla mnie sniadania byly dobre, choc caly czas takie same(
          jajecznica, parowki, pomidory, zolty zer, wedlina, ogorki, platki, mleko, jajka
          na twardo)-ale taki jest standard w wielu hotelach, za to kolacje byly okropne:)
          jest stol ping pongowy ( najlepiej wziac swoj sprzet, wtedy jest bezplatny), jak
          ktos ma ze soba laptopa, to internet jest bezprzewodowy na terenie hotelu. Basen
          maly.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka