Dodaj do ulubionych

Rotary Jelenia Góra

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.08.06, 18:22
www.rotary.jgora.pl/czlonkowie.html
Zobaczcie kto tam działa. Jest też nasz Pan Prezydent. Ale generalnie to z ich
strony wynika, że zakończyli działalność w 2002 roku, ale o wsparcie
charytatywne proszą.
Obserwuj wątek
    • Gość: Miejscowy Re: Rotary Jelenia Góra IP: *.clk.net / 80.53.53.* 18.08.06, 18:51
      Znam dr Andrzeja Konarzewskiego , przyzwoity Gość z zasadami i ideami, w
      odróżnieniu od niejakiego Jana O.,też członka.
      • Gość: lustrator Re: Rotary Jelenia Góra IP: *.jgora.dialog.net.pl 29.08.06, 11:16
        Pan Andrzej, o którym wspomniałeś był współpracownikiem SB. Rzeczywiście,
        zasady, to on ma...!
    • Gość: Luzak Re: Rotary Jelenia Góra IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.08.06, 07:34
      No rzeczywiście. Skład niezły - tylko jakoś nie widać ich działalności za
      zewnątrz. Może towarzystwo wzajemnej adoracji?
      • Gość: zenon5 Re: Rotary Jelenia Góra IP: 88.123.228.* 30.08.06, 10:54
        Członkami Rotary mogą być tylko osoby imiennie przez Klub zaproszone i przezeń
        przyjęte. Status stowarzyszenia!
        • Gość: zenon5 Re: Rotary Jelenia Góra IP: 88.123.228.* 30.08.06, 10:56
          www.rotarykatowice.as.net.pl/czlonkowie_index.htm
    • Gość: Grześ Re: Rotary Jelenia Góra IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.08.06, 16:16
      Zeniu. A co ma piernik do wiatraka?.
      Rotary na całym świecie to elita. Przynajmniej wydaje mi się że tak powinno być.
      Rotary to działanie na rzecz innych. Nie mówię, że to filantropia, ale trzeba
      coś z siebie dawać. Albo swoje, albo pozyskiwać od innych i dawać potrzebującym.
      Prawda jest taka,że w JG to Rotary to pewnie czysty snobizm bo ich działalności
      nie widać. Przynajniej ci którzy powinni być im wdzięczni tego nie pokazują na
      zewnątrz. Ich
      • Gość: zenon5 Re: Rotary Jelenia Góra IP: 88.122.136.* 30.08.06, 16:28
        piernik sie nie kreci a wiatrak tak!A tak powaznie to moja corka dostala
        stypendium z Rotary France,bez zbednej reklamy.Chyba uznano ze moze to dostac i
        dostala.Teraz jak ktos potrzebuje pomocy,tez udzieli,w miare mozliwosci.I o to
        glownie chodzi.Co do JG to nie wiem co robia,ale dlaczego zaraz deptac po
        twarzach?A moze sie myle?Jak na razie,tylko my dwaj o tym rozmawiamy,prywatnie
        na forum.A jak jest w rzeczywistosci?Wedlug mnie ,nie nalezy atakowac ludzi
        ktorzy w zalozeniu maja dzialalnosc charytatywna w ogolnym pojeciu.A jak maja
        klub zaintersowanych w sobie to ich problem,nie sadzisz?
    • Gość: Grzegorz Re: Rotary Jelenia Góra IP: *.231.udn.pl 30.08.06, 21:19
      Zobacz Zeniu na te stronę:
      www.rotary.jgora.pl/dokonania.html
      kończy się na 2002 roku. A potem co?.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka