IP: *.tvk3.pl 04.07.12, 20:47
witam! Szukam w miarę dobrego psychologa na terenie Jeleniej Góry. Nie chcę iść w ciemno, bo już kiedyś się sparzyłam.Będę wdzięczna za info.
Obserwuj wątek
    • Gość: Tygrysek Re: psycholog IP: *.jeleniagora.vectranet.pl 05.07.12, 10:09
      Dobry psycholog w dzisiejszych czasach jest na miarę złota. Wielu go potrzebuje, ale nie każdy jest nawet tego świadomy.
    • Gość: Wyleczony Re: psycholog IP: *.wroclaw.vectranet.pl 11.07.12, 11:12
      Witam,
      niestety JG nie jest mocna, jeśli chodzi o psychoterapię. Najbliżej masz do Wrocławia. Z czystym sumieniem mogę polecić: psychoterapia-wroclaw.pl/ - mi również polecono ten gabinet.
      Ważne jest, żeby psycholog posiadał certyfikat.
      • Gość: psycholog Re: psycholog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.12, 13:43
        Certyfikat a certyfikat w psychologii to często dwie różne rzeczy. Akurat PTP nie cieszy się dobrą sławą. Ta pani, jak wynika z linkowanej strony, prowadzi terapie w konwencji psychodynamicznej (Freud i okolice), a więc jej podejście do psychologii jest mocno przestarzałe i właściwie niezgodne z współczesną wiedzą naukową. Radzę unikać takich "psychologów" i w ogóle być bardzo czujnym w kontaktach z nimi - w przeciwnym wypadku możesz stracić dużo pieniędzy, a efekt będzie żaden. Pozdrawiam
    • Gość: mikołaj Re: psycholog IP: *.ssp.dialog.net.pl 11.07.12, 17:58
      Pan Piotr Kędziora - jest dobrym psychologiem, przyjmuje chyba nawet na NFZ
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka