Gość: Marc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.09, 22:29 Wybieram się w czerwcu do Bułgarii do hotelu HOTEL BELLEVUE BEACH opcja all inclussive jakie sa Wasze opinie ? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Jenny Re: Hotel Hotel Beelevue Beach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.09, 00:21 Ja też się tam wybieram w lipcu czy to dobry wybór ? Odpowiedz Link Zgłoś
olas1982 Re: Hotel Hotel Beelevue Beach 05.06.09, 16:48 Opinia o hotelu tutaj www.holidaycheck.pl/hotel-Informacje+turystyczne_Beach+Hotel+Bellevue-hid_2984.html w jakich terminach jedziecie bo ja tez sie tam wybieram dokladnie 25 lipiec. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marc Re: Hotel Hotel Beelevue Beach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.09, 10:11 Ja wybieram się tam już 25 czerwca dziękuję za informacje i pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
olas1982 Re: Hotel Hotel Beelevue Beach 07.06.09, 14:59 bede wdzieczny za opisanie jak bylo po Twoim przyjezdzie kolego "marc" Odpowiedz Link Zgłoś
laurka112 Re: Hotel Hotel Beelevue Beach 08.06.09, 16:42 Witam, byłam 2 lata temu i było bardzo fajnie, czysto i sympatycznie, jeśli rozchodzi się o obsługę; hotel ładny, idealnie spełniający 3,może 3 i pół gwiazdki,pokoje dosyć przestronne, mega blisko(choć jest to jeden z ostatnich hoteli) do wszystkiego co stanowi atrakcje SB. jeśli jedziecie z małymi dziećmi poproście o pokoje jak najdalej od morza,bo wieczorami jest dośc głośno:( jedzenie smaczne, dosyć różnorodne i dużo a ja miałam wersję tylko HB; będzie dobrze, miłego urlopu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marc Re: Hotel Hotel Beelevue Beach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.09, 20:37 Dziękuję za informacje o hotelu jeszcze parę dni i zobaczę jak jest teraz :-) oczywiście nie omieszkam podzielić się wrażeniami po powrocie :-) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
olas1982 Re: Hotel Hotel Beelevue Beach 08.06.09, 23:30 dziekuje serdecznie za info i zycze wszystkim milego wypoczynku tego lata :) Odpowiedz Link Zgłoś
olas1982 Re: Hotel Hotel Beelevue Beach 05.07.09, 21:50 czy juz ktos odwiedzil ten hotel tego lata? Odpowiedz Link Zgłoś