Dodaj do ulubionych

qubek cafe na 1 -maja

IP: *.ssp.dialog.net.pl 07.08.11, 20:45
byliscie?
Obserwuj wątek
    • Gość: qqq Re: qubek cafe na 1 -maja IP: *.tvk3.pl 07.08.11, 20:48
      nie
    • rymcycymcy Re: qubek cafe na 1 -maja 08.08.11, 01:50
      gugu chce zareklamować swój nowy bar ? :) ...sie niech gugu nie szczypie, bo tutaj każdy reklamuje co chce bez żenua ! ;))
    • rymcycymcy Re: qubek cafe na 1 -maja 16.08.11, 01:24
      ququ ...jestem coraz bliżej odpowiedzi na Twoje pytanie :) ...zaglądałem dzisiaj przez szybę :)
      • Gość: looiiuu Re: qubek cafe na 1 -maja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.11, 17:22
        A co, same grube tam siedzą i dlatego się boisz wejść, bo zabiłyby Ciebie cyckami?
        • Gość: rymcycymcy Re: qubek cafe na 1 -maja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.11, 19:44
          Szczerze ? ;) ...mamusia sobie nie życzy :)
          • Gość: rymcycymca Re: qubek cafe na 1 -maja IP: *.customers.d1-online.com 17.08.11, 17:54
            Qubek to bar mleczny ?
            • Gość: rymcycymcy Re: qubek cafe na 1 -maja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.11, 01:48
              Zapytam mamusi, to ci powiem ! ;)
              • Gość: rymcycymca Re: qubek cafe na 1 -maja IP: *.customers.d1-online.com 18.08.11, 11:24
                myślałam,że .. to ty masz cycki !

• Gość: rymcycymcy Re: qubek cafe na 1 -maja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.11, 22:12
                  Ja nie, ale tatuś ma (jestem z adopcji i wcale się tego nie wstydzę) ! :)) ...mamusia zresztą też :)

A ty masz? ...jakoś "podskórnie" czuję, że jesteś samiczką ! :) Chętnie bym obejrzał co nieco, może coś doradził... :))
                  • Gość: rymcycymca Re: qubek cafe na 1 -maja IP: *.customers.d1-online.com 19.08.11, 10:34
                    .. nie bądz taki skromny ! Mężczyzni również mają odstające elementy ! Właśnie czytam bajkę o królu Midaśie,któremu urosły OSLE USZY !
                    • Gość: rymcycymcy Re: qubek cafe na 1 -maja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.11, 03:05
                      Widzę, że koleżanka podrywa? ;) Tak się właśnie rodzi miłość od pierwszego wejrzenia, na dodatek, z tego, co widzę, odwzajemniona :))

Zostało mi jeszcze kilka prezerwatyw, więc żeby się nie zmarnowały, podaj miejsce i czas, a przyjadę tam w 5 minut z piskiem opon swoją kolejną, wypasioną bryką ! :)
                      • Gość: ewa Re: qubek cafe na 1 -maja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.11, 08:52
                        buahaha.podaj swój adres chyba że wstydzisz się zaprosić do tego mikro mieszkanka z łóżkiem w meblościance.
                        • Gość: rymcycymcy Re: qubek cafe na 1 -maja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.11, 03:49
                          O, widzę, że laski się zlatują jak muchy do miodu ! :) ...mój adres to żadna tajemnica, napisz na: rymcycymcy@wp.pl i go dostaniesz w pierwszej odpowiedzi wraz z instrukcją ! ;) Tylko pamiętaj, że oferty bez zdjęcia nie będą rozpatrywane ;) ...z oczywistych względów nie podaję adresu publicznie, gdyż nie za bardzo mi odpowiada, żeby do mojej wypasionej willi zlatywały się kaszaloty ! ;))
                      • Gość: rymcycymca Re: qubek cafe na 1 -maja IP: *.customers.d1-online.com 20.08.11, 16:01
                        tutaj Ci odstaje ? Uzyważ kondonów chyba dla bezpeczenstwa,gdyż według znanej
                        legendy będziesz miał TO .. zaczarowane !
                        • Gość: rymcycymcy Re: qubek cafe na 1 -maja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.11, 03:53
                          Naczytałaś się bajek, koleżanko ! ;) ...a tymczasem ja zwyczajnie dbam o własne geny, które nie powinny mieszać się z wątpliwej jakości materiałem genetycznym (patrz: ewolucja i te rzeczy...) ! ;) Zresztą nałapałem już wystarczająco dużo chorób wenerycznych od twoich koleżanek i na razie wystarczy póki ich nie "sprzedam" do lepszych lokalizacji ;))
                          • Gość: rymcycymca Re: qubek cafe na 1 -maja IP: *.customers.d1-online.com 22.08.11, 10:54

Przebierz się za Pinokio .. to pobudzi twoją już ospałą kondycję !!!

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka