Gość: demo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.07.09, 21:15 Czy ktoś ostatni był w Hotelu Planeta. Chciałabym dowiedzieć się coś więcej, czy jet wart polecenia itp. Proszę o informacje Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mama córek Re: Hotel Planeta Bułgaria IP: *.tosa.pl 04.11.09, 17:17 Czy ktoś wrócił z tego hotelu i podzieli się wrażeniami? Odpowiedz Link Zgłoś
anodla73 Re: Hotel Planeta Bułgaria 07.11.09, 16:51 Właśnie. prośba o opinie tych, którzy bawili się tam tego lata. Odpowiedz Link Zgłoś
subrina Re: Hotel Planeta Bułgaria 10.12.09, 10:10 Witajcie,byłam w tym hotelu w tym roku w czerwcu,14-28.06.09, całe dwa tygodnie boskiej słonecznej pogody, bardzo mile wspominam ten pobyt, hotel kiedys stał blisko plaży,teraz natomiast wybudowali hotele przed nim(nie centralnie-bardziej z boku),ale to nie problem, jakies 3 min. do plaży mimo wszystko. Byliśmy we dwie pary z 3- letnimi dziećmi i podobało nam się położenie hotelu- w samym centrum, wszędzie blisko. Były pewne wg. mnie niewielkie uchybienia które mi nie przeszkadzały -szkoda urlopu. W razie pytań, służę pomocą. POzdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
diuf1 Re: Hotel Planeta Bułgaria 12.12.09, 10:57 A czy mmożesz powiedziec jakie jedzenie warunki dla dzieci Odpowiedz Link Zgłoś
subrina Re: Hotel Planeta Bułgaria 13.12.09, 11:58 Co do jedzenia to jest go w sumie dużo, ale np. razem występuja i makarony i ziemniaki i frytki i dobrzez rbiony ryż-tutaj było ok, warzywa też spory wybór, owoców jeszcze nie wiele, ale arbuza było pod dostatkiem,poźniej jeszcze pysznych czereśni, ale co do mięsa to było słabo zjadliwe chyba ze jeszcze raz przepieczone-potem tylko takie brałam...kheeem. KAwa najbardziej obrzydliwa jaką w życiu piłam. Nie tykałam jej przez dwa tygodnie i przeżyłam-na zdrowie dla mojego organizmu-sobie pomyślałam:) Herbaty czasem brakowało. W restauracji niezłe piwo, wino nie do przłknięcia, gazowane, za słodkie, pseudo szampan..blee. Tylko jeden bar przy basenie allinclusiv-z darmowymi drinkami ale jakos sie organizowaliśmy bez problemu:) Dla dzieci niewiele atrakcji, sa jaki8eś animacje z przerwami(rysowanie przez dwie godziny np.), wieczorami sie bardziej zajmuja(za scianą baru przy basenie) wiec jest ok.Jeden brodzik dla dzieci z jedna zjeźdzalnią(za mało) ale dobrze że brodzik jest pierwszy od baru;) a nie na końcu. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BAACHA Re: Hotel Planeta Bułgaria IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.12.09, 13:20 Witam!!!Mam pytanko czy barze all inclusive było aż tak źle co do wyboru. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Joanna Re: Hotel Planeta Bułgaria IP: *.mergers.pl 13.01.10, 12:33 Hotel jest bardzo ładnie położony, prawie nad samym morzem, grono turystów to Szwedzi, Niemcy i Żydzi. Miałem pewne zastrzeżenia do obsługi, ale mieściło się w normie. Zachęcam do wynajmu apartamentu w Hotelu Planeta od prywatnego właściciela: www.hotelbulgaria.pl/cennik.htm Dużo taniej niż przez Hotel. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gocha_27 Re: Hotel Planeta Bułgaria IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.12.09, 08:53 Witam Jedziemy 12.06.2010 do tego hotelu autem, czy ktos sie wybiera w tym terminie? Pozdrawiam moj nr gg 9027927 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baacha Re: Hotel Planeta Bułgaria IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.12.09, 13:03 Witam!!!My bedziemy w Planecie od 04.06.2010 do 18.06.2010. Mam nadzieję że to dobry wybór.Pojechac do Bulgari i pić gazowane wino jak to napisała poprzedniczka:((((zgroza!!Dojazd samochodem a bedzie nas cztery rodzinki. Skoro się wybierasz do tego hotelu czy wiesz moze cos o jakims parkingu niedaleko hotelu?