Gość: Ewelina IP: *.uwoj.wroc.pl 27.09.04, 14:52 Możecie mi polecic jakieś miejsce w Jeleniej lub okolicach gdzie można zrobic fajne wesele? Tylko koniecznie z noclegami. Będę wdzieczna Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kometa Re: wesele 28.09.04, 11:39 HOtel Las, Chata za wsia, Pod szalonym Koniem, Hotel Spiz, Palac Staniszow Odpowiedz Link Zgłoś
pan_vv popieram komete 02.10.04, 00:57 nie ma lepszego miejsca na wesele niz hotel Las. Coz za przepikne miejsce. Jezeli wesele ma byc na kilka osob co bardzo polecam, to dlaczego by nie NA SNIEZCE???? Mozna nwaet miec slub w kaplicy. Szukam kandydatki na slub na Sniezce!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
weekend123 Re: popieram komete 09.10.04, 10:15 Panie_W!!! O kurcze blade!!! Gdyby nie to, że już wzięłam ślub to na 100% bym się skusiła!!! Ślub na Śnieżce!!! Potem to już MUSI być tylko z górki!!! ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: negus Re: wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.04, 22:58 Niestety ale musisz sprecyzowac swoje oczekiwania co do: - na ile osób - ogólnego wyglądu lokalu - jakości kuchni - standardu pokoi - sali - muzyki No i na koniec na jaką kwotę jesteś przygotowana. Sądzę, że wówczas ktoś coś sensownego podpowie. Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Re: wesele IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.10.04, 09:28 Wszystkie wymienione do tej pory miejsca sa bardzo drogie. Wiem bo 2 m-ce tem sama mialam wesele i sie orientowalam. Polecam Hotel Corum w Karpaczu. Bardzo przyjemne miejsce, goście swobodnie się poruszają po salach bo do ich dyspozycji jest kilka pomieszczeń. Jedzenie dobre i noclegi tanie, trzeba dogadać się z menadżerem Hotelu panem Robertem. Dodam że płaciłam ze nocleg gośi 30 zł. od osoby. Normalnie kosztuje tam 100 zł. Ale przy tranzakcji wiązanej bardzo zchodza z ceny noclegu. Za wesele 110 zł od osoby. Polecam to miejsce, zwłaszcza że wszyscy moi goście byli bardzo zachwyceni! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewelina Re: wesele IP: *.uwoj.wroc.pl 12.10.04, 08:25 Dzięki wielkie za wszystkie podpowiedzi. Wiem Olu, że to co wymieniali jest dość drogie chociaż jak dzwoniłam do Spiża to powiedzieli ze za nocleg życzą sobie 25 zl a za osobę od 90 zl. Czyli w sumie też nie tak bardzo drogo. W ten weekend przyjeżdzają do mnie przyszli teściowie i pojedziemy zobaczyć Spiż więc przy okazji zobaczymy też w Corum. Dzięki! Odpowiedz Link Zgłoś
kometa Re: wesele 18.10.04, 14:33 Gość portalu: ola napisał(a): > Wszystkie wymienione do tej pory miejsca sa bardzo drogie. Wiem bo 2 m-ce tem > sama mialam wesele i sie orientowalam. Oj chyba nie wszystkie :-) Podalam te najpopularniejsze - a pod Szalonym Koniem na pewno nie jest drogo - niecale 100zl/os za full wypas menu wraz z poprawinami i 30 zl za nocleg to jest drogo?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewelina Re: wesele IP: *.uwoj.wroc.pl 20.10.04, 16:12 No cóż chyba się zdecydowałam. Wielkie dzięki za wszystkie podpowiedzi. Wygrała mimo wszystko Chata za wsią. Cenowo jest tam naprawdę przystępnie za noclegi też nie życzą sobie dużo ( 25 zl za osobę). Tylko naprawdę wcześnie trzeba rezerwować . Byłam tam w ostatni weekend i juz mieli zajęte wszystko w czerwcu, lipcu, sierpniu i połowę października. Został mi przydzielony jedyny wolny weekend tj. 11 czerwca. Jeśli podchodzą do organizacji tak jak do wstępnej rozmowy ( czyli miło serdecznie i profesjonalnie) to wszystko powinno być w porządku. Trzymajcie kciuki za dalsze działania.!! Odpowiedz Link Zgłoś