Dodaj do ulubionych

"Teściowie" "parowozika"

28.09.10, 17:11
Przed "wycieczką" do Jeleniej....Komentuje: Krzysztof Maciąg 2010-09-28 Brawo! Wreszcie szczera odpowiedź. Trafiona, zatopiona…bez pudła! Ty śmiesz kanalio mnie straszyć???!! Na kolana łajzo przed córką !!! Chociaż nawet tego nie jesteś godna! Byłaś, jesteś i zawsze będziesz zdzirą i nie strasz bo twoje CV nie tylko januszka powali na kolana, ty "pomidorku"....Ale próby stręczycielstwa nikt ci nie wybaczy. Odwal się raz na zawsze od nas, bo swoimi kłamstwami nic nie osiągniesz. Nie tylko ja cię przejrzałem, są i inne dowody w końcu od 1994 miałem firmy detektywistyczne... Całe szczęście, że te 8 lat temu cię nie przeleciałem, gdy się "pułkownikowo" obnażałaś w swojej 1/2 mieszkania, bo jeszcze mógłbym coś złapać. Jan R. też cię przejrzał i chwała mu za to. Oczywiście pawełek nie, bo jest za głupi. Leczenie ci już nie pomoże, więc jest na ciebie inny sposób ale o tym dowiesz się w sądzie w swoim czasie i na pewno nie chodzi tym razem o sprawy karne, które już są, a będą następne. To ty się doigrałaś i teraz zapłacisz Sylwii za te 50 lat twojej "opieki". I nie chodzi o pieniądze - chociaż te też stracisz i wyplujesz - a więc na kolana suko!!! I zostań w tej pozycji na zawsze!
• * *
A ty niedoszły „suchy szwagrze” jak się czujesz? Zapamiętaj sobie, że ja żadnego zięcia nie mam, natomiast mam wnuka, którego moja córka kocha, co tobie akurat z racji wiadomej zdarzyć się nie może. Zajmij się swoją „b…mamą” i top coraz bardziej swoje żale w kielichu to prędzej zdechniesz. Ty jej dawałeś 1 rok życia, ale zdaje się, że to ona będzie mimo wszystko górą i zatańczy kankana na twoim pogrzebie. Leków bierzesz coraz więcej, a one w połączeniu z gorzałą i piwkiem i Red-bullem zrobią swoje matole. Twój skorpionik tylko na to czeka….Nie tobie oceniać moje talenty bo jestes tępy przygłup i możesz co najwyżej pogadać o bhp i o polu walki….Ty też powinieneś przed Sylwią paść na kolana, tylko w tym szkopul, że ona tego nie chce, bo się tobą brzydziła, brzydzi i zawsze będzie brzydzić, a jej oddech będziesz czuł do końca swoich dni łapciuchu…A teraz wskakuj do wyra…jeśli jeszcze potrafisz !
Komentuje: 2010-09-28 oj brakuje rozmu Komentuje: 2010-09-28 Tak się dziwnie składa, że twoi znajomi olewają cię i nie tylko oni. Dlaczego nie lubisz swojego zięcia? I po co o tym klepiesz na prawo i lewo. Bardzo ci zależy na intelektualnym istnieniu. Niestety, jesteś płaściutki, jak jesienny listek, zasuszony w starej księdze. A do tego fizycznie podobny jesteś do starej kosmatej larwy. Kończy się twoje brylowanie. Mało cie kto już czyta. Jesteś nudny, Twoje pisartwo jest nie do strawienia. Nic dobrego nie wniosłeś w życie społeczeństwa. W Mińsku tak cie kochają, że strach wspomnieć twoje imię. Coś ty tam narobił? Zmarnowałeś poprostu swój pisarski talent. A tak dobrze się zapowiadałeś. Za to powinieneś być srogo ukarany. I kto wie, czy do tego nie dojdzie.amen /niech sie tak stanie/ Komentuje: 2010-09-28 Nie wiesz o tym, że spowiedź jest tajemnicą. A czy opowiedziała ci z czym.... wróciła do mnie w 69, bo JR dokładnie wyspowiadała się..... I co ukarzesz mnie za to, że kilkadziesiąt lat temu miałam depresję z powodów religijnych. Tysiące, nawet miliony ludzi takie stany przezywają. Wiesz co, włóż te swoją łepetynę do wiadra z lodowatą wodą, może ci to pomoże. Ty nic nie chcesz ? ty chcesz wiele od nas, tylko gó... dostaniesz.Nie zasługujesz na nic więcej. Nie mogę się już doczekać spotkania z tobą w j.g. będzie bardzo miło, chyba ze dasz dyla. skorpion /czy ci się podoba czy nie/

Obserwuj wątek
    • superplebs Re: "Teściowie" "parowozika" 28.09.10, 17:35
      Pokochajcie się lepiej trzaski i przestańcie bredzić, bo nie dorastacie mi do pięt, więc nawet nie próbujcie ripostować, bo wam to słabo wychodzi, nie raz pisałem na tych forach: ODPIER….SIĘ ODE MNIE I OD SYLWII i zajmijcie się tym, co najlepiej umiecie, tyle, że Jana ze swoimi 71 wiosnami ma szanse jak Eskimosi w okupację. A ty z rodowodem pałkownika LWP też jesteś na zwałkę
      Komentuje: 2010-09-28 Na kolanach to będzie klęczyć ona przed tobą, bo nie ma już z wyjścia, a może już klęczy
      • superplebs Re: "Teściowie" "parowozika" 29.09.10, 20:12

Dupku ogólno wojskowy nie chodzi o cenę za komputer – jak widać kupujesz gnojku badziewie, ale to twój wybór. Sylwii chodzi o zawartość dysku (zdjęcia dla przykładu), a nie zasrany pawełkowy sprzęt z jego buchniętej Sylwii firemki…( a ściślej buchniętego rynku zamówień i innych kontaktów). Tyle o kompie. A teraz specjalne przesłanie dla ciebie durny trzaska: z dużą ciekawością w Urzędzie Dzielnicy Warszawa Wesoła czytano złożony pliczek pewnych pisemek. Pewnie już krąży w odpisach i opowieściach po całej dzielnicy, a szczególnie na Placu Wojska Polskiego. Pakuj się „ciężarowcu” i to nie Anatolami tylko do wyjazdu…Chcesz zgaduj zgaduli pijaczyno? Za cienki jesteś „doktorku” pola walki///

Komentuje:
        Gdyby sylwia chciała odzyskać swoje inelektualia to z pewnością coś by zrobiła, ale prawdopodobnie były tam same bzdety i dlatego machnęła na to ręką. Po prostu nie zależało jej na tym. Kłamstwa sylwii mnie nie interesują, natomiast to co napisał Paweł. A tak na marginesie, komputer który kupiłem kosztował tylko i aż tylko 400 złotych. Kup sobie to cacko i przestań zawracać ludziom głowy tym złomem. Tylko, że ja wiem, że nie przestaniesz. Stosujesz gebelsowską zasadę "kłamstwo powtarzane na okrągło staje się prawdą". A więc powtarzaj to w kółko, w końcu tak się zapętlisz, że sam nie będziesz wiedział jak z tego zaklętego kręgu wyjść. Spadaj tam gdzie chodzą nasi przodkowie.

Przejdź się po warsztatach w Sulejówku to może go znajdziesz, ja napewno nie będę szukał tego złomu bo prawdopodobnie został już oddany na przemiał. Dla mnie chłoptysiu nie ważne czy mają rozdzielność czy też nie. Był to ich wspólny sprzęt i powtarzam ci jeszcze raz, pismo pawełka jest tak samo ważne jak i kłamstwa sylwii. Spadaj na drzewo, jeżeli nic nie rozumiesz.

• superplebs Re: "Teściowie" "parowozika" 29.09.10, 20:41

Jana te 8 lat temu miała jednak wygląd, natomiast niejaka doktor neurolog mimo 57 lat (w październiku 58) po sześciu operacjach plastycznych wygląda na 75 lat, co było widać pod salą na rozprawie w Warszawie – Sąd Rejonowy dla W-wy Wola – IV K 1196/09…..A poza tym fajny zestaw złote buty i kurcina z polaru

Komentuje: Zaraz,zaraz 2010-09-29
      8 lat temu to pani J. miała 71-8=62lata. Toż to gerontofilia. Już sama myśl na ten temat budzi niesmak.

• superplebs Re: "Teściowie" i przyjaciele"parowozika" 04.10.10, 15:05
        ...A tu dla niej wstęp wzbroniony podobnie jak dla idioty trzaski - nie dla psa kiełbasa z przeproszeniem psów....
        * * *
        doktórki danuty m już nie chce nikt reprezentować (trzasków i "parowozików" też nikt nie zechce !!!), ani z urzędu, ani z wyboru, bo nie ma "kaski". Ostatnio znowu razem ze swoim durnowatym synkiem piotruniem - pedałkiewm drobnym zainwestowała jak zwykle po czasie w coś, co właśnie policja wespół z prokuraturą zamknęły - DOPALACZE. Straszna to degradacja dla segmentu spółkowego przy 11 Listopada w Mińsku, bo wszak drzewiej produkowano tam amfę !!! A propos tego segmentu - w złodziejsko-gangstersko- przestępczym łańcuszku pojawiło się nowe ogniwko z rodziny oczywiście "Ćwiary" - niejaka jego curunia Marylka J. Kupuje wszystko na pniu, bo doktórka już tonie. I tak trzymać!
        • superplebs Re: "Teściowie" i przyjaciele"parowozika" 04.10.10, 15:22
          Komentuje: 2010-10-02
          Oszołom nie zna się na żartach i do tego jest zakompleksiony
          Komentuje: Na pewno nie Plebs 2010-10-04
          Wot durnota niedouczona. Jeśli cię będzie stać na wynajęcie tego lokalu po dopalaczach, to wynajmiemy i tobie. Pod warunkiem że przynajmniej raz w tygodniu się wykąpiesz i nie zasmrodzisz nam pomieszczeń.pawełku sam się doszoruj przed sprawą w czwartek, żeby cię sąd nie pogonił śmierdzielu. Jak tam łazieneczka, bo większe towarzystwo chce się w czwartek wykąpać, więc się sprężaj ciućmoku z Łaznowskiej Woli. A propos jak tam prądzik u rodzicieli? Tara i lampa naftowa w robocie nadal...???
          • superplebs Re: "Teściowie" i przyjaciele"parowozika" 08.10.10, 00:36
            Była Qrwiszon i nawet jak indyka karmiła swego "mena- pułkowniczynę" pastylkami przed sprawą.pewnie niedługo zejdzie... A już na oboje czeka ława oskarżonych, ale w Warszawie. Zabrakło w Jeleniej Górze tylko tej durnej Ivon. Czyżby już ją zamknęli?
            • superplebs Re: "Teściowie" i przyjaciele"parowozika" 12.10.10, 17:40
              Wasze informacje są do dupy i przedwczesne, a z podanymi typkami taniec się dopiero zacznie, podobnie jak i z „trzaskami” i „parówkami”. A o „kaskę” się martwcie ale swoją, dzisiaj do grona oskarżanych dołączył miński słynny sędzioszek „Maksio”… Janinka – koleżanka danki po fachu – też od wczoraj zaznaje aresztanckiego wiktu i opierunku, a dan ka jak go zaznawała to wysypała wszystkich, teraz pora na druga, która za zwolnienia była tańsza – „tylko” 50 zetów za 2 tygodnie laby…!!! A „zyszek” ma już kolejny akt oskarżenia, to jak na byłego milicjanta niewiele….Debilku drobny – niedouku prawniczy - podpisujący się nie wiadomo jak – sprawy o ochronę dóbr osobistych odbywają się w I instancji przed Sądami Okręgowymi (w tym wypadku Siedlce), więc nie mogła to być apelacja, bo taka by musiała być w Lublinie, a poza tym sędzia dopatrzyła się zbieżności ze sprawą tejże „ewuni” od „ćwiary” przed Sądem Rejonowym w Mińsku i to karnej o sygnaturce II K 331/10. Pożiwiom, uwidim…A nie przyznała się przypadkiem ta sama „ewunia”, że wczoraj Sąd Okręgowy w Siedlcach uniewinnił mnie z jej plugawego oskarżenia i teraz naczinajem twista z art. 234 między innymi o fałszywe oskarżenia.
              • superplebs Re: "Teściowie" i przyjaciele"parowozika" 12.10.10, 18:03
                Nie mogę - na razie - pisać co działo się za drzwiami owej sprawy, ale mogę o tym, co działo się na korytarzu. Oto "uduchowiona " Paulinka nie poznała własnej matki. Fakt, że nie miała niczego na sobie z okresu dziadowania pod jednym dachem, z oszustem "parówką", ale na twarzy aż tak się nie zmieniła....Okazało się oto, że jednak mądrzejsza jest starsza córka...., ale ta już miała kuratora a młodsza dopiero będzie miała bo tatuś jakiś niepewny. Mąż lampucery wyklepanej leciał po "kaskę", trochę mina mu zrzedła jak się dowiedział w sekretariacie, że to z kieszeni ukochanego zięcia pawełka, który jest już tak biedny , że nie płaci czynszu za mieszkanie. Czy jeszcze lata tym szybowcem w barterze za stronę internetową??? Brudas wystąpił jak zwykle w koszulce i jeansach, to się nazywa supermen! Czystością nie grzeszyła także wagarująca Paulina, ale trudno się dziwić jak się ma takie wzorce osobowe....po Łaznowskiej Woli - dziadkach złodziejaszkach prądu, lampucerze z Wesołej i jej mężu "żuku - gnojowniku", który jak każdy "zlew" jest pod ochroną...Ciąg dalszy na razie bezterminowo
                • superplebs Re: "Teściowie" i przyjaciele"parowozika" 18.10.10, 16:43
                  Na pytanie „Co słychać?” odpowiadam nieodmiennie nie czytam tego g…. pokracznego karła, a od matki Pauliny wara wam debilki drobne, bo nie dorastacie nawet do jej kostek ciućmoki obleśne…to do ciebie przede wszystkim „płk gnojowniku”

Komentuje: 2010-10-15
                  Co oczy zarosły draniu czymś tam że nie widzisz swoich szykanów "s y g n a t u r k u"

O obu jej córkach źle pisał i to nie raz

Jesteśmy świadkami żniw plebsa Obrodziło latoś w chwasty

Nie do pojęcia, że matka Pauliny pozwala swojemu pełnomocnikowi chamowi w taki sposób wyrażać się o jej córce.

Komentuje: 2010-10-12
                  Witam króla idiotyzmu i pokraczności! Co słychać? Jak tam interes się kręci? Debilacja ciągle popularna?
                  • superplebs Re: "Teściowie" i przyjaciele"parowozika" 01.11.10, 23:30
                    czyli "żuk gnojownik", płk jak najbardziej LWP, za którego głupkowary doktorat z pola walki czy jakiegoś innego debilizmu płaci w formie wysokiej emerytury społeczeństwo, jego żona - na krok przed wariatkowem trująca go w różny sposób, oraz duet egzotyczny pedałka witusia robercika b. i iwony r-m, której się- jak się okazało zwariowało lekko (albo używając jej pseudodowcipu "lekho"...)
                    • Gość: mARZENKA Re: "Teściowie" i przyjaciele"parowozika" IP: *.centertel.pl 06.11.10, 19:29
                      Ten "żuk gnojownik" chciał mnie kiedyś posiąść, ale śmierdziało mu z gęby, bo to już padlina truta przez swoją żonkę od lat. Ciekawe czy uda się jej przejąć jego połówkę mieszkania w Wesołej? Na razie znieczula go melisą, a ta z gorzała robi swoje - on już jest jej....
                      • superplebs Re: "Teściowie" "parowozika" 17.11.10, 16:16
                        prawnik administracyjny
                        pisanica 17.11.10, 12:15 Odpowiedz
                        Prawniku administracyjny żyj sobie jak ci się tylko podoba i daj żyć innym. Przestań pajacować. Przynosisz swoim przepełnionym nienawiścią i żądzą zemsty - życiem - wstyd własnym dorosłym dzieciom i jej matce także.
                        o
                        Re: prawnik administracyjny
                        superplebs 17.11.10, 16:14 Odpowiedz
                        Debilku za moich czasów wydział, którego nigdy byś nie skończyła (ł) to był Wydział Prawa i Administracji Uniwersytetu Warszawskiego. To primo. Secundo - impotencie - nie masz własnych dzieci , więc nie zabieraj głosu, a jeśli to pisze twoja lampucera to jedyne co zrobiła skutecznie to zasra... życie swojej jedynej córce Sylwii Ponjali cretino
                        • Gość: gość Re: "Teściowie" "parowozika" IP: *.jeleniagora.vectranet.pl 17.11.10, 22:57
                          A może już dosyć tych parów i parowozów.Spotkajcie się i pogadajcie bo to już jest nudne...
                          • superplebs Re: Żartujesz, czy o drogę pytasz? 18.11.10, 11:25
                            Gościu, chyba raczysz żartować. Z kim się mamy niby spotkać z tym ludzkim łajnem, oszustami i kanaliami....???!!! Owszem będziemy się wielokrotnie spotykać ale tylko i wyłącznie w sądach, a "parówa - parowozik" będzie przecierał drogę z Jeleniej Góry do Warszawy wielokrotnie, aż mu zabraknie ostatecznie ukradzionej wcześniej żonie (jeszcze niestety) "kaski"..... I tak zresztą już nie płaci czynszu ten pseudo bizmesmen....A teraz do ciebie jano: ty kanalio do kwadratu, odświeżyć ci wielbicielko „Pana A” (a życzę ci jeszcze żeby twój mężuś przyniósł ci z burdelu innego „A”, na którego się przekręcisz ostatecznie) pamięć. Jak ci jest w buteleczce, dobrze wiesz o czym mówię…nie wyłaź stamtąd maszkaro i nie strasz ludzi i kotów. Gnij tam tak, jak gnijesz w chorym związku ze swoim mężusiem – kreaturą rodem z LWP. Ile ci dał kasy za to, ze jeszcze nie siedzi???W 2009 obiecał ci po 600 zł „na kulturę” miesięcznie i te pieniądze zawdzięczasz swojej wydziedziczonej przez ciebie i wyrzuconej z mieszkania razem z Pauliną córce Sylwii. A ile ci dał teraz „zapominalska gnido”? Za te „żartowanie” z gwałtu i bicia, które zgłosiłaś w KP w Wesołej w 2009 roku…??? Dziwne, że z urzędu wówczas policja go nie zamknęła, albo ciebie za fałszywe oskarżenie, dla mnie akurat bez różnicy, które z was trafi do kryminału, albo do kostnicy jak się wytrujecie, albo on cię pobije na śmierć, bowiem jesteście siebie warci . A, i pozdrów niejaka Grażynkę tę od świadków jehowy, która była wtajemniczona w twoje knucie pozbycia się mężusia….
                            Utrzymywałaś larwo Paulinę ???!!! To przejrzyj sobie wyciągi z twojego zasranego konta i przypomnij sobie przelewy zrobiony przez sylwie, jak jej jeszcze nie było w Wesołej…a jeszcze był co najmniej jeden przekaz od twojego zięciunia pawełka…A potem, jak Sylwia zamieszkała w waszym chlewie, to wam gotowała i sprzątała bo wszystko kleiło od brudu. Więc o jakim ty gnido utrzymywaniu Pauliny piszesz te swoje 71-letnie „ciałkowate” brednie??? Jesteś żałosna i siedź w tej swojej buteleczce, a przede wszystkim męcz się, przeklinam ciebie i tego twojego „mena” eunucha, któremu za moją pomocą chciałaś przyprawić rogi 8 lat temu, za to co zrobiliście Sylwii i jej córce – byłej dobrze zapowiadającej się skrzypaczce, obecnie zaniedbanemu brudasowi, ordynarnej chamce (to wpływ tego chłopka z Łaznowskiej Woli). Ale ty też masz chłopka tyle, że z Janówka, w dodatku synalka byłego sekretarza PZPR. Nawet szkoda śliny, żeby was opluć, szkoda gówna żeby was osr….sami gnijcie w waszym gó...e i nie licz, że tobą lampucero ktokolwiek się zaopiekuje, nie zasługujesz nawet – za swoje kłamstwa – na dom starców, więc wyp….cię pod most i to już niedługo…!!!Ty sutenerko - na szczęście niedoszła - ze szwedzkiego burdelu…Gnij z obydwoma panami „A” i męcz się długo, jak najdłużej
                            • superplebs swój do swego 18.11.10, 12:28
                              Debilowaty pułkowniczyno- eunuchu i ty z buteleczki od kotów poczytajcie sobie art. 284 paragraf 2 kk i lepiej oddajcie szybciutko "biegusiem" wręcz Sylwii komputer a przede wszystkim twardy dysk, bo właśnie KP Warszawa Wesoła w dniu 03 listopada 2010 wszczęto dochodzenie p-ko wam drobne złodziejaszki (a wam coś się zajączkowało we łbach o jakimś garnku, kołdrze...), więc macie szansę dołączyć do innych trochę większych złodziejskich nasień, czyli rodziców "waszego pawełka" z Łaznowskiej Woli...
                              • superplebs Re: Wyuzdana lampucera od " 18.11.10, 18:37
                                Oczywiście nie powinienem nawet sekundy poświęcać twoim wypocinom i zniżać się do twojego poziomu, ale skoro chcesz dostaniesz kolejną pajdę niejaka „pisanico":
                                „Ty który wlazłeś w nasze życie, nie próbowałes nawet rozmawiać o trudnościach rodzinnych”...Ani w życie twoje, ani w januszka nie wchodziłem, a poza tym edward janusz to żadna rodzina dla Sylwii !!! ona wręcz nim by się brzydziła !!! „ Nie potrafiłeś chronić jej prywatności”- znowu kicha rozklapana lampucero- to wyście wykazali zajadłość w necie podając jej nazwisko, imię syna, wiek etc…”szczęśliwy żonkiś, z młodą atrakcyjną żoną” a…owszem, Awon była młodsza ode mnie o 12 lat, ale z tą atrakcyjnością to mocno przegięłaś, a ponadto jej ostatnie ‘występy’ świadczą o jej chorobie, stąd mój wniosek o unieważnienie małżeństwa… "tu bomba, nowa dziewczyna, matka znanej już w naszej dzielnicy skrzypaczki”. Owa znana skrzypaczka straciła swoją wielką szansę i nic już z niej nie będzie: ani skrzypaczki, ani tym bardziej dziennikarki…Poza tym mogłaby się umyć, uprać swoje majtki etc….ale to za nią robiła jej Mama
                                „W lawinie swojej "twórczości dziennikarskiej" /nie jesteś zresztą dzennikarzem, nie masz duplomu ukończenia szkoły dziennkarskiej/ stosujesz kilkanaście wulgaryzmów, które są twoimi maczugami – dzikusie”. Gdybyś lampucero była chociaż trochę inteligentniejsza, to byś wiedziała, że studia dziennikarskie to strata czasu, szczególnie w tamtych czasach. Ja dziennikarzem byłem już podczas studiów prawniczych doszedłem do najwyższej kategorii w dziennikarstwie – komentatora. W centralnej (nie licząc później i wcześniej prasy lokalnej i branżowej – np. „Energetyk”, „Metalowiec”) pracowałem od 1972 do 1994 roku . Sama zabiegałaś o moje względy żeby cokolwiek o tobie napisać pseudodziałaczko...Raz nawet ze swoim chórem od siedmiu boleści trafiłaś na okładkę, bo była to dobra zapchaj dziura w "Bez znieczulenia - tygodnik okołomiński, którego byłem wydawcą...
                                „Zreszta owa pani /tak się składa!!!/ zna cie ze ...słyszenia. Nie chce cie bliżej poznawać, mimo powiązań rodzinnych !!! - z tobą"...Mam dla ciebie złą wiadomość – w poniedziałek 22 listopada 2010 osobiście pofatyguję się do tej od bursy i naprawdę nie jest ważne czy to moja rodzina, czy nie!!! Za umieszczenie Pauliny w jednym pokoju z dwoma starszymi palaczkami, w dodatku Pauliny cierpiącej na alergię to dla niej będzie dopiero teraz tłumaczonko. A ty akurat tę opinię wykradłaś podstępnie i między innymi za to owa ‘dyrektor”, a ściślej kierownik jakiejś tam bursiny beknie!!!
                                „A melisa dureńku, to zioło które służy dobrostanowi człowieka - niedouczony zjadaczu i niszczycielu - naszej planety”.
                                Zgadzam się, tyle tylko że melisa z piwem które żłopie twój „żuk gnojownik”, red-bullem i chipsami daje efekt…dobrze wiesz jaki trucicielko. Szczególnie jak delikwent ma nadciśnienie i bierze stos tabletek. Jak tak go kochasz to zajmij się jego wykwitami na plerach bo możesz nie zdążyć na jego pogrzeb…
                                To na razie tyle na twój plugawy -
                                "sekret"
                                Autor: pisanica 18.11.10, 13:29Dodaj do ulubionych
                                Odpowiedz cytując OdpowiedzUważaj, bo zaksztusisz się własną flegma, którą prodkujesz swoją nienawiścią i chamstwem. To ty właśnie zas...wasz zycie każdej kobiety z tobą związanej. Ządasz od ludzi, by byli idealni, a sam jaki jesteś, oszołomie ? I dlaczego ty masz także zas....ne życie ???? bo jak je inaczej okreslić. Twoim zdaniem, jeśli obrzucasz ludzi wulgaryzmami, to im szkodzisz ? Sobie durna pało szkodzisz, w następstwie czego - tym którzy są blisko ciebie. Ty który wlazłeś w nasze życie, nie próbowałes nawet rozmawiać o trudnościach rodzinnych. Chłopie, tobie z nieba spadł skarb w postaci mojej córki. Nie potrafiłeś chronić jej prywatności. Używałeś jej atrakcyjności w celu dowartościowania siebie na pokazówkach w miejscach publicznzych. Przy tym masz talent do wykorzstywania ludzi, by brylować. Masz więcej kompleksów niż włosów na swojej głowie. Ona właśnie przez twoje oszołomstwa w negatywnym sensie, padła ofiarą, bo jesteś bądź co bądźą "personą" na tym terenie. Szczęśliwy żonkiś, z młodą atrakcyjną żoną a tu bomba, nowa dziewczyna, matka znanej już w naszej dzielnicy skrzypaczki. Nie trudno było napatoczyć się wam na kogoś,. kto tylko czychał na twoją głupotę i jej naiwność. Starasz się mnie niszczyć. Nic z tych rzeczy. W lawinie swojej "twórczości dziennikarskiej" /nie jesteś zresztą dzennikarzem, nie masz duplomu ukończenia szkoły dziennkarskiej/ stosujesz kilkanaście wulgaryzmów, które są twoimi maczugami - dzikusie.

Ze kompletnie zatraciłeś umiar w słownictwie swoim, to wszyscy czytelnicy wiedzą.
                                Twoja cała osoba jest plugawa /to twój ulubiony przymiotnik!!!/ Gdybym nie miała prawa wziąc opini Pauli, to dyrektorka by jej nie wydała. Zreszta owa pani /tak się składa!!!/ zna cie ze ...słyszenia. Nie chce cie bliżej poznawać, mimo powiązań rodzinnych !!! - z tobą...

A melisa dureńku, to zioło które służy dobrostanowi człowieka - niedouczony zjadaczu i niszczycielu - naszej planety.

Dzieci nie są własnością rodziców lecz społeczeństwa i powinny być tam, gdzie maja zapewnione warunki do nauki i życia. Tak się szczęśliwie składa, że Paula obecnie ma wszystko, co do szczęścia w jej wieku potrzeba. Tobie, niestety, nie udała się rola opiekuna małolaty. Oboje zajmowaliście się dziewczyną. Nikt wam nie wchodził w drogę. Sama wybrała swoje miejsce zamieszkania. Tam gdzie mieszka jest szczęśliwa.
                                I skończ wreszcie człowieku te walki i zajmij się swoim olbrzymim bebechem, którego nie jesteś w stanie już ukryć przed publiką. Po tym wszystkim, co ty mi zrobiłeś, nic gorszego nie może spotkać. Twoja postawa wobec mnie, daje mi potężną energię /co mnie nie dobije, to mnie wzmocni/. Dlatego jestem w znakomitej w formie psycho-fizycznej, niedojrzały chłopczyku w starzejącym się ciele.
                                Zaskoczę cię taką oto informacją: jestem zakochana w Januszu-Edwardzie po uszy. Na stare lata nawiedziła mnie prawdziwa miłość. I to ty tej miłości pomogłeś. Wsadziłam kij w mrowisko twoich szpetnych emocji. Czekam na odpowiedź. Pisz wszystko, co znajduje się w tobie, oczyszczaj się z wszystkich brudów, jakie w sobie skomasowałes przez długie lata życia bez busoli. Byłeś i jesteś, jak piórko na wietrze. Stąd to piekło w tobie /twoja "twórczo" pisana o tym mówi/. Czekam, wal, pluj, sycz, żygaj, kop, sr..j wyj i na koniec pocałuj wszystkich w..... za wszystkie złe intencje w swoich zamysłach. Jak tam lektura pt. "SEKRET"? Dużo z niej korzystasz? Chyba nie. Za trudne, co???????????????????????????????????????????????????
                                • superplebs "Empatia" dla ubogich 21.11.10, 06:35
                                  Odpowiedź nijakiej pułkownikowej janie na bzdurne wpisy które wydaliła z siebie wraz z odchodami w dniu 20 listopada od godziny 10.36 do 14.53 w 11 wątkach wściekle dopadając komputera…
                                  Przede wszystkim kup sobie larwo wreszcie słownik ortograficzny (kłania się „chumor’, „nie wiele”), bo koszmarnej składni, właściwych końcówek i właściwych przypadków już w wieku 71 lat się nie zdołasz nauczyć (wyeliminować), a ty nawet nie umiesz korzystać ze słownika w komputerze , bo to dla ciebie zbyt skomplikowane… chyba że poza swoimi wszystkimi innymi przypadłościami cierpisz także na daltonizm.jak zwykle ci się pozajączkowało. Po pierwsze nie 35 lat w kamaszach tylko do 35 roku w kamaszach. Jaka to była niewola dla twojego „arcyksięcia” żuka gnojownika pana pułkownika leżącego zaszczanego między stosami pustych butelek i w towarzystwie panienek niewiadomego pochodzenia w WKKW Legia Stara Miłosna, skąd go wreszcie wywalili bo to był wstyd nawet dla LWP!!! Ja pracowałem a nie obijałem się i dlatego będę miał wyższą emeryturę niż ten twój ogólnowojskowy przygłup. A ta twoja emeryturka może być do cofnięcia bo czynność fikcyjna nie rodzi skutków prawnych a ty tylko płaciłaś najniższe zresztą składki oczywiście będąc nie w pracy tylko „przy mężu” Mnie „kariera” ogólnowojskowa ani milicyjna – mimo że obydwie mi proponowano – zupełnie nie interesowała bo nie lubię debilków nad sobą…!!!
                                  A jeśli chodzi o instrumenty to pianino było kupione pod kątem akurat Kaśki a nie Pauliny (która teraz żeby uwiarygodnić się przed „tatusiem” opowiada różne głupoty…), bo to miał być jej główny instrument. Tak więc czas – nawet pod kątem muzycznym – Sylwia poświęcała Kasi ty leniuchu wyuzdany. Tylko w przypadku Kasi – która jest odzwierciedleniem „drogi życiowej” jej babci nic z tego nie wyszło bo ona umiała tylko zaczynać, a brakowało jej konsekwencji, pracowitości i wytrwałości. Dlatego „babcia jana” nigdy nic nie osiągnęła poza michą „przy mężu” NICZEGO !!! Poza tym dzięki manipulacjom, podstępowi pianino jest od marca w Warszawie Wesołej i teraz kiedy wraz ze swoim mężem w sposób ohydny „kochana babciu” pozbyłaś się swojej wnuczki masz pianino tylko dla siebie i możesz już organizować swoje wymarzone koncerty nie zrealizowana „artystko spod spalonego teatru”. Ciekawe co powiedzą na to sąsiedzi. Tego bowiem też będziesz się musiała - jak wszystkiego w swym zasranym życiu – długo uczyć a to jest bardzo męczące dla uszu, Z wszystkich twoich plugawych wpisów wynika, ze „kochana babciu” nie traktujesz obu wnuczek jednakowo…co ci takiego zrobiła Paulina, że jej tak nie lubisz, że zdecydowałaś się zniszczyć jej życie pomimo że to małe dziecko broniło cię dzielnie przed chamstwem twojego męża. Tymczasem Paulina potrzebna była ci tylko do napasienia twego śmierdzącego ego, bo lubiłaś się nią chwalić jako artystką, ale przytulić jej już nie potrafiłaś. To było tylko narzędzie do gromadzenia laurów i narzędzie do pozbycia się z mieszkania niewygodnego męża. Zakłamania kociaro pełna „empatii” A propos „płaczów” Kasi w deszczu…wciskając Mamie wydruki z internetu nie zapomniała jednocześnie powiedzieć: „tatuś przepisze na mnie firmę i jak ją teraz uszczkniesz, a potem, że nie chce jej widzieć w domu. Zapamiętaj sobie larwo: dla ciebie i dla twojego pułkowniczyny jest zakaz wjazdu do Gulczewa,
                                  A „sekret” kupowała Sylwia z tobą podczas spotkania Flavonu i gdyby nie Sylwia nic byś kretynko o nim nie wiedziała…I oddaj wreszcie złodziejko ten komputer, bo już toczy się postępowanie i będziesz figurowała wraz z żukiem gnojownikiem w Krajowym Rejestrze Karnym.
                                  Mam dla ciebie niespodziankę prostytutko. Sylwia właśnie zaczęła procedurę ustalenia kto był jej prawdziwym ojcem ladacznico. To, że jej matka nie nadawała się do niczego to dowodzi swoimi wpisami i całym, plugawym życiem, ale może ojciec był z innej półki…???
                                  c.d.n
                                  Jano - pisanico - superplebs 21.11.10, 06:19

• superplebs Re: półgłup dyplomowany rodem z LWP 27.11.10, 09:15
                                    Ty półgłupku, półdupku, pułkowniku* (niepotrzebne skreślić) podpisujący się na wesołowskim Forum "szakalnica" (czyli edward janusz t. emerytowany pułkowniczyna LWP), ośmielasz się jeszcze grozić???!!Co do twojej eunuchu "męskości", to wkrótce opublikujemy dokument - obdukcję "damski bokserze" twojej ukochanej jany...Już zapomniałeś jak cię pijanego jak wór przez cały Plac Wojska Polskiego ciągnęli jak knura na rzeź w kajdankach??? Wóda i tanie piwo zżarły ci resztkę zwojów mózgowych bo mógu nigdy nie miałeś edwardzie januszu t. jako spłodzony przez pijaka. Jak tam twoje wodogłowie i inne przypadłości? Nie naważyłem żadnego piwa i już wkrótce ci wszyscy, którzy mnie fałszywie oskarżali w tym ty z tą twoją - jak ją nazywasz - szmatą pójdziecie sznureczkiem na ławę oskarżonych, a tych procesów będzie tyle, ile będę chciał, a ty gnido nie wydolisz na "papugi", których ja akurat nie potrzebuję nie starczy ci tej ukradzionej społeczeństwu obszczańcu emerytury wojskowej....to masz jak w banku!!! Nie mówię i nie piszę kretynie (fajnie wyglądasz jak zapłakany skaczesz jak małpa i robisz przysiady a czeka cię kilka takich "ćwiczeń" - okazji będzie multum (kup sobie słownik wyrazów obcych "panie doktorze pola walki") - ty "mężczyzno - damski bokserze", że nie było wyroku tylko, że nie było gwałtu (jak zresztą i innych zarzucanych mi czynów) Wkrótce dołączysz wraz ze swoją sukoszmatą i ukochanym "zięciuniem" pawełkiem (macie wiele wspólnego jesteście z wioch, ojcowie byli pijakami i złodziejami) do pochodu na ławę oskarżonych za fałszywe oskarżanie mnie i inne głupoty.O Strasburg się niepotrzebnie nie martw, bo dzięki sprawom moich klientów czuję się tam jak ryba w wodzie kretynku z wielką od opuchlizny pijackiej głową - ile razy marny ciężarowcu spadła na nią sztanga ??? Nie zabrali ci jeszcze prawka pijaczyno? A jak tam trucie w wykonaniu jany? udałóo ci juz powiaza pewne fakty? wiem, że myślisz długo, bo wszystkiego musisz się wykuć na pamięć, ale na twoim miejscu przestałbym się "stolować"' w domu...Ty przedmiocie (bo przecież nie jesteś podmiotem śmieciu) pośmiewisk w twojej ukochanej dzielnicy Wesołej.
                                    • superplebs Re: matołek dyplomowany rodem z LWP 05.12.10, 14:39
                                      szakalnica 04.12.10, 14:57 Odpowiedz
                                      Tą obdukcją to możesz sobie wytrzeć tyłek ty kundelczyno. Wara wam od naszego małżeństwa, zacząć na nowo to ty możesz w swoich śmieciach, a masz ich tyle, że nie starczy tej hacjendy w Gulczewie. Piszesz, że Paulinę wyrzuciliśmy. Nie chcesz jednak pamiętać ciągu zdarzeń, które się do tego przyczyniły. Chcesz to ci przypomnę, a więc siedzenie w oknie - policja, straż, ubliżanie babci za to tylko, że gziliście się w łóżku w Gulczewie i mama jej nie obudziła na czas, a później nie zamknięcie drzwi. Czy to mało, pisałem ci już nie raz, że ona sama się wyrzuciła. A to co Jana podpisała na policji to nie wasza sprawa. Zajmnijcie się swoimi, bo niedługo was w kajdanach zaprowadzą tam, gdzie już ty dawno powinieneś być, czyli za kratami. Musisz wreszcie zdać sobie sprawę, że jesteś kryminalistą, skazańcem i tu już nic nie pomoże twoje odszczekiwanie się. Twój rynsztokowy język wszyscy znają. Na nikim to nie robi żadnego wrażenia. Wszyscy zresztą wiedzą, że twoja etyka dziennikarska jest poniżej poziomu podłogi. Jak ty śmiesz nazywać siebie dziennikarzem. Nadajesz sie tylko do pisania bzdetów na takim forum jak to, ale myślę, że dzięki twojemu językowi niedługo to zamkną. No i gdzie ty będziesz wylewał te swoje bryzgi. Przypominam ci jeszce raz i będę przypominał ci to ciągle, że zgodnie z polskim prawem jesteś skazańcem i kryminalistą. Jesteś bowiem notowany w KRK. Przypominam ci również, że masz jeszcze nie zakończoną sprawę w swoim małżeństwie, a więc zajmnij się tym, podobnie jak i twoja kochanka i powtarzam wam raz jeszcze, wara od naszego małżeństwa, a obdukcję powieście sobie w kibelku i tam się nią delektujcie, a jak zabraknie wam papieru, to zróbcie z niej właściwy użytek. Jeżeli nie pamiętasz co było po wyrzuceniu Pauliny, oczywiście według twojej interpretacji - jak pisałeś do sądów, że to bezprawne, że to narusza zasady współżycia społecznego, że dałeś Urzędowi Miasta 3 dni na powiadomienie oraganów ścigania, że Paulina została wymeldowana bezprawnie i do nikąd, a późnie było to samo ztwoja damą. I co, okazuje się, że racja była po naszej stronie. Ty po prostu jako prawnik (administracyjny) ośmieszyłeś się. I ty w innym miejscu piszesz, że mógłbyś się nami jeszcze pobawić, myślę, że sąd w odpowiednim czasie pouczy cię jakie są granice tej zabawy, jak długo można się bawić ludźmi. Piszesz, że już nie chciałeś odwoływać się wyżej. Ta instytucja by twoją argumentację prawniczą zmieliła razem z tobą i kazała by cię wyrzucic do kubła na śmieci, bo tylko tam pasujesz razem ze swoją przyjaciółką, która według powiedzenia - z kim przestajasz takim się stajesz, stała się już drugim plebsem. Cześć skazańcu, nie chcę już z tobą polemizować, bo po prostu jesteś nic nie wartym człowieczyną. I doktor, nic nie mający doczynienia z polem walki tak jak ty to chcesz, chociaż to jest też wdzięczny temat, do takich nic nie wartych ludzi, ich poziomu, nie będzie się zniżał. Koniec.
                                      Re: Ty Ch....płk
                                      superplebs 05.12.10, 13:13 Odpowiedz
                                      Nareszcie to forum odpocznie od twoich popłuczyn. Zdychaj powoli truty przez swoją janę od lat i męcz się. A waszym małżeństwem zajmie się tym razem prokurator. Jak ci nie wstyd szmato ogólnowojskowa brać pieniądze od pawełka??? Ile cię i janę kosztowała benzyna do Jeleniej Góry? 400 zł oszuście (bo stówkę dostaliście za hotel, bo was "zięć"nie przenocował...)" Dużo pali ten twój samochodzik...Przyjmuję już zakłady (nawet na Placu Wojska Polskiego w Wesołej są już chętni) czy najpierw ty oddasz janę do zakładu zamkniętego, czy ona cię wykończy, dla mnie to akurat wsio ryba, oboje jesteście warci pławienia się w gnojownicy. amen! A co do sądu, to za te brednie, za tego "skazańca" , "kryminalistę" to bekniesz, bo prawo możesz polizać tylko przez szybę, twoje zwoje są zbyt ograniczone by je zrozumieć kanalio. Zaś twoja sprawka - czyli oibdukcjas znajdzie właściwe miejsce, ale w prokuraturze, a nie w kiblu, bo pewnie nie słyszałeś, że można wystąpić także w czyimś imieniu zwłaszcza, jak tenk ktośs ma "A" i jest w przededniu ubezwłasnowolnienia ćwoku...!!!
                                      Re: Twarz pijaczki...
                                      superplebs 05.12.10, 14:21 Odpowiedz
                                      Twarz pijaczki (i byłej żony pijaka z Rysiów) to obraz czucza, które oczekiwało na złożenie zeznań przed Sądem Okręgowym w Warszawie w sprawie pozwanej swojej psiapsiółki doktor neurolog danuty m. Coś tam margała jeszcze, że ją straszę, co u niej jest normalne bo to pijaczka nałogowa, tylko na czas małżeństwa ze mną zaszyta zapewne...Ale morda zdradza jak nic innego. A szara cera to nie tylko fajki i prochy od bólu głowy, ale także wypita kiedyś "nafta"...To czucze ma jak na razie sprawę z mojego wniosku o unieważnienie małżeństwa, a więc jej pozew o rozwód musi trochę poczekać...Jaki zresztą rozwód jeśli małżeństwo z psychiczną może być unieważnione.Wniosło to bydlę w ludzkiej skórze rodem z lambardo-kantoru jeszcze jakieś pozwy, ale może je sobie wsadzić w wielką dupę...!!! Jej miejsce - tam gdzie była - albo u boku pijaka wojtusia, albo drobnego gansgsterka z warszawskich Włoch, z którym swego czasu związała się gdy była...kuratorem sądowym. Wyleciała jak z każdej pracy, której się kiedykolwiek imała...ta pseudo magister, a poprzednio licencjatka, oba lewe... A propoos tego gangsterka to na zlecenie doktor neurolog danuty m. dokonał nieudanego "wjazdu" na posesji najmłodszej córuni pani Awon, która to córunia ma ją głęboko, jak wszyscy...na nic ci się zda zdziro przerejstrowanie samochodu Seat Ibiza, który dostałaś w zamian za fałszywe zeznania od doktórki, lecisz w kloaczny dół Awon i to jest - jak ty to lubiłaś mawiać - jazda bez trzymanki. Oddaj dyplom magistra póki nie jest za późno, bo i za to bekniesz ludzki śmieciu...I przyhgotuj sie do oddania kasy, bo nie mam zamiaru dopłacać do takiego truchła jaj ty śmieciaro żebrząca w opiece społecznej! Niepotrzebnie cię oddłużyłem, ale to tylko kwestia czasu...
                                      Re: Ty śmieciu z LWP
                                      superplebs 05.12.10, 14:31 Odpowiedz
                                      Takiej mordy jak twoja nie chcą nawet oglądać w Sądzie Rejonowym dla Warszawy Pragi Południe i sprawie IV K 792/10 z mojego oskarżenia przekazano akta do Sądu dla Warszawy Mokotowa....zasiądziesz tam w doborowyn towarzystwie na ławie oskarżonych: swego "zięciunia" pawełka p., i swojej ukochanej "wnusi" katarzyny p. No, chyba, że
                                      Sąd Rejonowy dla Warszawy Mokotowa też nie bedzie chciał oglądać twojej pułkowniczej mordy spoconej i śmierdzącej...!!!
                                      • superplebs "Parowozownia" 05.12.10, 17:37
                                        jak tam łapciuchy? Żyjecie drobni oszuści i fałszywi świadkowie "parowozika" za "kaskę" PATRZYCIE SOBIE NA RĘCE, KTO KOGO ZAŁATWI. NO TO POWODZENIA...!!!
                                        • superplebs Re: "Parowozownia" 07.12.10, 04:25
                                          Bredzisz jano-eduardo. Popaprańcy to najlepsza dla was nazwa. I jacy „czuli” ogólno-wojskowe zlewy!!! Macie krótką pamięć, ale przy waszych chorobach to normalka, niedługo sobie przypomnicie na ławie oskarżonych - WSZYSTKO !!!

Odczepcie się ode mnie KTOSIE
                                          ~ ........ / 2010-12-06 18:01/ Nie zawracaj mi głowy ktosiu, zycie KTOSIOWE mnie nie obchodzi, powinniście wreszcie to zrozumieć. Jeśli koochacie życie w sądach, to wasz problem, nie mój. O moją przyszłość i Pauli ktos nie powinien się martwić, jesli dotąd ich los nie obchodził ktosia.

• superplebs Re: "ogier" z Janówka przygarnie warchlaka z.... 07.12.10, 10:17
                                            ...Łaznowskiej Woli! Fajne będzie duo samotnych...."Bohater" Placu Wojska Polskiego w Wesołej, "pogromca plebsa i superplebsa", specjalista od gwałtów, chlania i pobić, a także od karnienia kotów i napychania żarłem swojej żoneczki jany czyli "Ogier" z Janówka tak sie wcina w moje i sylwii losy, że trzeba mu przypomniec dlaczego aż 5 lat musiał sięe rozwodzić z niejaką Tereską barmanką, która mu przyprawiła rogi z niejakim Czesiem....poszło o mieszkanie służbowe we Wrocławiu, które ostatecznie musiał jej zostawić ten "'znawca prawa" i pewien stary wytarty dywan, bo eduardo przywiązuje się bardzo do rzeczy... Słynna Tereska przywozona była (odwrotnie niz druga żoneczka jana) do rodzinnego Janówka i tam gotowała. Januszek lubi zeżreć, więc ta partia była w sam raz dla niego bo wynosiła siaty żarcia ze stołówki i pasła eduardo janusza t...potem przestała być bufetową więc on wolał taką, co to mu skompiluje z kilku pozycji pracęe doktorską. A fe, plagiatorze doktorze...Ze wspomnień po Teresce (dzieci spłodzić ten "damsko bokser" oczywiście nie potrafił) pozostało zamiłowanie do dygowania siatek z żarciem i następnie wyrzucanie lwiej części tego zepsutego żarcia. Oto tylko kilkoro słów prawdy o eduardzie januszu t - "ogierze" dla ubogich...!!!
                                            • superplebs Do psychiatry ciućmoki od "parowozika" 09.12.10, 08:49
                                              Nie zapomnijcie o "randce"
                                              superplebs 09.12.10, 08:11 Odpowiedz
                                              Przypominamy wam ciućmoki z Placu Wojska Polskiego jako oskarżonym w sprawie IV K 835/10, czyli ty żuku gnojowniku - szakalnico i ty jego flamo pisanico czy jak ci tam o dzisiejszej "randce" w sądzie. Tylko nie pomyl wieśniaku sądów, bo to dla ciebie trzęsącego portkami na dźwięk słowa "prokurator" duże wyzwanie i nie rozpłacz sie o tej 13.00...A ten tekst napisałeś rozumiem kretino o sobie i swojej żonie. Podobnie jak w przypadku twojej "pracy doktorskiej" umiesz tylko cytować i sklejać cudze myśli (nota bene musiałeś korzystać w tym "trudnym dziele" z pomocy "maszynistki" jany...., jesteś nieudacznikiem i plagiatorem pułkowniku LWP wywalony za pijaństwo z WKKW Legia Stara Miłosna. O wielki Plagiatorze (nie tylko w swojej pracy doktorskiej, a wcześniej magisterskiej ), to twoje "klonowanie" jest zakazane na forum, ale skąd ty dziwko męska możesz o tym wiedzieć??? A tej swojej "prostej" powiedz (najlepiej łopatologicznie daj jej po ryju), że ludzie na osiedlu Plac Wojska Polskiego są znudzeni jej terroryzowaniem i źle rozumianą empatią (jeżeli w ogóle wiesz o czym piszę do ciebie pułkowniczyno powoli bo wiem, że czytasz powioli...albo jeszcze wolniej!!! Maciąg vel Plebs kłamie!!!
                                              szakalnica 09.12.10, 04:47 Odpowiedz
                                              ODPOWIEDŹ NA KŁAMSTWA MACIĄGA ODNOŚNIE WYROKU
                                              ====================================================
                                              Krzysztof Maciąg-Zbyszyński vel „Plebs” vel „Superplebs” okłamuje na forum całą rzeszę internautów co do swojego wyroku. Napisał, że … „nie jest żadnym skazańcem, bo ukarano go tylko grzywną z okresem próby na 5 lat i nie jest też gwałcicielem”. KŁAMSTWO!!!
                                              Otóż zgodnie z prawomocnym wyrokiem Sądu Okręgowego w Siedlcach sygn. akt: II Ka 422/10 z dnia 24 listopada 2010 roku, Krzysztof Maciąg został skazany na karę 1 roku i 6 miesięcy pozbawienia wolności z warunkowym zawieszenie jej wykonania na okres 5 lat za pobicie i groźby. Natomiast z zarzutu usiłowania gwałtu nie został uniewinniony, lecz postępowanie w tym zakresie jedynie umorzono, bo Krzysztof Maciąg dobrowolnie odstąpił od zgwałcenia! Liczne kobiety i mężczyźni komentują to żartobliwie w ten sposób, że po prostu miał problemy ze swoją męskością. Sam czyn jednakże Maciąga jest haniebny i karygodny. Jak można bić i grozić jeszcze bezbronnej kobiecie? Należy pochylić się nad tą ofiarą i pomóc tej kobiecie. To jest czyn kryminalny! Zgodnie z polskim prawem Krzysztof Maciąg jest skazańcem (bo ma prawomocny wyrok), jest także kryminalistą! Jest bowiem notowany w Krajowym Rejestrze Karnym. Działając w interesie społecznym i będąc przerażona osobiście tak haniebnym zachowaniem K. Maciąga, ostrzegam wszystkie Panie przed tym osobnikiem. Nie padajcie jego ofiarami!!! Cześć ZBYCHU - pseudonim tego indywiduum w świecie mafijnym - CHODAK - to już nie pseudonim.

Re: Maciąg vel Plebs kłamie!!!
                                              superplebs 09.12.10, 08:35 Odpowiedz
                                              Zapomniałaś prawdopodobnie chora na "A" klempo wypacykowana i wyklepana, że już o tym pisaliście ciućmoki. Jak widzę skumaliście się zdechlaki z nijaką doktor neurolog danutą marchel. Ona was na pewno "wyleczy" głównie z "kaski". POWODZENIA W TEJ "SYMBIOZIE" A poczytajcie sobie pseudoprawnicy przepisy, ale najlepiej by było ze zrozumieniem, tylko jak macie tego dokonać, nie wybiórczo, kłopoty URZĘDOWE was czekają widzę to w szklanej kuli strzygo jano

• superplebs klempa z wesołowskiego "pigalaka" ogólnowojskowego 11.12.10, 10:25
                                                "Re: KTO TO JEST??????????????????????????????????
                                                szakalnica 09.12.10, 20:46 Odpowiedz
                                                CZEŚĆ ZBYCHU CHODAKU!!!!!!!
                                                Uderz w stół, a nożyce się odezwą. Plebs już dawno się powinien zorientować, że to chodzi o niego. Niestety to jest w jego stylu, odbija pałeczkę i mówi, że to jesteś ty. Przypatrz się plebsie ostatniemu twojemu zdjęciu, wyglądasz przepojony nienawiścią do wszystkich tego świata. A na poprzednim razem ze swoją madonną wyglądasz jeszcze nieźle. Okazuje się, że detektor kłamstw zadziałał. Grunt pali cię pod nogami. Coraz bardziej jesteś przybity. I bardzo dobrze, kto pod kim dołki kopie, sam w nie wpada. Dlatego ty niebawem skończysz swój żywot, za kratami. Należy ci się to już bardzo dawno. Przeczytaj uważnie ten tekst, a znajdziesz odbicie swojej osobowości, jak w lustrze.
                                                Załatwiajcie jużz sobie "żółte papiery"
                                                superplebs 11.12.10, 10:19 Odpowiedz
                                                Znowu dorwałaś się stara 71-klempo do kompa...i znowu walisz na oślep. I jak zawsze nie odpowiadasz na temat tylko artakujesz jak głupia. A więc przypominam ci rozklapana pudernico, że ty masz na razie tylko jedną sprawę karną, a "twoja rybka" dwie....Do tego dojdą następne plus oczywiście pozwy o ochronę dóbr osobistych, więc nawet jak skutecznie wydziedziczysz Sylwię to i tak mieszkanka na Placu Wojska Polskiego nie starczy wam na spłacenie grzywien i odszkodowań, tym bardziej, że ani ciebie, ani tej małpy posiadajacej niestety cechy ludzkie (jak nazwisko) nikt nie będzie zamykał za kratkami, bo szkoda was zywić. I tak żyjecie na koszt podatników od lat obiboki ogólnowojskowe! Lepiej pomyślcie zawczasu o żółtych papierach, zresztą po badaniach jakim zostaniecie poddani nie będzie z tym problemów. Poza tym ruszy sprawa karna o znęcanie się januszka nad tobą klempo, więc albo on beknie za gwałt i pobicia albo ty za fałszywe oskarżenia "swojej ukochanej rybki". Tak, czy tak jedno z was jest już ugotowane , bo papier ma to do siebie, że spokojnie czeka na właściwą chwilkę. Nic w przyrodzie nie ginie a już szczególnie nie ginie zdrada łajzo pokraczna. Pisz więc sobie dalej te banialuki i szykuj "kaskę", najpierw na "papugi" bo sami to będziecie zerami w sądach, a potem dla nas...Januszek będzie musiał siegnąć do kont, które przed tobą klempo ukrywa, ale przed sądami nie ukryje !!!
                                                • superplebs Przelało się "pani" Magdzińska - Trzaskoma 12.12.10, 00:47
                                                  Janina Trzaskoma-Magdzińska vel pisanica bred
                                                  szakalnica 11.12.10, 20:36 Odpowiedz
                                                  Najlepiej by było jakbyś sam się zgwałcił i złożył doniesienie do prokuratury, że cię zgwałcono. A dobrze by było gdybyś jeszcze podał "narzędzie" gwałtu i natychmiast, nie czekając na prowadzone dochodzenie, złożył równolegle pozew do sądu, że tego narzędzia gwałtu użył ktoś z twoich wrogów i podał nazwisko i imię oraz dokładny adres zamieszkania z kodem. Bo nazwiska i imienia już używasz, czyli z tego wynika, jak to kiedyś mówiłeś, że nie boisz się nikogo: policji i wymiaru sprawiedliwości. Tylko, że sąd w dniu 24. 11. 2010 roku w Siedlcach już nie dał się nabrać i dał ci to na co zasłużyłeś, chociaż wydaje mi się, że liczyłeś na więcej, czyli na kraty, bo przecież tuż przed sprawą ogłosiłeś, mało, pożegnałeś się. Jesteś więc prawdopodobnie rozczarowany. Ale co się odwlecze to nie uciecze. A może już zapomniałeś o tym? Czyżby pan "A" już posunął się aż tak daleko? Dobrej nocy Zbychu - Chodaku. Jeszcze jedno pytanie - czy skazany prawomocnym wyrokiem sądu jest skazańcem, czy też nie? Czekam na odpowiedź.
                                                  Re: Janina Trzaskoma-Magdzińska vel pisanica bred
                                                  superplebs 12.12.10, 00:35 Odpowiedz
                                                  Widzę, że temat gwałtu szczególnie ci jano leży, widocznie nie-męskość twojego mena ci się rzuciła pod sufit (o ile to można nazwać syf-item, przepraszam sufitem ...???) i chciałabyś, ale już nie te lata...Z nikim się nie żegnałem, bo gdybyś cokolwiek liznęła z prawa poza "wiedzą" przynoszoną przez twojego męża od zaprzyjaźnionego prawnika zapewne - sądząc z poziomu - też ogólnowojskowego, to byś wiedziała, iż Sąd Okręgowy w Siedlcach mógł tylko w tym wypadku po pierwsze: zmienić wyrok na moją korzyść i to zrobił, po drugie uchylić wyrok i przekazać do ponownego rozpatrzenia, po trzecie zmienić kwalifikację czynu - i to zrobił, więc zapomnij o gwałcie....O Trybunale w Strasburgu też nic nie wiesz, bo akurat ten Trybunał nikogo wsadzić nie może, natomiast może przyznać odszkodowanie za różne rzeczy w tym bezprawne skazanie - jak w moim przypadku - na podstawie fałszywych zeznań doktor neurolog danuty marchel (z którą tak się zaprzyjaźniłaś sądząc po posiadaniu przez ciebie odpisu wyroku w sprawie II Ka 422/10) przede wszystkim i reszty jej bandy, do której to "grupy przestępczej" teraz i ty z januszkiem się zaliczacie, więc nadsłuchuj pilnie kiedy to do drzwi na Placu Wojska Polskiego zapukają "czarni", żeby was zatrzymać - na razie tymczasowo...Chyba, że bita pod tym adresem przeniosłaś się do Jeleniej Góry gdzie jesteś tymczasowo zameldowana i w związku z tym wyłudziłaś