Dodaj do ulubionych

ANTYKLERYKALNA Partia Postepu

IP: 193.178.143.* 22.05.02, 00:55
Miło mi poinformować Jelenia Gore, iż powstaje ANTYKLERYKALNA Partia Postępu o
radykalnym programie odczernienia naszej Ojczyzny z pazernych klechów,
złośliwych czerniaków! Zapraszamy do współpracy. Czytaj więcej w tygodniku
Fakty i Mity, w każdy piątek nowy numer!!!

Email to: nokler@wp.pl
Obserwuj wątek
    • k_dziekanski Re: ANTYKLERYKALNA Partia Postepu 23.05.02, 15:48
      ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha!
      ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! Przepraszam, poniosło mnie.... Ale zapraszam do
      dyskusji nad społeczną potrzeba istnienia takiego ruchu, moim zdaniem bez
      jakiejkolwiek racjonalnej podstawy.

Pozdrawiam
      Krystian
      Stowarzyszenie Młode Centrum
    • Gość: Dyzio Re: ANTYKLERYKALNA Partia Postepu IP: 157.158.32.* 29.07.02, 22:14
      Wszystkich niezaznajomionych z tematem informuję, że za tą nazwą, bo partią oni
      nigdy nie byli, jest najzwyklejsza SEKTA - Bractwo Zakonne Himavanti, na której
      czele stoi niejaki Ryszard Zenon Matuszewski. Nie będę tu się więcej rozpisywał
      na temat tego osobnika i jego gromadki, a zainteresowanych zapraszam do
      wpisania ich nazwy bądź nazwiska tego osobnika w dowolnej wyszukiwarce, a
      wnioski wówczas nasuną się same.
      Pozdrawiam i życzę ciekawej lektury.

PS Pragnę tu zaznaczyć, że nie jestem ani księdzem, ani świeckim
      przedstwicielem Kościoła lecz osobą, która bezpośredni, służbowo zetknęła się z
      tą SEKTĄ i ich guru tytułującym się jako MOHAN.
      • Gość: Henryk Re: ANTYKLERYKALNA Partia Postepu IP: *.telia.com 09.08.02, 08:36
        Gość portalu: Dyzio napisał(a):

> Wszystkich niezaznajomionych z tematem informuję, że za tą nazwą, bo partią
        oni
        >
        > nigdy nie byli, jest najzwyklejsza SEKTA - Bractwo Zakonne Himavanti, na
        której
        >
        > czele stoi niejaki Ryszard Zenon Matuszewski. Nie będę tu się więcej
        rozpisywał
        >
        > na temat tego osobnika i jego gromadki, a zainteresowanych zapraszam do
        > wpisania ich nazwy bądź nazwiska tego osobnika w dowolnej wyszukiwarce, a
        > wnioski wówczas nasuną się same.
        > Pozdrawiam i życzę ciekawej lektury.
        >
        > PS Pragnę tu zaznaczyć, że nie jestem ani księdzem, ani świeckim
        > przedstwicielem Kościoła lecz osobą, która bezpośredni, służbowo zetknęła się
        z
        >
        > tą SEKTĄ i ich guru tytułującym się jako MOHAN.
        " sekta" humavanti nie jest sekta w wiekszym stopniu niz "sekta" Rzymsko
        Katolicka dzialajaca w Indiach . Nie slyszales nigdy o staraniach Biskupa Rzymu
        za cel majacy Rownosc Wszystkich Religji Swiata ? , uczyles sie religji na
        Odpustach ? . Zdrowia i Bezstronnosci Ci Zycze .
        • Gość: ZbiR Re: ANTYKLERYKALNA Partia Postepu IP: *.jgora.dialog.net.pl 12.08.02, 19:13
          uczyles sie religji na
          > Odpustach ?

A ty w Mińsku wprost od Łukaszenki?
          • Gość: henryk Re: ANTYKLERYKALNA Partia Postepu IP: *.telia.com 13.08.02, 08:50
            Gość portalu: ZbiR napisał(a):

> uczyles sie religji na
            > > Odpustach ?
            >
            > A ty w Mińsku wprost od Łukaszenki?

Nie,papisto,nie od Lukaszenki,od Dalej Lamy .
            • Gość: ZbiR Re: ANTYKLERYKALNA Partia Postepu IP: *.jgora.dialog.net.pl 13.08.02, 18:17
              Od Dalaj Lamy? Ty ,możesz byc co najwyżej ze zwykłej sekty! :-0
              • Gość: Henryk . Re: ANTYKLERYKALNA Partia Postepu IP: *.telia.com 15.08.02, 09:17

> Od Dalaj Lamy? Ty ,możesz byc co najwyżej ze zwykłej sekty! :-0

Sluchaj ZBiR`ze , z sekty to ja juz wyszlem,z sekty Rzymsko Katolickiej.Biskup
                KK w Szwecji myslal ze moze tu rzadzic tak jak Biskupi w Polsce rzadza
                i "muzgi" wietnych piora-ale gdy zaszlo ryzyko dla Niego i jego zwiazku
                wyznaniowego ze przed sadem stanie i na 100% przegra,to "raczyl" mnie ze swojej
                sekty ( KK ) wykreslic.Szwecja jak i inne kraje demokratyczne (nie sacralno
                koltunskie ),nie dopuszczaja by jakas grupa wyznaniowa stawiala sie ponad
                innymi religiami,i ponad PRAWEM.Jezeli wiekszosc Twoich Rodakow mysli tak jak
                Ty,to trzymajcie sie z daleka od Uni Europejskiej,gdyz w Niej nie ma miejsca na
                Religijnych Koltunow/stworzcie swoj wlasny SKANSEN wylacznie dla siebie.
                Z Zyczeniami Powrotu do Zdrowia (psychicznego) Tobie Osobiscie i Tobie
                Podobnym .
                • Gość: ZbiR Re: ANTYKLERYKALNA Partia Postepu IP: *.jgora.dialog.net.pl 15.08.02, 11:04
                  "muzgi"

A ja życzę ci, drogi nierodaku, by szwedzka szkoła nauczyła cię ortografii.
                  Cieszę się również, że jednego pieniacza w kraju i w Jeleniej Górze mniej.
                  • Gość: Henryk Re: ANTYKLERYKALNA Partia Postepu IP: *.telia.com 15.08.02, 17:46

> "muzgi"
                    >
                    > A ja życzę ci, drogi nierodaku, by szwedzka szkoła nauczyła cię ortografii.
                    > Cieszę się również, że jednego pieniacza w kraju i w Jeleniej Górze mniej.

Alez ZBiR`ze ,zapewniam Cie ze robie mniej bledow (literowek) niz Ty robisz w
                    jakim kolwiek jezyku obcym,oile taki znasz.
                    Pieniaczem tez nie jestem,przeczytaj moje wpisy i porownaj ze swoimi.I co
                    tyczy meritum,lepiej znam teologie / theosofie niz Twoi przywodcy Religijni
                    zycza sobie by ich wierni ta znali-stad ten schism miedzy nami.Nie zamierzam
                    Cie
                    przeciagac na jakas inna Wiare,badz jednak uczciwy w obec siebie i zacznij stud-
                    -iowac historje wszystkich Wiar / Religji Swiata-Juan Pablo II nie ma nic
                    przeciwko temu,dowod na to znajdziesz ogladajac arch.film dok. ze zjazdu Wszyst-
                    -kich Religi Swiata w Watykanie.Raz jeszcze objektywizmu Ci zycze .
                    • Gość: ZbiR Re: ANTYKLERYKALNA Partia Postepu IP: *.jgora.dialog.net.pl 15.08.02, 21:15
                      > Alez ZBiR`ze ,zapewniam Cie ze robie mniej bledow (literowek) niz Ty
                      robisz w
                      >
                      > jakim kolwiek jezyku obcym,oile taki znasz.

Czy "wyszłem" to też literówka?
                      Ja widzę, że w twojej szkole uczą cię przede wszystkim bufonady oraz
                      nienawiści do innych. To przeciez nie ja nazwałem katolików sekciarzami. Radzę
                      ci po koleżeńsku: stuknij się w ten próżny łeb, to może ci przejdzie. Wiem,
                      jestem niekulturalny, ale czasem tak trzeba, bo inaczej rozmówca nie zrozumie.
                      PLONK

• Gość: Henryk Re: ANTYKLERYKALNA Partia Postepu IP: *.telia.com 16.08.02, 08:27

> > Alez ZBiR`ze ,zapewniam Cie ze robie mniej bledow (literowek) niz Ty
                        > robisz w
                        > >
                        > > jakim kolwiek jezyku obcym,oile taki znasz.
                        >
                        > Czy "wyszłem" to też literówka?
                        > Ja widzę, że w twojej szkole uczą cię przede wszystkim bufonady oraz
                        > nienawiści do innych. To przeciez nie ja nazwałem katolików sekciarzami.
                        Radzę
                        > ci po koleżeńsku: stuknij się w ten próżny łeb, to może ci przejdzie. Wiem,
                        > jestem niekulturalny, ale czasem tak trzeba, bo inaczej rozmówca nie
                        zrozumie.
                        > PLONK
                        >
                        Zrozum ZBiR`ze ze od 30 lat nie uzywam jezyka polskiego na codzien i nigdy w
                        zywym slowie-moje problemy polo-gramatyczne sa problemem wiekszosci Polonusow.
                        Nikt w Chszescijanskim Swiecie nie pokazuje tyle nienawisci do inno wiercow ,
                        ,ile pokazuja Katoliccy Polacy-prawda ta dotarla juz nawet do najciemniejszych
                        zakatkow swiata i tworzy opinie o Polsce i Polakach w ogule.Czytajac Twoje wp-
                        -isy nie moge oprzec sie wrazeniu ze Ty na jakichs Halucygenach Chodzic Musisz-
                        -czy sa to _dymy kadzielne_??? , jezeli tak to atmasfera Twoich wypowiedzi
                        jrst dla mnie calkowicie zrozumiala.Wybacz ale nie jestes dla mnie partnerem do
                        polemiki.PS:czy sa w Polsce "odwykowki" dla ludzi z Twoimi objawami???.
                        • Gość: Henryk Re: ANTYKLERYKALNA Partia Postepu IP: *.telia.com 16.08.02, 17:25
                          Witaj Nokler.
                          Napisz wiecej o swoim zwiazku wyznaniowym,i jak jestescie traktowani przez
                          katolicka spolecznosc,czy wladze panstwa Polskiego traktuja Was tak jak
                          Konstytucja RP zaklada? . Losy tzw. SEKT w Polsce interesuja moich rodakow-nie
                          nadazam z tlumaczeniem docierajacych do mnie wiesci z Polski tej dzidziny zycia
                          dotyczacych .Wladze immigracyjne mojego kraju obawiaja sie naplywu _uciekinierow
                          politycznych_ z krajow wolnosci religijnych nie szanujacych,czy istnieje ryzyko
                          ze rownierz z Polski tacy _azylanci_ przybeda ? .Pozdrawiam i niechaj BOGOWIE
                          sile Ci dadza. Henryk P. from Sweden .
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka