Dodaj do ulubionych

Hotel Hotel Beelevue Beach

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.09, 22:29
Wybieram się w czerwcu do Bułgarii do hotelu HOTEL BELLEVUE BEACH opcja all inclussive jakie sa Wasze opinie ? Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: Jenny Re: Hotel Hotel Beelevue Beach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.09, 00:21
      Ja też się tam wybieram w lipcu czy to dobry wybór ?
      • olas1982 Re: Hotel Hotel Beelevue Beach 05.06.09, 16:48
        Opinia o hotelu tutaj www.holidaycheck.pl/hotel-Informacje+turystyczne_Beach+Hotel+Bellevue-hid_2984.html
        w jakich terminach jedziecie bo ja tez sie tam wybieram dokladnie 25 lipiec.
        • Gość: marc Re: Hotel Hotel Beelevue Beach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.09, 10:11
          Ja wybieram się tam już 25 czerwca dziękuję za informacje i pozdrawiam
          • olas1982 Re: Hotel Hotel Beelevue Beach 07.06.09, 14:59
            bede wdzieczny za opisanie jak bylo po Twoim przyjezdzie kolego "marc"
            • laurka112 Re: Hotel Hotel Beelevue Beach 08.06.09, 16:42
              Witam, byłam 2 lata temu i było bardzo fajnie, czysto i sympatycznie,
              jeśli rozchodzi się o obsługę; hotel ładny, idealnie spełniający 3,może
              3 i pół gwiazdki,pokoje dosyć przestronne, mega blisko(choć jest to
              jeden z ostatnich hoteli) do wszystkiego co stanowi atrakcje SB. jeśli
              jedziecie z małymi dziećmi poproście o pokoje jak najdalej od morza,bo
              wieczorami jest dośc głośno:( jedzenie smaczne, dosyć różnorodne i dużo
              a ja miałam wersję tylko HB; będzie dobrze, miłego urlopu!
              • Gość: marc Re: Hotel Hotel Beelevue Beach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.09, 20:37
                Dziękuję za informacje o hotelu jeszcze parę dni i zobaczę jak jest teraz :-) oczywiście nie omieszkam podzielić się wrażeniami po powrocie :-) pozdrawiam
              • olas1982 Re: Hotel Hotel Beelevue Beach 08.06.09, 23:30
                dziekuje serdecznie za info i zycze wszystkim milego wypoczynku tego lata :)
                • olas1982 Re: Hotel Hotel Beelevue Beach 05.07.09, 21:50
                  czy juz ktos odwiedzil ten hotel tego lata?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka