Dodaj do ulubionych

Mam pytanie do forumowiczów z Podgórzyna

12.05.06, 13:38
Kiedy, gdzie i w jakim czasie mogę spotkać się z dzielnicowym Podgórzyna?
Obserwuj wątek
    • Gość: ZK Re: Mam pytanie do forumowiczów z Podgórzyna IP: *.clk.net / 80.53.53.* 12.05.06, 20:02
      www.jelenia-gora.policja.gov.pl/www/index.cgi?adres=jeleniagora&cmd=dzielnicowy&did=42
      • you.fool.no.one Re: Mam pytanie do forumowiczów z Podgórzyna 12.05.06, 20:29
        Dziękuję ZK - znam tą stronę, ale przynajmniej ten wykaz jest nieaktualny bo część się zwolniła a część pracuje w Jeleniej Górze.Za daleko mam do Karpacza,sprawa nie jest tak pilna,myślałem,że w Podgórzynie mają stałe dyżury.Niestety.Poczekam aż tam ktoś będzie.
    • Gość: poiu Re: Mam pytanie do forumowiczów z Podgórzyna IP: *.jgora.dialog.net.pl 13.05.06, 00:08
      A nie prościej zadzwonić na policję, chocby na numer 997 ?
      MOzna tez na centralę 075- 75 20 700
      • Gość: Strejner Re: Mam pytanie do forumowiczów z Podgórzyna IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.05.06, 12:43
        albo wywalić jakąś szybę w sklepie i poczekać chwilkę :-)
    • Gość: Krzysiek Re: Mam pytanie do forumowiczów z Podgórzyna IP: *.jgora.dialog.net.pl 13.05.06, 09:27
      Mieszka na przeciw Urzedu gminy , nazywa się Wojtek Sarna
    • Gość: Anty strejner Re: Mam pytanie do forumowiczów z Podgórzyna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.06, 14:45
      strejner, znowu nie bierzesz tabletek !!!
      • Gość: Strener Re: Mam pytanie do forumowiczów z Podgórzyna IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.05.06, 20:28
        Czyżby już jesień, że burak się toczy alejkami sieci?
        • you.fool.no.one Re: Mam pytanie do forumowiczów z Podgórzyna 23.05.06, 20:37
          Nie otrzymałem żadnej pozytywnej odpowiedzi.Właściwie spodziewałem się tego. Chciałem tylko poruszyć problem braku policji w małych miejscowościach. Wbrew zapowiedziom szefów na ostatniej sesji rady gminy, nie ma stałych dyżurów w Podgórzynie. Dzielnicowych zamiast przybywać ubywa a ja osobiście ciągle wyczytuję w masmediach o wielkich osiągnięciach policji jeleniogórskiej.Ofiara przychodzi wskazuje imiennie sprawcę a w biuletynie jest napisane, że policjanci wykryli.Kiedy w końcu skończy się z tą statystyką, która nic się nie ma do rzeczywistości ? Pozdrawiam mieszkańców gminy Podgórzyn.
    • Gość: Krzysiek Re: Mam pytanie do forumowiczów z Podgórzyna IP: *.jgora.dialog.net.pl 27.05.06, 22:23
      Wiesz, to jest naprawde popieprzone,żeby likwidowac posterunek Policji we wsi
      gminnej i przenosic go do Karpacza zamiast do Ciepic, które są trzy razy bliżej
      od Karpacza,Miejscowa Policja znała teren i problemy okolicy.Ci z Karpacza są
      obcy i nieudolni....
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka