Dodaj do ulubionych

urodziny dla dziecka

IP: *.jeleniagora.vectranet.pl 01.09.10, 18:24
Szukam pomysłu/miejsca na urodziny dla mojej 7-letniej córki. Może ktoś podpowie jakieś ciekawe rozwiązanie.
Obserwuj wątek
    • Gość: elle Re: urodziny dla dziecka IP: *.jeleniagora.vectranet.pl 03.09.10, 22:54
      Może tu:
      krainabajek.com/index.php/pl,17,0,oferta,,,,,,urodziny-dla_dzieci
      • Gość: jaaaaaaaaaa Re: urodziny dla dziecka IP: *.jeleniagora.vectranet.pl 06.09.10, 14:41
        hip hop kolo ryneczku-ma sale i organizuje urodziny

vesna.pl - wejdz zobacz zadzwoń tam też organizują

kraina bajek

w tesco w sali zabaw jest mozliwosc organizacji urodzin...

pozdrawiam
    • Gość: jaaaaaaaaaa Re: urodziny dla dziecka IP: *.jeleniagora.vectranet.pl 06.09.10, 14:48
      hip hop, vesna.pl, kraina bajki, sala zabaw w tesco
      • Gość: ala Re: urodziny dla dziecka IP: *.jeleniagora.vectranet.pl 06.09.10, 20:03
        Córka już ma dosyć Hip Hopa, miała tam urodziny i była zapraszana na tego typu imprezy przez dzieci z przedszkola. Po 10 min dzieciaki zapominają, czyimi sa gośćmi :) myślałam o czymś nietypowym. Dzięki za podpowiedzi, chyba zdecydujemy się na Vesnę, już dzwoniłam, wstępnie zarezerwowałam termin, córka ma się zastanowić na tematem przewodnim urodzin.
    • zbunior Re: urodziny dla dziecka 15.01.16, 10:09
      starsze dzieci takie od 7 lat śmiało mogą iść do kręgielni w jeleniej górze. super zabawa i na pewno nietypowa, można się dogadać czy przekąski się przynosi czy dają, mają podwyższane tory wiec najmłodsi się nie zniechęca że nie mogą nic trafić :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka