Dodaj do ulubionych

KAMA, NIE ODCHODŹ, JELONKA CIE KOCHA

IP: *.jeleniag.sdi.tpnet.pl 23.08.01, 13:35
Przepraszam, nie chciałem Cie obrazić.
Popatrz na mój nowy przepis na krewetki. Jest super. Zrob, zjedz i pomyśl -
"Ten przepis jest of Maurycego z Jelonki."

Pozdrowienia,

Maurycy
Obserwuj wątek
    • Gość: bondido Re: KAMA, NIE ODCHODŹ, JELONKA CIE KOCHA IP: *.jgora.dialog.net.pl 24.08.01, 15:51
      proponuję, żebyś wysłał ten post na wszystkie fora
      może da się przebłagać ;-)
    • Gość: kama Re: KAMA, NIE ODCHODŹ, JELONKA CIE KOCHA IP: *.wlop.ppp.polbox.pl 25.08.01, 02:06
      Moje łakomstwo mnie kiedyś zgubi. Za przepis serdecznie dziękuję. Jednak na
      wykonanie muszę poczekać aż wróci druga połowa. Do sporządzenia takiego
      specjału potrzebny jest mężczyzna jako, że wy w tym jesteście najlepsi.
      Przeprosiny przyjęte.(Placki były wyśmienite, tylko był problem z gramaturą
      mięsa.Czego ile.)
      • Gość: SoSoS Re: KAMA, NIE ODCHODŹ, JELONKA CIE KOCHA IP: *.jgora.dialog.net.pl 25.08.01, 11:43
        Maurycy pewnie sie poprawi w niedalekiej przyszlosci :-)
        • Gość: kama Re: KAMA, NIE ODCHODŹ, JELONKA CIE KOCHA IP: *.wlop.ppp.polbox.pl 25.08.01, 14:30
          Ja zobaczyłam poprawę już w tym wątku.
          • Gość: SoSoS Re: KAMA, NIE ODCHODŹ, JELONKA CIE KOCHA IP: *.jgora.dialog.net.pl 28.08.01, 15:14
            Gość portalu: kama napisał(a):

> Ja zobaczyłam poprawę już w tym wątku.

Ale pewnie poprawi sie jeszcze bardziej :-)

• Gość: kama Re: KAMA, NIE ODCHODŹ, JELONKA CIE KOCHA IP: *.wlop.ppp.polbox.pl 28.08.01, 22:25
              Gdyby miał się tak poprawiać, doszedłby do ideału. A z ideałami trudno
              wytrzymać.
              • Gość: SoSoS Re: KAMA, NIE ODCHODŹ, JELONKA CIE KOCHA IP: *.jgora.dialog.net.pl 29.08.01, 11:12
                Nikt nie jest idealem i to jest nawet budujace :-)
                • Gość: kama Re: KAMA, NIE ODCHODŹ, JELONKA CIE KOCHA IP: *.wlop.ppp.polbox.pl 29.08.01, 12:27
                  To jest nas dwoje o takim samym zdaniu.
                  • Gość: maurycy Re: KAMA, NIE ODCHODŹ, JELONKA CIE KOCHA IP: *.jeleniag.sdi.tpnet.pl 01.09.01, 00:47
                    Nie byłem na forum od tygodnia, bo byłem zawalony pracą, jest mi jednak
                    niezmiernie miło, że Kama mi wybaczyła - a ideałem nie bedę, bo kto kocha
                    niekontrowersyjne aniołki?
                    A propos zupy gulaszowej - większa ilość mięsa jest na gulasz, mniejsz na zupę.

Serdeczne pozdrowienia

Maurycy
                    • Gość: kama Re: KAMA, NIE ODCHODŹ, JELONKA CIE KOCHA IP: *.wlop.ppp.polbox.pl 03.09.01, 17:01
                      Ależ nikt nie miał zamiaru robić z Ciebie aniołka.
                      • Gość: SoSoS Re: KAMA, NIE ODCHODŹ, JELONKA CIE KOCHA IP: *.jgora.dialog.net.pl 03.09.01, 18:15
                        Gość portalu: kama napisał(a):

> Ależ nikt nie miał zamiaru robić z Ciebie aniołka.

Chyba, ze diabelka ;-))

• Gość: kama Re: KAMA, NIE ODCHODŹ, JELONKA CIE KOCHA IP: *.wlop.ppp.polbox.pl 04.09.01, 18:45
                          Z płci męskiej nie ma potrzeby robienia diabełka, bo taki malutki w Was drzemie
                          od zawsze. Ale dzięki temu jesteście bardziej zajmujący.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka