forest21 09.03.06, 17:19 Widzieliście Pana Grochale radnego, który zarabia jako radny 1700 zł i jest wlascicielem firmy (zarobki 9000 zł) , ktora wygrywa przetargi na remonty drog w Jeleniej Górze ;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: zenon5 Re: Radny Grochala w Interwencji na Polsacie !!!! IP: *.ppp.tiscali.fr 09.03.06, 19:05 Tu pisza kto to jest. www.ropoiwzk.com/Interwencje/grochala.htm Odpowiedz Link Zgłoś
hexl Re: Radny Grochala w Interwencji na Polsacie !!!! 09.03.06, 19:08 Siedzę w pracy i dzwoniła do mnie rodzinka mówiąc że leci Interwencja z Kusiakiem. Czy będzie powtórka? Odpowiedz Link Zgłoś
qasiunia Re: Radny Grochala w Interwencji na Polsacie !!!! 09.03.06, 19:34 Interwencja jest powtarzana, ale nie wiem kiedy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asfalt Re: Radny Grochala w Interwencji na Polsacie !!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.06, 20:27 No ładnie. Ale po zmianie tego całego tałatajstwa w urzędach w Jeleniej Górze zaczną się kontrole przetargów z ostatnich 16 lat. Wyjdzie nie jedno i pójdzie siedzieć niejeden. Byle do wyborów!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kazimierzp A jak nie wyjdzie? 09.03.06, 21:01 Widziałem ten program, widziałem radnego Grzegorza Niedzwieckiego, widziałem radnego Andrzeja Grochalę, widziałem prezydenta Józefa Kusiaka. Mam mieszane uczucia. Kółko w Siedlęcinie wygrywa przetargi w Jeleniej Górze, do tych przetargów nikt z "konkurentów" nie ma zstrzeżeń, jedyne kontrowersje to to, że Grochala jest radnym, a zarazem pracownikiem Kółka Rolniczego. Żaden z uczestników przetargów nie zaskarżył ich wyników. Szkoda, że tzw. organy ścigania nie wypowiedziały się w tej kwestii. Odmówiły wypowiedzi autorom tego programu, czy też autorzy ich o to nie zapytali? Pażywiom, uwidim - jak mawiali "sajuszniki"! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: logo Re:Grochala powinien złozyć mandat IP: *.jgora.dialog.net.pl 10.03.06, 13:38 Pan Grochala został ujawniony. Jest skompromitowany, a razem z nim jego kolesie Łużniak, Czernow, Tomera no i Kusiak. Jeśli ma troche wstydu powinien złożyć mandat. Odpowiedz Link Zgłoś
forest21 Re:Grochala powinien złozyć mandat 10.03.06, 15:19 Ludzie o czym wy mówicie ? Zlożyć mandat ??!!! Dobre ;) Ci z...e i s....y nie mają nawet godności więc nie ma szans na takie zachowanie z ich strony ;) Beda sie trzymać stołka do ostatniej wyplaty !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pączek Re:Grochala powinien złozyć mandat IP: *.231.udn.pl 10.03.06, 15:30 a jak przyjdą inni na stołki to coś sie zmieni? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kusiak Re: A jak nie wyjdzie? IP: *.jgora.dialog.net.pl 11.03.06, 02:10 To chyba musiał być nieskomplikowany wałek skoro taki głupek Nidzwiedzki ich nakrył? A PiSowska telewizja szuka winnych w SLD? Jeszcze jedno pytanie. Co tak późno i co tak słabo? Partyjniacy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciepliczaqnka Re: A jak nie wyjdzie? IP: *.jgora.dialog.net.pl 15.03.06, 16:35 może i głupek niedźwiedzki, ale mądrzejszy widać od prystroma... skoro ten przez dwie kadencje nie potrafił tego rozwikłac. a może po prostu nie chciał, bo jest w układzie;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tes Re: A jak nie wyjdzie? IP: *.neti.gsm.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 15.03.06, 16:55 to niech startuje na prezydenta ten niedzwiedzki heheheh. Prystrom jak pamietam nawet mial kilka programow na zywo. ALe mniejsza o to. Niech niedzwiedzki startuje - pamietam jego wynik do sejmu w calym okregu 36 glosow z jeleniej 18 osob. z takim wynikiem to moze byc wybrany do rady szkoly a i to nie za duzej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciepliczanka Re: A jak nie wyjdzie? IP: *.jgora.dialog.net.pl 15.03.06, 19:16 nie wiem ile miał głosów (na prezydenta i radnego miał dużo). z tego co wiem, to do sejmu użyczył swojego nazwiska jakiejś kanapie i ukrył się gzieś na końcu... jak wystartuje (nawet babcia klozetowa) z pisu lub po, do tego zainwestuje w kampanię, to i wynik będzie inny, proste;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jola Re: A jak nie wyjdzie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.06, 21:31 Ej Grzechu, przestan sciemniac juz na tym forum i napisz prawde, kto ci ten temat wystawil i dal zgode na upublicznienie. A sciema, ze uzyczyles komus nazwiska jest piekna. Chlopie oprzytomnij. Kabaret jakis zaloz bo fajnie ci wychodzi nawet. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: internauta link do interwencji o dziurach IP: 82.139.16.* 11.03.06, 14:26 interwencja.interia.pl/wczoraj/news?inf=726216 Odpowiedz Link Zgłoś
jelonekzjg Re: link do interwencji o dziurach 11.03.06, 19:38 A na tymniekoniec, przecież takich ustawek było setki i nie tylko ten ale i inni znajomi królika kręcili lody. To miasto całe jest nasycone takimi minami. Ciekawe że Kółko Rolnicze z Siedlęcina jest takie chojne w wynagradzaniu, może i tym by się prokurator zajął? Jak tam finanse się prezentują? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tes Re: link do interwencji o dziurach IP: *.jgora.dialog.net.pl 13.03.06, 17:05 grubo ze tak powiem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zenon5 Re: link do interwencji o dziurach IP: *.ppp.tiscali.fr 13.03.06, 20:48 Co sie tak podniecacie!juz przed rokiem pisal forumowicz Inferno o skandalicznych naprawach ulic w JG!! Odpowiedz Link Zgłoś
lew1961 Re: link do interwencji o dziurach 17.03.06, 12:06 Tu znajdziecie szczegóły w tej sprawie, włącznie z clipem: konserwa.blox.pl/html www.jelenia.pl/news.php interwencja.interia.pl/wczoraj/news?inf=726216 I nie jest prawdą, że to dziennikarze dostarczyli wojewodzie materiały... Pozdrawiam wszystkich Grzegorz Niedźwiecki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kamil Re: Radny Grochala w Interwencji na Polsacie !!!! IP: *.jgora.dialog.net.pl 04.04.06, 23:28 www.dziurywjeleniej.com Odpowiedz Link Zgłoś
lew1961 Wszcęto śledztwo 05.04.06, 18:13 www.ropoiwzk.com/Interwencje/Komisariat%20Policji.htm Odpowiedz Link Zgłoś