Dodaj do ulubionych

Serwis komputery

IP: *.jeleniagora.vectranet.pl 04.06.12, 16:48
Wie ktoś gdzie w Jeleniej jest jakiś normalny serwis komputerowy? Conekt odpada. Strasznie drogi jest. Poleciła mi system na lapku i do tego kupa fotek.
Chodzi mi o kogoś legalnego co wystawi F-VAT
Obserwuj wątek
    • Gość: ?? Re: Serwis komputery IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.12, 19:05
      Mi naprawił właściciel studia 7 - koło bramy Wojanowskiej. Podobny problem miałem.
      • Gość: Pic Re: Serwis komputery IP: *.ssp.dialog.net.pl 04.06.12, 20:08
        Chyba sobie jaja robisz. Ma iść do sklepu który upadł lub upadnie? Tam pod tą bramą to bida, kioski ruchu mają większą powierzchnię handlową.

Najlepiej niech idzie do Golddomu - rewelacyjny serwis, profesjonalna firma i NORMALNE godziny pracy.
        • Gość: Agnieszka Re: Serwis komputery IP: *.jeleniagora.vectranet.pl 04.06.12, 21:33
          Na zabobrzu jest serwis, sklep komputerowy. Właściciel miły i szybko robi. Ja robiłam u niego instalkę systemu i zapłaciłam 70zł. Rano dałam komputer odebrałam pod koniec dnia. Wszystko działa i do tego zdjęcia mi zarchiwizował. Z tego co wiem to jeździ również po domach. Na szybach lokalu ma napis POGOTOWIE KOMPUTEROWE 24H.

Ps. Jak coś to mam gdzieś ulotkę.
        • Gość: własciciel Re: Serwis komputery IP: *.ssp.dialog.net.pl 31.07.12, 15:16
          A skąd ty to wiesz że upadł, albo upadnie ? - może o czymś nie wiem ?
    • Gość: Grzesiek Re: Serwis komputery IP: *.jeleniagora.vectranet.pl 05.06.12, 00:32
      Idź do Kiubitu.
      www.kiubit.pl/
      Gość się zna.
      • Gość: Internetowy Re: Serwis komputery IP: *.ssp.dialog.net.pl 05.06.12, 07:56
        Ale nie na robieniu stron internetowych...
    • Gość: maku Re: Serwis komputery IP: *.opera-mini.net 05.06.12, 12:14
      Wchodzisz na rapidshare czy inny hosting, kilka kliknięć i masz Windowsów do woli, każdą możliwą wersję. Kilkanaście minut i masz nowiutki system w kompie, nie rozumiem dlaczego to dla ciebie taki problem.
      • Gość: maku Re: Serwis komputery IP: *.opera-mini.net 05.06.12, 12:15
        Aha, no i oczywiście wszystko za darmo :)
    • Gość: rymcycymcy Re: Serwis komputery IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.12, 17:43
      Zrobiłeś z siebie frajera jak skończony głupek ! ;) ...musieli zainstalować ci jakiegoś darmowego pirata ściągniętego z sieci, a wszystko, co zapłaciłeś, to zysk na czysto ! :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka