lew1961 25.07.06, 09:05 www.ropoiwzk.com/gorace%20tematy/zgl/Folwark%20Kusiaka.htmgn Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: tygrys997 Re: Folwark Kusiaka IP: *.jgora.dialog.net.pl 25.07.06, 12:04 no i co? niech ktoś mi jeszcze powie że ten koleś szanuje forumowiczów.... spamer... Odpowiedz Link Zgłoś
wiesiek234 Re: Folwark Kusiaka 25.07.06, 18:38 Przepraszam, jestem tu jeszcze świerzy, ale czegoś tu nie rozumiem. Generalnie wszyscy psioczą na obecnego prezydenta miasta. Człowiek podaje wam tu na tacy tego Kusiaka, a niektórzy zachowują się jakby był ich wrogiem? W innym mieście na takich argumentach, to rzeczywiście nabiliby na pal wroga ludu, a tu sami malkontenci. Gdzie jest prokuratura, gdzie wolne media, gdzie solidarność społeczna? Dziwna to wola usunięcia z życia politycznego L. Kusiaka atakując jego jedynych adwersarzy - Roberta Prystroma i Niedźwieckiego? Wiesław Odpowiedz Link Zgłoś
poprawna1 Re: Folwark Kusiaka 26.07.06, 09:57 miałam się nie odzywać, choć już poprzednim razem mnie nosiło. i co, trudna znaleźć ci kolego spamerze fałszywej troski zwolenników do antyniedźwieckiej koalicji. jak obronisz swoją tezę nie szanowania forumowiczów w sytuacji, gdzie 35 osób na starcie otworzyło ten sam wątek na jelenia.pl? może to ci sami forumowicze, co tutaj piszą, a może to radny sobie sam nastukał? redakcję panoramy dolnośląskiej też pewnie zmusił, by od razu zamieścili ten tytuł w zajadce (zresztą wszystkie trzy gn), bo... jest tak mało interesujący? oj coś mi się wydaje, że jesteś grzesiu koczubaj, albo inny chory z nienawiści dziennikarzyna nowin jeleniogórskich;-) czekamy na drugą część panie radny! POprawna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tygrys997 Re: Folwark Kusiaka IP: *.jgora.dialog.net.pl 25.07.06, 19:36 ale po co tym spamować wszystkie fora? skoro wszyscy są tak mocno zainteresowani to z pewnością ustawili sobie Pańskiego bloga jako stronę startową, a tu Pan psuje tylko krew... Gdzie nie wejde to wszędzie to same teksty. Do tego ta próżność... dziś obchodzę urodziny... P.s. czy te odpowiedzi na forum są od takich samych osób jak wiesiek234? Nie sztuką jest odpowiadać sobie samemu... P.s.2 Też nie lubię Kusiaka Odpowiedz Link Zgłoś
wiesiek234 Re: Folwark Kusiaka 25.07.06, 19:51 Przepraszam przyjacielu, ale nie mam bloga pana Niedźwieckiego w ulubionych i od niedawna właśnie stąd dowiaduję się konkretnych wiadomości o Jeleniej Górze. Nie broniąc autora, nie wszyscy muszą śledzić wszystkie fora (może jakiś alergiczny dziennikarz), a uważam, iż uświadamianie ludzi to pozytywna rzecz. Jeśli mi się jakiś forumowicz nie podoba lub jedo link, to go po prostu nie otwieram. Krew się burzy tylko tym, którym wody utlenionej do niej wleją... Wiesław Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tygrys997 Re: Folwark Kusiaka IP: *.jgora.dialog.net.pl 25.07.06, 20:16 jasne... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sułtan Re: Folwark Kusiaka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.08.06, 01:21 a ja lubie Kusiaka i daj mu allahu jak najlepiej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Barbara B. Re: Folwark Kusiaka IP: *.jgora.dialog.net.pl 25.07.06, 20:02 To skandal! To jedst hit na pierwsze strony gazet! Ciekawe co na to Kusiak i jak się zachowa Prokuratura Rejonowa w Jeleniej Górze? Ale skoro wzięli się za tą ścieżkę rowerową na Perłę Zachodu, to za te nadużycia powinni się wziąć tym bardziej. Brawo Panie Niedźwiecki, ja też miałam przeboje z tą Januszewską. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Genowefa P. Re: Folwark Kusiaka IP: *.jgora.dialog.net.pl 25.07.06, 20:17 Ło matko. Fakt, toż to skandal! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jarek K. Re: Folwark Kusiaka IP: *.jgora.dialog.net.pl 25.07.06, 20:19 Niesamowite rzeczy tu czytam...Szable w dłoń!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Joanna W. Re: Folwark Kusiaka IP: *.jgora.dialog.net.pl 25.07.06, 20:23 Rety! Kto to widział takie rzeczy... Dzwonie z tym do kuzynki co pracuje w maglu. Normalnie nie wytrzyma jak jej powiem. Jak to jest panie lwie, że Pan o tym wszystkim wie? Toż to trzeba dzwonić do policji. Albo i do samiuśkiego prokuratora! Odpowiedz Link Zgłoś
lew1961 Re: Folwark Kusiaka 25.07.06, 20:32 Ironizowaniem i prowokacją, też nie zniechęcisz mnie tygrysku do wykonywania tej misji. gn Odpowiedz Link Zgłoś
karaoke56 Re: Folwark Kusiaka 25.07.06, 20:52 Panie Grzegorzu, niech Pan da spokój. Nie widzi Pan, że to uczeń Urbana. Toż to wróg społeczny. Nie przejdzie się pod podany adres, nie spyta co ci ludzie czują, tylko będzie kontestował wszystko, bo takie jest jego zadanie. Trampki ważniejsze, sklep meblowy, pogoda na jutro... Zgroza. Pozdrawiam Iska Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michał Re: Folwark Kusiaka IP: *.jgora.dialog.net.pl 26.07.06, 10:12 A mnie się wydaje, że to wszystko lipa. Kusiak to dobry chłop, miasto się rozwija, będzie akwapark, będą inne baseny i będą teatry uliczne - już wkrótce. Kto chce pracować, to pracuje, a domy należy sobie samemu remontować. Radny Niedźwiecki chciał chyba pochwalić się swoim majątkiem lub robi sobie zwykłą kampanię. Ja bym go podał do sądu za naruszenie dóbr osobistych i złamanie ustawy o ochronie danych osobowych. Jest pogoda, jest co jeść, lepiej idźcie na balaton - byłem tam wczoraj, przedwczoraj była tam ponoć straż miejska - jest cool. Lewusy do roboty, mądrzy do rządzenia, a wichrzyciele do więzienia. Odpowiedz Link Zgłoś
josef.niemota Re: Folwark Kusiaka 26.07.06, 10:23 Idzie Grześ przez wieś, worek piasku niesie,.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zenon5 Re: Folwark Kusiaka IP: *.ppp.tiscali.fr 26.07.06, 13:13 Julian Tuwim Straszne mieszkania. W strasznych mieszkaniach Strasznie mieszkają straszni mieszczanie. Pleśnią i kopciem pełznie po ścianach Zgroza zimowa, ciemne konanie. Od rana bełkot. Bełkocą, bredzą, że deszcz, że drogo, że to, że tamto. Trochę pochodzą, trochę posiedzą, I wszystko widmo. I wszystko fantom. Sprawdzą godzinę, sprawdzą kieszenie, Krawacik musną, klapy obciągną I godnym krokiem z mieszkań - na ziemię, Taką wiadomą, taką okrągłą. I oto idą, zapięci szczelnie, Patrzą na prawo, patrzą na lewo. A patrząc - widzą wszystko oddzielnie że dom... że Stasiek... że koń... że drzewo... Jak ciasto biorą gazety w palce I żują, żują na papkę pulchną, Aż papierowym wzdęte zakalcem, Wypchane głowy grubo im puchną. I znowu mówią, że Ford... że kino... że Bóg... że Rosja... radio, sport, wojna... Warstwami rośnie brednia potworna, I w dżungli zdarzeń widmami płyną. Głowę rozdętą i coraz cięższą. warto poswiecic chwile refleksji tym slowom,a pisane byly juz dawno. Julian Tuwim spis utworów Julian Tuwim na skróty: * wiersze - spis autorów * Julian Tuwim spis utworów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grzegorz Re: Folwark Kusiaka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.07.06, 22:52 Ty kolo Niedźwiecki, ale Ty jesteś podobny do Kuby Sienkiewicz!!!. Piszę kolo bo też chcę posprzątać. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mieszkanka Drzymał Re: Folwark Kusiaka IP: *.jgora.dialog.net.pl 26.07.06, 19:37 Jeżeli to ten Tomasz Jasiński, co mieszkał na ul. Drzymały i pracował w ZGM-ie, to ładne kwiatki. Nie dziwota, że taki przekręt. Stary układ świetnie pewnie funkcjonuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bzzzzzzzyk Re: Folwark Kusiaka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.06, 19:46 Powiedział Gżegoż. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mieszkanka Drzymał Re: Folwark Kusiaka IP: *.jgora.dialog.net.pl 26.07.06, 20:59 Ty chyba cierpisz człowieku na jakąś obsesję? Skup się na liczbach i faktach! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bzzzzzzzyk Re: Folwark Kusiaka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.06, 21:23 Ponownie powiedział Gżegoż. Odpowiedz Link Zgłoś
poprawna1 Re: Folwark Kusiaka 26.07.06, 22:03 tak, to ten gigant. zlecenie grubymi nićmi szyte. sprawa śmierdzi na odległość. będą ja.. POprawna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bzzzzzzzyk Re: Folwark Kusiaka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.06, 22:18 Odparł Gżegoż Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bzzzzzzzyk Re: Folwark Kusiaka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.06, 09:20 Stwierdził Gżegoż. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zenon5 Re: Folwark Kusiaka IP: *.ppp.tiscali.fr 27.07.06, 09:57 A dlaczegóż napadasz na Gżegóż? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bzzzzzzzyk Re: Folwark Kusiaka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.06, 11:08 Jo nie napadam ino tylko gadam. Odpowiedz Link Zgłoś
lew1961 Re: Folwark Kusiaka 27.07.06, 19:09 Jutro, tj. w piątek 28 lipca na godz. 9.00 prezes "Wodnika" Stanisław Dziedzic zwołał pilną naradę wszystkich pracowników - doniósł mi mój informator. Dzisiaj ktoś przyniósł do pracy wydrukowaną moją ulotkę i była ogólna panika w firmie. Krzysztof Rutkowski siedzi w areszcie, bo ponoć naraził Skarb Państwa na 3 mln zł strat. Ciekawe na jaką kwotę uszczuplił Skarb Państwa zarząd "Wodnika"? Wkrótce ja zwołam konferencję prasową... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: łololo Re: Folwark Kusiaka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.06, 19:14 I też pójdziesz siedzieć :)? Odpowiedz Link Zgłoś
pawko_jg Re: Folwark Kusiaka 28.07.06, 11:12 Hejka! Właśnie wróciłem z urlopu. Myślałem, że Jelence marazm jak zwykle, a tu gorąco jak w piekle. I to nie tylko na dworzu (choś słońce cieplejsze jak na Krecie). Włączam internet - kolega radny znów ostro jedzie. Idę do szpitala oddać krew, a tam leżą ulotki Grzegorza. Kupuję Gazetę Powiatową - blog Niedźwieckiego. Otwieram lodówkę... Warka Strong! Na zdrowie Grzesiu:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Łowca byków Re: Folwark Kusiaka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.07.06, 15:48 No tak, tam może być miś co klapnięte "łuszko" ma. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: litwin ciąg dalszy IP: *.dami.pl / *.230.udn.pl 07.08.06, 23:30 pawko_jg napisał: > Hejka! > Właśnie wróciłem z urlopu. Myślałem, że Jelence marazm jak zwykle, a tu gorąco jak w piekle. I to nie tylko na dworzu (choś słońce cieplejsze jak na Krecie). Włączam internet - kolega radny znów ostro jedzie. Idę do szpitala oddać krew, a tam leżą ulotki Grzegorza. Kupuję Gazetę Powiatową - blog Niedźwieckiego. Otwieram lodówkę... Warka Strong! ... i wtedy ktoś mnie dziwnie szarpie za ramię! Słyszę nieprzyjemny głos "dokumenty proszę". Otwieram jedno oko - koleś ze Straży Miejskiej, otwieram drugie - jeszcze jeden. Cholera, co ja robię w tym rowie? Ale mnie łeb... A taki miałem piękny sen :( (wersja ocenzurowana) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Łowca byków Re: Folwark Kusiaka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.08.06, 09:58 Nie zabierajcie nam P. Kusiaka!!! Trzy lata to strasznie długo. Odpowiedz Link Zgłoś