wk53jan 12.02.06, 17:25 Przeczytałem coś takiego: film.onet.pl/0,0,1258828,wiadomosci.html To musi być w Polsce, no bo gdzie indziej? :-))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: zenon5 Re: Jaś Fasola a sprawa polska IP: *.ppp.tiscali.fr 12.02.06, 17:59 Nie bylbym do konca pewny czy my musimy akceptowac Jasia Fasole.Mysle ze my jako jakas nacja europejska,musimy miec wlasne przyklady.Na poczatek,tak jak juz pisales,duzo czytac,duzo robic/dodaje/ mniej pisac.pisanie nie wiele daje! Odpowiedz Link Zgłoś
wk53jan Re: Jaś Fasola a sprawa polska 12.02.06, 18:18 Ale ja miałem na mysli głownie ten fragment: "To będzie ostatnie tchnienie Pana Fasoli. Richard i ja pracujemy nad scenariuszem filmu, który powstanie prawdopodobnie w Europie. Najlepiej w obcym kraju, w którym Fasola nie będzie potrafił się dogadać". Szczególnie zaś ostatnie zdanie :-) Odpowiedz Link Zgłoś
andrzej.sawa Re: Jaś Fasola a sprawa polska 12.02.06, 18:26 Czyli nie u nas,my już prawie rozumiemy Jarka Kaczkę,wielu głosuje na leperów i innych czerwonych.My napewno dogadamy się z Jasiem Odpowiedz Link Zgłoś