Gość: gość IP: *.jgora.dialog.net.pl 21.02.06, 20:04 grzegorz-niedzwiecki.blog.onet.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: zenon5 Re: Czytaj bloga IP: *.ppp.tiscali.fr 21.02.06, 22:29 czytam!Moze sie czegos dowiem? Odpowiedz Link Zgłoś
wk53jan Re: Czytaj bloga 21.02.06, 23:55 A ja nawet nie wchodziłem. Gdzie coś włączę, tam jest GN :-((( Jutro idę do pracy w niewyprasowanej koszuli, bo się boję, że jak włączę żelasko, to też będzie tam GN... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RS Re: Czytaj bloga IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.06, 17:12 a kysz, a kysz a kysz, a kysz a kysz, a kysz a kysz, a kysz a kysz, a kysz a kysz, a kysz a kysz, a kysz a kysz, a kysz a kysz, a kysz a kysz, a kysz a kysz, a kysz a kysz, a kysz a kysz, a kysz a kysz, a kysz a kysz, a kysz a kysz, a kysz a kysz, a kysz a kysz, a kysz a kysz, a kysz a kysz, a kysz a kysz, a kysz a kysz, a kysz a kysz, a kysz a kysz, a kysz a kysz, a kysz a kysz, a kysz a kysz, a kysz a kysz, a kysz a kysz, a kysz a kysz, a kysz a kysz, a kysz a kysz, a kysz a kysz, a kysz a kysz, a kysz a kysz, a kysz moze sobie pojdzie?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zenon5 Re: Czytaj bloga IP: *.ppp.tiscali.fr 22.02.06, 17:40 Do RS. Ale sie poddenerwales!Problemy z szefem czy z rzeczywistoscia?Nie bedac zlosliwym mysle ze jestes krzywo ukierunkowany na tego Pana,prawie jak ja na jednego ktory twierdzil ze polskie sprzataczki sa gorsze jak niemki,tak jak by swiat od tego zalezal.A tak wogole to stawiam pytanie:gdzie zaczyna sie dziennikarstwo a gdzie sie konczy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dest Re: Czytaj bloga IP: *.jgora.dialog.net.pl 05.03.06, 17:18 Fantastyczny blog. Zdarzało mi się tam wkroczyć z kilkoma krytycznymi uwagami. Różne były, a to rymy częstochowskie, a to niemerytoryczna wypowiedź. Niestety Pan Grzegorz skrupulatnie usuwa wpisy, które Mu nie pasują. No cóż. Ma prawo...Tylko dlaczego (mówiąc o prawdzie) sam się jej boi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dest Re: Czytaj bloga IP: *.jgora.dialog.net.pl 05.03.06, 17:21 I jescze jedno. Facet, który zamiast zakładać stronę internetową, pisze bloga, budzi we mnie pewien niepokój. Nazwijmy to - natury intelektualnej... Odpowiedz Link Zgłoś