Dodaj do ulubionych

Radny Grochala w Interwencji na Polsacie !!!!

09.03.06, 17:19
Widzieliście Pana Grochale radnego, który zarabia jako radny 1700 zł i jest
wlascicielem firmy (zarobki 9000 zł) , ktora wygrywa przetargi na remonty drog
w Jeleniej Górze ;)
Obserwuj wątek
    • Gość: zenon5 Re: Radny Grochala w Interwencji na Polsacie !!!! IP: *.ppp.tiscali.fr 09.03.06, 19:05
      Tu pisza kto to jest.

www.ropoiwzk.com/Interwencje/grochala.htm
    • hexl Re: Radny Grochala w Interwencji na Polsacie !!!! 09.03.06, 19:08
      Siedzę w pracy i dzwoniła do mnie rodzinka mówiąc że leci Interwencja z
      Kusiakiem.
      Czy będzie powtórka?
      • qasiunia Re: Radny Grochala w Interwencji na Polsacie !!!! 09.03.06, 19:34
        Interwencja jest powtarzana, ale nie wiem kiedy.
        • Gość: Asfalt Re: Radny Grochala w Interwencji na Polsacie !!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.06, 20:27
          No ładnie.
          Ale po zmianie tego całego tałatajstwa w urzędach w Jeleniej Górze zaczną się
          kontrole przetargów z ostatnich 16 lat. Wyjdzie nie jedno i pójdzie siedzieć
          niejeden.

Byle do wyborów!!!
          • kazimierzp A jak nie wyjdzie? 09.03.06, 21:01
            Widziałem ten program, widziałem radnego Grzegorza Niedzwieckiego, widziałem
            radnego Andrzeja Grochalę, widziałem prezydenta Józefa Kusiaka. Mam mieszane
            uczucia. Kółko w Siedlęcinie wygrywa przetargi w Jeleniej Górze, do tych
            przetargów nikt z "konkurentów" nie ma zstrzeżeń, jedyne kontrowersje to to, że
            Grochala jest radnym, a zarazem pracownikiem Kółka Rolniczego. Żaden z
            uczestników przetargów nie zaskarżył ich wyników. Szkoda, że tzw. organy
            ścigania nie wypowiedziały się w tej kwestii.
            Odmówiły wypowiedzi autorom tego programu, czy też autorzy ich o to nie
            zapytali?
            Pażywiom, uwidim - jak mawiali "sajuszniki"!
            • Gość: logo Re:Grochala powinien złozyć mandat IP: *.jgora.dialog.net.pl 10.03.06, 13:38
              Pan Grochala został ujawniony. Jest skompromitowany, a razem z nim jego kolesie
              Łużniak, Czernow, Tomera no i Kusiak. Jeśli ma troche wstydu powinien złożyć
              mandat.
              • forest21 Re:Grochala powinien złozyć mandat 10.03.06, 15:19
                Ludzie o czym wy mówicie ? Zlożyć mandat ??!!! Dobre ;)

Ci z...e i s....y nie mają nawet godności więc nie ma szans na takie zachowanie
                z ich strony ;) Beda sie trzymać stołka do ostatniej wyplaty !!!!
                • Gość: pączek Re:Grochala powinien złozyć mandat IP: *.231.udn.pl 10.03.06, 15:30
                  a jak przyjdą inni na stołki to coś sie zmieni?
            • Gość: Kusiak Re: A jak nie wyjdzie? IP: *.jgora.dialog.net.pl 11.03.06, 02:10

To chyba musiał być nieskomplikowany wałek skoro taki głupek Nidzwiedzki ich
              nakrył? A PiSowska telewizja szuka winnych w SLD? Jeszcze jedno pytanie. Co tak
              późno i co tak słabo? Partyjniacy!
              • Gość: ciepliczaqnka Re: A jak nie wyjdzie? IP: *.jgora.dialog.net.pl 15.03.06, 16:35
                może i głupek niedźwiedzki,
                ale mądrzejszy widać od prystroma...
                skoro ten przez dwie kadencje nie potrafił tego rozwikłac.
                a może po prostu nie chciał,
                bo jest w układzie;-)
                • Gość: tes Re: A jak nie wyjdzie? IP: *.neti.gsm.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 15.03.06, 16:55
                  to niech startuje na prezydenta ten niedzwiedzki heheheh. Prystrom jak pamietam
                  nawet mial kilka programow na zywo. ALe mniejsza o to. Niech niedzwiedzki
                  startuje - pamietam jego wynik do sejmu w calym okregu 36 glosow z jeleniej 18
                  osob. z takim wynikiem to moze byc wybrany do rady szkoly a i to nie za duzej
                  • Gość: ciepliczanka Re: A jak nie wyjdzie? IP: *.jgora.dialog.net.pl 15.03.06, 19:16
                    nie wiem ile miał głosów (na prezydenta i radnego miał dużo).
                    z tego co wiem, to do sejmu użyczył swojego nazwiska jakiejś kanapie i ukrył
                    się gzieś na końcu...
                    jak wystartuje (nawet babcia klozetowa) z pisu lub po, do tego zainwestuje w
                    kampanię, to i wynik będzie inny, proste;-)
                    • Gość: Jola Re: A jak nie wyjdzie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.06, 21:31
                      Ej Grzechu, przestan sciemniac juz na tym forum i napisz prawde, kto ci ten
                      temat wystawil i dal zgode na upublicznienie. A sciema, ze uzyczyles komus
                      nazwiska jest piekna. Chlopie oprzytomnij. Kabaret jakis zaloz bo fajnie ci
                      wychodzi nawet.
    • Gość: internauta link do interwencji o dziurach IP: 82.139.16.* 11.03.06, 14:26
      interwencja.interia.pl/wczoraj/news?inf=726216
      • jelonekzjg Re: link do interwencji o dziurach 11.03.06, 19:38
        A na tymniekoniec, przecież takich ustawek było setki i nie tylko ten ale i
        inni znajomi królika kręcili lody. To miasto całe jest nasycone takimi minami.

Ciekawe że Kółko Rolnicze z Siedlęcina jest takie chojne w wynagradzaniu, może i
        tym by się prokurator zajął? Jak tam finanse się prezentują?
        • Gość: tes Re: link do interwencji o dziurach IP: *.jgora.dialog.net.pl 13.03.06, 17:05
          grubo ze tak powiem
        • Gość: zenon5 Re: link do interwencji o dziurach IP: *.ppp.tiscali.fr 13.03.06, 20:48
          Co sie tak podniecacie!juz przed rokiem pisal forumowicz Inferno o
          skandalicznych naprawach ulic w JG!!
          • lew1961 Re: link do interwencji o dziurach 17.03.06, 12:06
            Tu znajdziecie szczegóły w tej sprawie, włącznie z clipem:
            konserwa.blox.pl/html
            www.jelenia.pl/news.php
            interwencja.interia.pl/wczoraj/news?inf=726216
            I nie jest prawdą, że to dziennikarze dostarczyli wojewodzie materiały...
            Pozdrawiam wszystkich
            Grzegorz Niedźwiecki
    • Gość: Kamil Re: Radny Grochala w Interwencji na Polsacie !!!! IP: *.jgora.dialog.net.pl 04.04.06, 23:28
      www.dziurywjeleniej.com
      • lew1961 Wszcęto śledztwo 05.04.06, 18:13
        www.ropoiwzk.com/Interwencje/Komisariat%20Policji.htm
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka