Gość: MAURYCY IP: *.jeleniag.sdi.tpnet.pl 23.08.01, 13:35 Przepraszam, nie chciałem Cie obrazić. Popatrz na mój nowy przepis na krewetki. Jest super. Zrob, zjedz i pomyśl - "Ten przepis jest of Maurycego z Jelonki." Pozdrowienia, Maurycy Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: bondido Re: KAMA, NIE ODCHODŹ, JELONKA CIE KOCHA IP: *.jgora.dialog.net.pl 24.08.01, 15:51 proponuję, żebyś wysłał ten post na wszystkie fora może da się przebłagać ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kama Re: KAMA, NIE ODCHODŹ, JELONKA CIE KOCHA IP: *.wlop.ppp.polbox.pl 25.08.01, 02:06 Moje łakomstwo mnie kiedyś zgubi. Za przepis serdecznie dziękuję. Jednak na wykonanie muszę poczekać aż wróci druga połowa. Do sporządzenia takiego specjału potrzebny jest mężczyzna jako, że wy w tym jesteście najlepsi. Przeprosiny przyjęte.(Placki były wyśmienite, tylko był problem z gramaturą mięsa.Czego ile.) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SoSoS Re: KAMA, NIE ODCHODŹ, JELONKA CIE KOCHA IP: *.jgora.dialog.net.pl 25.08.01, 11:43 Maurycy pewnie sie poprawi w niedalekiej przyszlosci :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kama Re: KAMA, NIE ODCHODŹ, JELONKA CIE KOCHA IP: *.wlop.ppp.polbox.pl 25.08.01, 14:30 Ja zobaczyłam poprawę już w tym wątku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SoSoS Re: KAMA, NIE ODCHODŹ, JELONKA CIE KOCHA IP: *.jgora.dialog.net.pl 28.08.01, 15:14 Gość portalu: kama napisał(a): > Ja zobaczyłam poprawę już w tym wątku. Ale pewnie poprawi sie jeszcze bardziej :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kama Re: KAMA, NIE ODCHODŹ, JELONKA CIE KOCHA IP: *.wlop.ppp.polbox.pl 28.08.01, 22:25 Gdyby miał się tak poprawiać, doszedłby do ideału. A z ideałami trudno wytrzymać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SoSoS Re: KAMA, NIE ODCHODŹ, JELONKA CIE KOCHA IP: *.jgora.dialog.net.pl 29.08.01, 11:12 Nikt nie jest idealem i to jest nawet budujace :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kama Re: KAMA, NIE ODCHODŹ, JELONKA CIE KOCHA IP: *.wlop.ppp.polbox.pl 29.08.01, 12:27 To jest nas dwoje o takim samym zdaniu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maurycy Re: KAMA, NIE ODCHODŹ, JELONKA CIE KOCHA IP: *.jeleniag.sdi.tpnet.pl 01.09.01, 00:47 Nie byłem na forum od tygodnia, bo byłem zawalony pracą, jest mi jednak niezmiernie miło, że Kama mi wybaczyła - a ideałem nie bedę, bo kto kocha niekontrowersyjne aniołki? A propos zupy gulaszowej - większa ilość mięsa jest na gulasz, mniejsz na zupę. Serdeczne pozdrowienia Maurycy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kama Re: KAMA, NIE ODCHODŹ, JELONKA CIE KOCHA IP: *.wlop.ppp.polbox.pl 03.09.01, 17:01 Ależ nikt nie miał zamiaru robić z Ciebie aniołka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SoSoS Re: KAMA, NIE ODCHODŹ, JELONKA CIE KOCHA IP: *.jgora.dialog.net.pl 03.09.01, 18:15 Gość portalu: kama napisał(a): > Ależ nikt nie miał zamiaru robić z Ciebie aniołka. Chyba, ze diabelka ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kama Re: KAMA, NIE ODCHODŹ, JELONKA CIE KOCHA IP: *.wlop.ppp.polbox.pl 04.09.01, 18:45 Z płci męskiej nie ma potrzeby robienia diabełka, bo taki malutki w Was drzemie od zawsze. Ale dzięki temu jesteście bardziej zajmujący. Odpowiedz Link Zgłoś