Dodaj do ulubionych

Gdzie oddać samochód do lakierowania?

05.03.12, 23:29
Witam, mam dylemat dotyczący usługi lakierowania samochodów. W Jeleniej nie brakuje lakierników, ale naprawdę zależy mi pełnym profesjonalizmie - auto jest nowe i nie chcę, aby straciło wiele na wartości. W czyje ręce można je oddać?
Obserwuj wątek
    • Gość: holo-gram Re: Gdzie oddać samochód do lakierowania? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.12, 00:36
      autoKaczmarek Sobieszów
    • baton5555 Re: Gdzie oddać samochód do lakierowania? 07.03.12, 01:05
      Jeżeli faktycznie zależy Ci na profesjonalizmie to zastanowiłbym się nad naprawa-lakiernicza.pl/ - firma, która ma naprawdę dużo doświadczenie w usługach lakierowania i przede wszystkim jest na bieżąco, jeśli chodzi o wszelkie nowości techniczne. W moim przypadku chodziło o odświeżenie lakieru i polerkę, ale widziałem, jak wyglądają samochody, które lakierowali i przede wszystkim w jakich warunkach się to odbywało - na pewną oddałbym samochód właśnie tam.
    • Gość: Marek Re: Gdzie oddać samochód do lakierowania? IP: *.adsl.inetia.pl 07.03.12, 18:50
      miałem ten sam problem i za namową znajomego oddałem samochód do Ultimy, lakiernia jest w salonie KIA, tam Ci doradzą i od ręki zrobią kosztorys, lub jak chcesz, to jeszcze zgłoszą za Ciebie to jako szkodę. Ja tam oddałem mojego fiorda i nie żałuję. Nade wszystko miałem jeszcze elegancko wyczyszczony samochód. Naprawdę polecam. Salon kia jest obok salonu skody przy cieplickiej za orlenem przy drodze z cieplic do sobieszowa.
    • Gość: wolnosci59 Re:zapraszamy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.12, 09:11
      zapraszamy do nowo otwartej mieszalni lakierów, dobieżemy lakier podklad itp
      Mamy najniższe ceny
      Zapraszamy Wolnosci 59
    • Gość: szofer Re: Gdzie oddać samochód do lakierowania? IP: *.ssp.dialog.net.pl 13.03.12, 12:31
      Jakmasz dylemat to se kup piwo ,jak chcesz się reklamować to se kup reklame. i przestań pieprzyć farmazony!
      • vw-touran Re: Gdzie oddać samochód do lakierowania? 06.01.18, 19:02
        Piwo bez alkocholowe i telebim do reklam na baterie R20
    • zazdrosny17 Re: Gdzie oddać samochód do lakierowania? 09.07.15, 10:50
      Polecam lakiernię samochodową AUTOLALKA autolalka.pl/

Tanie naprawy, szybkie terminy, profesjonalna robota!

Naprawy gotówkowe i bezgotówkowe

tel. 501 590 778

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka