an.i.ka 21.06.10, 14:21 W jakich aptekach kupujecie leki? Która jest Waszym zdaniem najtańsza? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lupa_87 Re: Tania APTEKA 21.06.10, 21:01 Do tej pory nie zawiodłam się na cenach apteki Vita na Wojska Polskiego, a często sprawdzam telefonicznie ceny w różnych aptekach. Odradzam zdecydowanie całodobową Bankowa na Solnej chyba, bo marże walą niemiłosierne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: atosia Re: Tania APTEKA IP: *.ssp.dialog.net.pl 22.06.10, 21:28 Powiem tak. Pytam, zanim kupię i niestety nie ma reguły, że tu zawsze taniej a tam zawsze drożej. Lek na receptę na Wolności kosztował ok.120 zł. na Długiej 50zł a w tej co na Solnej, tylko w internetowej 46 zł. Ale na internecie sprawdzałam, że niektóre też mają takie ceny z Księżyca. od dawna kupuję w internetowej DOZ, a zamówione odbieram w aptece tej sieci w Jeżowie. Wszystko co dotychczas kupowałam było tańsze, nie trzeba płacić za przesyłkę firmom kurierskim, które wożą paczki w różnych warunkach ( mam tylko na myśli temperaturę przewożenia lekarstw). Odpowiedz Link Zgłoś
lupa_87 Re: Tania APTEKA 23.06.10, 09:00 a w tej co na > Solnej, tylko w internetowej 46 zł To ta apteka na Solnej ma swój "sklep" www? Podaj proszę adres bo nie mogę go wyguglować. Odpowiedz Link Zgłoś
lupa_87 Re: Tania APTEKA 23.06.10, 09:06 Po poczytaniu na DOZ, rozumiem, że miałaś na myśli, to, że apteka Bankowa na Solnej też jest w sieci DOZ i można w niej odebrać leki zamówione przez neta. Odpowiedz Link Zgłoś
lupa_87 Re: Tania APTEKA 23.06.10, 09:21 Jaki w praktyce jest czas oczekiwania na produkt zamówiony w DOZ? Chodzi mi o te produkty, które odbiera się w lokalnej aptece. Dziś zamawiam - kiedy jest do odebrania? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: atosia Re: Tania APTEKA IP: *.ssp.dialog.net.pl 23.06.10, 22:17 w Google wpisuję "doz" i mam aptekę internetową . wszystkie informacje potrzebne klientowi są w regulaminie. po złożeniu zamówienia dostaję e-mail, że zamówienie zostanie zrealizowane w ciągu 24 godzin. Na drugi dzień dzwonię do Jeżowa i pytam czy już przyszło moje zamówienie. to jest mój sposób na tańsze zakupy w aptekach. Może ktoś ma inny, lepszy. Odpowiedz Link Zgłoś
kasiek_sierzant Re: Tania APTEKA 12.05.11, 20:00 Do lupa_87. Czy Ty przypadkiem nie miałaś zespołu Hellp? Odpowiedz Link Zgłoś
rymcycymcy Re: Tania APTEKA 13.05.11, 11:28 To była piosenka Help ...a zespół The Beatles ! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
efik1 Re: Tania APTEKA 15.02.11, 16:46 Dwa razy w tygodniu,we wtorki i czwartki w godz 15.00 - 17.00.Apteka "Arnika" w Galerii Grodzkiej - ceny hurtowe na produkty bz recepty.Sprawdzone Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda Re: Tania APTEKA IP: *.jeleniagora.vectranet.pl 12.05.11, 16:28 Zabobrze- koło Jubilata. Tania apteka Odpowiedz Link Zgłoś
styczniak Re: Tania APTEKA 24.06.10, 08:15 Też kupuje tylko w doz.pl. Ale leki są do odebrania tylko w Jeżowie, nie dowożą ich do żadnej innej apteki. Ja mam na szczęście blisko. Aha, zamówienie jest realizowane powyżej 20 zł. I ceny są naprawdę niższe, średnio o ok 20%. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agata Tania APTEKA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.10, 00:08 znajduje się w Biedronce na osiedlu orle Cieplice - polecam tania apteka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A Re: Tania APTEKA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.11.10, 19:43 Też polecam DOZ. Ceny niektórych leków niższe nawet o 50 % w porównaniu do jeleniogórskich aptek. Choć średnio niższe o 20 - 30 %. Szkoda tylko, że nie można odbierać w Jeleniej. Obsługa w Jeżowie pozostawia wiele do życzenia. Może nie wszyscy, ale jedna pani technik wyjątkowo opryskliwa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ze Re: Tania APTEKA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.11, 10:32 a na Zabobrzu - którą aptekę polecicie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marta Re: Tania APTEKA IP: *.tvk3.pl 15.02.11, 13:16 polecam apteke kolo Jubilata , przy przychodni tam gdzie optyk bardzo tanio a szczegolnie antykoncepcja i polecam takze w blaszaku i przy biedronce na ul elsnera ......apteka medea ..... Odpowiedz Link Zgłoś
rymcycymcy Re: Tania APTEKA 13.05.11, 11:35 O tak, potwierdzam ...przy blaszaku też nabyłem tanie gumki ! ;) To apteka godna polecenia ! :) A najdroższa jest przy d. Marysieńce ..."Pod Jeleniem" ...albo coś w tym stylu. Odpowiedz Link Zgłoś