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gocha_27 Re: Hotel Planeta Bułgaria IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.12.09, 10:00 Witaj, w katalogu pisze, ze hotel Planeta ma swoj parking (cos sie placi) wiec moze bedzie gdzie zaparkowac. Mam nadzieje, ze to dobry wybór bedzie:) Pewnie sie spotkamy na miejscu, my mamy byc na 12.06.10r. wiec wyjezdzamy 10-go juz:P Pozdrawiam. Macie jakas trase upatrzona? Znajomy mowil ze jezdzi przez Serbie nie przez Rumunie bo lepsze drogi mimo ze kilometrów wiecej... Jak Wy bedziecie jechac? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: subrina Re: Hotel Planeta Bułgaria IP: 80.51.92.* 06.01.10, 12:32 Co do parkingu-byliśmy od 14 czerwca, nie było miejsc parkingowych , mało tego, parkingowy nie chciał nas wpuścić na podjazd mimo rezerwacji żeby wogóle się wypakować pod drzwiami. Musieliśmy interweniować-trzeba z nimi ostro rozmawiać bo po dobroci nic nie dociera i nie obchodzą ich rezerwacje w tym hotelu a powinny. Jak już wywalczyliśmy wjazd za bramkę, dało się nawet zarezerwować 2 miejsca na tym pojeździe ale tylko do następnego dnia-odpłatnie oczywiście. Następnego dnia ktoś polecił nam parking hotelowy naprzeciw Planety-było sporo miejsca i dwa razy taniej-chyba 90 lewa za dwa tygodnie za jedno auto po wielkich targach w wykonaniu mego Szwagra;)Ze jedna noc pod Planetą zaplacilismy chyba coś około 11 lewa za auto-jest różnica. Ogólnie z tymi parkingami to kicha. Ten hotel w którym był ten parking-nie dozorowany-był na przeciw za barem Andersen, nie pamietam nazwy ale łatwo znaleźć. W barze allinclusiv-jednym do wyboru było wino-blee, piwo niezłe, i wszelkie mixy-sprite, cola, mirinda, tonic z wódką, ginem, whisky, i rakiją chyba. To tyle:) Odpowiedz Link Zgłoś
pawel.slonecznybrzeg Re: Hotel Planeta Bułgaria 06.01.10, 15:23 z tymi miejscami parkingowymi to wielki minus SB, same problemy - albo drogie parkowanie, wszędzie zakazy i jeszcze pająk (laweta) krążąca i zbierająca autka :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marzena Re: Hotel Planeta Bułgaria IP: 198.36.87.* 07.01.10, 05:36 Rodacy zrozumcie jedno jadać do Bułgarii nie wykupuje się opcji All ponieważ jest ona nie opłacalna w knajpkach na mieście zjecie więcej smaczniej i na co tylko macie ochotę a najważniejsze ze tanio . All-a wykupuje się w Egipcie , Tunezji ale nie w Bułgarii Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Joanna Re: Hotel Planeta Bułgaria IP: *.mergers.pl 13.01.10, 12:35 Z parkingiem jesr często problem i jest drogi. Polecam drogę przez Serbię, przez Rumunię jest ciężki i nużący odcinek przez góry. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: subrina Re: Hotel Planeta Bułgaria IP: 80.51.92.* 13.01.10, 14:14 Ja znów osobom jadącym poraz pierwszy polecam jechać w jedną stronę przez Rumunię-piękne widoki, a w drugą przez Serbię. Rumunia jest warta obaczenia;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: IP Re: Hotel Planeta Bułgaria IP: *.mergers.pl 13.01.10, 14:22 Zdjęcie Hotelu Planeta z lotu ptaka: www.hotelbulgaria.pl/dojazd.htm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wio44 Re: Hotel Planeta Bułgaria IP: 117.47.212.* 15.01.10, 20:59 Problem z parkingiem dotyczy całego Słonecznego Brzegu niestety. Pozatym Planeta jest ok, wszędzie blisko. Oczywiście zawsze mógłbym ponarzekać, ale ja nie z tych :) Odpowiedz Link Zgłoś