koszty sądowe w sprawie rozwodowej Sylwii I C 1057/10, co stało się treścią kolejnego donosu na ciebie i twoją "rybkę"...Ale to drobiazg w porównaniu z twoją wczorajszą "pomyłką", za którą będziesz miała poważniejsze sprawy, w tym oczywiście dwie karne...!!! I jedną o ochronę dóbr osobistych. Swoim wpisem potwierdziłaś - zresztą i tak nie miałem żadnych wątpliwości w związku z infantylizmem tych wpisów - że to ty jesteś ich autorką, więc nawet policja nic nie musi ustalać, szykuj się - na razie - na Kamienną w Warszawie. Na nic ci nie muszę odpowiadać, bo to nie szkoła, zresztą ty nie odpowiedziałaś na żaden zarzut mimo podania nawet sygnatury sprawy, w której skarżyłaś się na męża - gwałciciela, a która będzie wreszcie wznowiona, tym bardziej, że - wtedy twój dzielny "rycerz" groził także Sylwii i Paulinie (tej ostatniej, że "łapy poobcina" i "że tej szkoły nie skończy" - to drugie akurat osiągnął... !!!), cytuję (i to jest w protokole): "ja was wszystkich kur....pozabijam, waszą Paulę też..." To tobie - jak widać - pan "A" zrobił wodę z mózgu. A więc kryjesz przestępcę, ale - jak ty to mawiasz - co się odwlecze to nie uciecze zdradliwa "działaczko" od psów i kotów... A jak chcesz wiedzieć czy ja jestem skazańcem, czy nie to wydaj sobie 50 zł najlepiej z tych co to ci januszek miał płacić "na kulturę" w zamian za wycofanie przez ciebie sprzedajna ......(dopowiedz sobie kto...) oskarżeń w wyniku których zaliczył i kajdanki i izbę wytrzeźwień w nocy z 18 na 19 czerwca 2009....Może o tym odważysz się napisać Janino Magdzińska Trzaskoma. Przypominasz sobie jak to 19 czerwca 2009 wypuszczony edward janusz t. właził do domu po rusztowaniach bo ty z Sylwią zeznawałyście akurat na komendzie w Wesołej....Jak się czuje twoja "niebieska karta"...??? Odświeżymy ci pamięć jano magdzińska trzaskoma nawet nie wiesz jak szybko...!!! Szykuj się i miej przygotowaną szczoteczkę do zębów....
                                                  • superplebs Re: Życzenia dla Magdzińskiej - Trzaskoma 14.12.10, 01:33
                                                    pod-chamko podpospolita
                                                    pisanica 13.12.10, 05:27 Odpowiedz
                                                    Jeśli wg niej miałam tyle przywar, to dlaczego "nachodziła" moje zycie aż do swojej piędziesiątki
                                                    - koszmarze z pragi
                                                    Pożyjemy zobaczymy ile racji jest w tym twoim bełkocie.
                                                    Re: Chamko podpospolita
                                                    superplebs 14.12.10, 01:28 Odpowiedz
                                                    na ciebie to tylko można się zesr..., chociaż nawet na to nie zasługujesz podła kłamczucho. Kiedy cie ostatnio pobił twój "ukochany" januszek? Zapewniam cię, że jeśli tego ostatnio nie robił, to jak powoli dojdzie do sedna sprawy, wszak czyta i myśli bardzo powoli, a szczególnie po mózgotrzepie... zwłaszcza, że go trułaś, to ci da z garści i możesz już wtedy nie wstać. To sa wiedźmo moje życzenia świąateczne dla "teściówki"
                                                  • superplebs Re: Życzenia dla chamiostwa trzaskomostwa 18.12.10, 19:39
                                                    Nie udały ci się wiedźmo jano, czy jak ci tam cygański pomiocie, czary i nie wylecieliśmy dzisiaj wraz z twoją „ukochaną” córką Sylwią w powietrze…3 lata temu przesłuchiwał mnie taki jeden prokuratorek z Mińska – koleś doktor neurolog danuty marchel i stawiał mi zarzuty między innymi gwałtu na tym truchle…Teraz z truchłem żyje i mieszka nijaki „trzęsigłówka” witold robert bogumiłło, ciekawy jestem kiedy to on będzie oskarżony przez tę modliszkę o gwałt…???!!! A wracając do tych chamioków z Wesołej….Ośmielili się skumać z tym samym gównem i to gó... napisało im (bo sami tylko potrafią „sr...” jadem na forach…. 25 października 2010 tzw. Akt oskarżenia przeciwko mojej skromnej osobie. Badziewie to znalazło już nawet termin w Sądzie Rejonowym dla Warszawy Mokotowa (sygnatura VIII K 924/10) w dniu 20 stycznia 2011….z powodów procesowych oczywiście nie mam zamiaru pisać dziś, co ja z tym wytworem bezmózgowców zrobię (nie tylko na pewno 20 stycznia), poza tym mają już przeciwko sobie moje akty oskarżenia (wcześniejsze)!!! „trzęsigłówka” „ myśli” jełop, że zarobi kolejną kaskę na swoje liczne długi, niech myśli….A ty pułkowniczyno nachlaj się przed rozprawą melisy, bo możesz już na pierwszej rozprawie zaliczyć kilka grzywien za obrazę sądu…Już się szykuj „twardzielu”
    • Gość: Drops Re: "Teściowie" "parowozika" IP: *.146.155.213.nat.umts.dynamic.eranet.pl 19.12.10, 21:34
      Misiu drogi - zaburzenia wzwodu można leczyć. Idź do lekarza, zamiast tu pisać o parowozach, ssaniu i dupach.
      • superplebs Re: "Teściowie" "parowozika" 20.12.10, 00:07
        Sam to wymyśliłeś niedorobiony w Łaznowskiej Woli pawełku p.? Spuść wreszcie tę wodę bo śmierdzi tobą pedrylku drobny
        • Gość: Drops Re: "Teściowie" "parowozika" IP: *.182.99.238.nat.umts.dynamic.eranet.pl 20.12.10, 06:57
          A mówił ci ktoś że jesteś nudny?

Powtarzasz się...
          • superplebs Re: Małpa z tępą brzytwą 20.12.10, 10:15
            A ciebie dropsidło zafajdane w ogóle nie ma, jesteś mniej niż nikim "ranny ptaszku"...
            Wesołowska małpa przygotowuje się do wznowienia sprawy z oskarżenia żony małpy o gwałt i inne "przyjemności", jak pobicia dla przykładu z 2009 roku kiedy to małpa była prowadzana po Placu Wojska Polskiego w kajdankach i jeszcze w dodatku stawiała opór i się darła "ratunku", a następnie małpa napisała skargę na policjantów, bo małpa chciała ich załatwić nawet w Strasburgu....Na nic się zdały wrzaski "ratunku" małpa trafiła do Izby Wytrzeźwień, dała na odczepnego żonie po 600 zł miesięcznie "na kulturę" i myślała, że już po sprawie...Nie, nie małpoludzie, naczinajem twista!!! Na razie małpa wraz z żoną wspólnie i w porozumieniu wywijają na wszelkich forach, ale to też do czasu...!!! Acha, żona małpy podono zmieniła nicka w internecie z "pisanicy" na "empatia71", a małpa została przy "szakalnicy", bo to wszak chłopina bezjajeczny i bezpłodny...poza tym wszyscy zdrowi...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka