qasiunia 11.09.05, 17:27 Gdzie znajdę sauny w Jeleniej Górze, prosze o adresy pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wk53jan Re: sauna 11.09.05, 17:38 Ja korzystam z sauny w hotelu 'Mercure'.Odkąd kwadratowi się stamtąd wyniesli, jest zupełnie przyzwoicie. Wstep 15 zł Płacisz albo w recepcji albo na dole. Niestety dają tylko jeden ręcznik. Trzeba mieć drugi. Jedna rzecz jest jednak wkurzająca. Korzystjący z basenu, często wpadają by sie ogrzać. Oczywiście w pantalonach po kostki. Jak z takich gaci odparuje woda, z sauny robi sie wiejska łaźnia. Ja ze znajomkami kombinuejmy tak, że by nie chodzić np. w piątki i soboty, bo bywa wtedy tłoczno. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obywatel Re: sauna IP: *.dami.pl 11.09.05, 19:56 Osobiscie polecam Granit w Szkl. Porębie, ewent. Bornit, w Jeleniej sauna jest w hotelu Paulinum, SP 11, hotel Fenix no i jeszcze pewnie kilka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andrzej Re: sauna IP: *.icpnet.pl 11.09.05, 23:47 A ta na(z)Poznańskiej wyparowała ? Odpowiedz Link Zgłoś
wk53jan Re: sauna 12.09.05, 09:36 Na Poznańskiej ?. Kiedyś mieszakłem na stancji i był popsuty junkers wiec tam chodziliśmy się wykąpać. Słyszałem że tam była sauna. Jeśli jest stan był taki jak łazienek, to nie ma czego żałować. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Majka Re: sauna IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.09.05, 09:37 Ja osobiście polecam saunę na basenie w hotelu LAS 2 sauny suche i parowa wejście na basen i sauny jak wykupisz karnet to masz za 10 zł,- i czasowo ile chcesz. Odpowiedz Link Zgłoś
wk53jan Re: sauna 12.09.05, 10:22 Sauna w hotelu las ma dla mnie jedną wadę. NIe mogę sobie wyjśc na golasa z kabiny pod prysznic. A sauna w majtkach i wręczniku, to jest NIEPOROZUMIENIE. Nie jestem zbytnio wstydliwy ale nie mam też zapędów exhibicjonistycznych a tam o takie mogliby mnie posądzić. Osobna sprawa to szatnie. Krótko - nieporozumienie. A co opłaty, to może przy karnecie wychodzi po 10 zł ale to wymaga iluś tam wyjazdów w miarę regularnych. Normalnie wychodzi min. 20 zł. Odpowiedz Link Zgłoś
cyg Re: sauna 12.09.05, 15:08 A jest ktoś może zorientowany jak wygląda sprawa z basenem? Ile kosztuje wejście i czy płaci się za godzinę czy za dwie, a może są jakieś karnety, a jeśli tak to na jakich warunkach? , pozdrawiam Damian Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Majka Re: sauna IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.09.05, 08:01 a o jaki basen Ci chodzi? Odpowiedz Link Zgłoś
wk53jan Re: sauna 13.09.05, 09:06 Bacesn w Mecre jest nieco tańszy od sauny, Kiedys było to 14/12 teraz może być 12-13 zł. Dokładnie - wstyd przyznac - ale wnie wiem. W hotelu las wstęp jest na 'obiekt' i nikogo nie interesuje, czy jesteś w saunie, czy - w basenie. Odpowiedz Link Zgłoś
wk53jan Re: sauna 13.09.05, 12:56 Tak, płaci się za czas pobytu. I czy korzystasz z basenu, jedne sauny czy drugiej , Twoja sprawa. Ma to swoje zalety. Ale dla mnie wady To (powtórzę się): 1. szatnia, 2. brak możliwości wejścia pod prysznic nago, jakoś nie potrafię sie kąpać w gaciach, 3. liczenie mi czasu tez uważam za pewien dyskomfort, Ale nie jestem ortodoksem i jak komuś się tam podoba, to miłej zabawy życzę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Majka Re: sauna IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.09.05, 13:06 ja chodzę na basen i saune do hotelu LAS i mam karnecik za 150 zł,- i to jest na 15 wejść zaznaczam że nie jest to karnet osobisty na jedną osobę tylko mogą wejść na mój karnet znajomi czy rodzina - wychodzi 10 zł,- za wejście bez ograniczeń czasowych i z 3 - ma saunami. Ja jestem zadowolona z tego basenu i z sauny. Nie potrzebuje wchodzić nago jak tam ktoś pisał że w Lesie jest źle bo nie można wejść nago. Odpowiedz Link Zgłoś
cyg Re: sauna 13.09.05, 16:25 dzięki a czy na taki karnet mogą wejść jednocześnie np. trzy osoby? Tak aby ten karnet byl na pięć potrójnych wizyt. pozdrawiam Damian Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Majka Re: sauna IP: *.eranet.pl 13.09.05, 20:16 Damian tak oczywiście dlatego pisałam że nie jest to imienny na jedną osobę, ja wchodzę w 4 osoby i odcinają 3. Dlatego b.polecam papa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Majka Re: sauna IP: *.eranet.pl 13.09.05, 20:17 oj pomyliłam odcinają 4 nie 3 Odpowiedz Link Zgłoś
cyg Re: sauna 13.09.05, 21:22 dzięki, to super! W takim razie napewno również wykupie sobie karnet :) Choć pierwszy raz dla testów wykupię pojedyncze wejście ;) pozdrawiam Damian Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Majka Re: sauna IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.09.05, 08:38 witaj jak wchodzisz bez karnetu to zapłacisz 15 zł,- za godz. nie przestrzegają aż tak czasu ale nie przekrocz 1,5 godz. bo niektóre dziewczyny doliczą połowę choć jak ja chodziłam na początku bez karnetu to jak nie przekroczyłam całych 2 godz. to płaciłam za 1 godz. to zależy od dziewczyn na recepcji. Pozdrawiam Maja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karolkarpatek Re: sauna IP: *.jgora.dialog.net.pl 14.09.05, 20:58 Oj Maju, Maju, nie kombinuj:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Majka Re: sauna IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.09.05, 07:56 O co ci chodzi Karolku?! Odpowiedz Link Zgłoś
wk53jan Re: sauna 16.09.05, 09:19 I to jest to , o czym pisałem, że nie lubię wyliczania minut. Na saunę idę się zrelaksować. Potrzebuje, to siedzę, półtorej godziny, mam ochotę, to siedzę 2,5 godz. Wchodzenie na saunę na godzinę to nieporozumienie. Minimum trzy wejścia do kabiny, średnio po 15 minut, to juz jest 45 minut. Potrzeba jeszcze trochę na ochłonięcie po każdym wejsciu i dłuższe przed wyjsciem na zewnątrz. Jakby nie patrzeć 2 godziny. A tak to jest spoglądanie, czy juz 'chodu' bo za pięć minut panienka doliczy dodatkową opłatę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Majka Re: sauna IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.09.05, 10:51 to dlatego pisałam że trzeba mieć karnet i jest wtedy bez ograniczeń czasowych, zresztą nie w interesie moim jest zachwalanie jana bo wtedy będzie więcej ludzi i stanie się niewygodnie dla mnie! Odpowiedz Link Zgłoś