superplebs
28.09.10, 17:11
Przed "wycieczką" do Jeleniej....Komentuje: Krzysztof Maciąg 2010-09-28 Brawo! Wreszcie szczera odpowiedź. Trafiona, zatopiona…bez pudła! Ty śmiesz kanalio mnie straszyć???!! Na kolana łajzo przed córką !!! Chociaż nawet tego nie jesteś godna! Byłaś, jesteś i zawsze będziesz zdzirą i nie strasz bo twoje CV nie tylko januszka powali na kolana, ty "pomidorku"....Ale próby stręczycielstwa nikt ci nie wybaczy. Odwal się raz na zawsze od nas, bo swoimi kłamstwami nic nie osiągniesz. Nie tylko ja cię przejrzałem, są i inne dowody w końcu od 1994 miałem firmy detektywistyczne... Całe szczęście, że te 8 lat temu cię nie przeleciałem, gdy się "pułkownikowo" obnażałaś w swojej 1/2 mieszkania, bo jeszcze mógłbym coś złapać. Jan R. też cię przejrzał i chwała mu za to. Oczywiście pawełek nie, bo jest za głupi. Leczenie ci już nie pomoże, więc jest na ciebie inny sposób ale o tym dowiesz się w sądzie w swoim czasie i na pewno nie chodzi tym razem o sprawy karne, które już są, a będą następne. To ty się doigrałaś i teraz zapłacisz Sylwii za te 50 lat twojej "opieki". I nie chodzi o pieniądze - chociaż te też stracisz i wyplujesz - a więc na kolana suko!!! I zostań w tej pozycji na zawsze!
• * *
A ty niedoszły „suchy szwagrze” jak się czujesz? Zapamiętaj sobie, że ja żadnego zięcia nie mam, natomiast mam wnuka, którego moja córka kocha, co tobie akurat z racji wiadomej zdarzyć się nie może. Zajmij się swoją „b…mamą” i top coraz bardziej swoje żale w kielichu to prędzej zdechniesz. Ty jej dawałeś 1 rok życia, ale zdaje się, że to ona będzie mimo wszystko górą i zatańczy kankana na twoim pogrzebie. Leków bierzesz coraz więcej, a one w połączeniu z gorzałą i piwkiem i Red-bullem zrobią swoje matole. Twój skorpionik tylko na to czeka….Nie tobie oceniać moje talenty bo jestes tępy przygłup i możesz co najwyżej pogadać o bhp i o polu walki….Ty też powinieneś przed Sylwią paść na kolana, tylko w tym szkopul, że ona tego nie chce, bo się tobą brzydziła, brzydzi i zawsze będzie brzydzić, a jej oddech będziesz czuł do końca swoich dni łapciuchu…A teraz wskakuj do wyra…jeśli jeszcze potrafisz !
Komentuje: 2010-09-28 oj brakuje rozmu Komentuje: 2010-09-28 Tak się dziwnie składa, że twoi znajomi olewają cię i nie tylko oni. Dlaczego nie lubisz swojego zięcia? I po co o tym klepiesz na prawo i lewo. Bardzo ci zależy na intelektualnym istnieniu. Niestety, jesteś płaściutki, jak jesienny listek, zasuszony w starej księdze. A do tego fizycznie podobny jesteś do starej kosmatej larwy. Kończy się twoje brylowanie. Mało cie kto już czyta. Jesteś nudny, Twoje pisartwo jest nie do strawienia. Nic dobrego nie wniosłeś w życie społeczeństwa. W Mińsku tak cie kochają, że strach wspomnieć twoje imię. Coś ty tam narobił? Zmarnowałeś poprostu swój pisarski talent. A tak dobrze się zapowiadałeś. Za to powinieneś być srogo ukarany. I kto wie, czy do tego nie dojdzie.amen /niech sie tak stanie/ Komentuje: 2010-09-28 Nie wiesz o tym, że spowiedź jest tajemnicą. A czy opowiedziała ci z czym.... wróciła do mnie w 69, bo JR dokładnie wyspowiadała się..... I co ukarzesz mnie za to, że kilkadziesiąt lat temu miałam depresję z powodów religijnych. Tysiące, nawet miliony ludzi takie stany przezywają. Wiesz co, włóż te swoją łepetynę do wiadra z lodowatą wodą, może ci to pomoże. Ty nic nie chcesz ? ty chcesz wiele od nas, tylko gó... dostaniesz.Nie zasługujesz na nic więcej. Nie mogę się już doczekać spotkania z tobą w j.g. będzie bardzo miło, chyba ze dasz dyla. skorpion /czy ci się podoba czy nie/