Gość: heniokiepurowo IP: *.jgora.dialog.net.pl 24.08.06, 16:41 siedze sobie w pracy, słucham Muzycznego a tu nagle spot Wspólnego Miasta. Czy wam też się wydaje że to Fronczewski jest lektorem?Ale jaja... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Luzak Re: to on? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.08.06, 23:04 Ty pracuj, a nie słuchaj radia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zenon5 Re: to on? IP: 88.122.137.* 24.08.06, 23:20 Szefie, przyszedł e-mail do pana!,mowi pracownik do szefa,ktory slucha radia. - Niech wejdzie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gorjel Re: to on? IP: *.jgora.dialog.net.pl 25.08.06, 07:25 to PRAWIE jak Fronczewski tak samo jak PRAWIE kandydat na prezydenta. Prawie robi wielką roznice ale z jednym sie zgodze sluchajac tej reklamy i patrzac na kandydata....Jelenia zasuługuje na wiecej :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A. apel do MR IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.06, 10:05 Obawiam się ze to świetna podróba głosu F. - a co do reklamy: BŁAGAM ZDEJMCIE GO Z ANTENY !!! co za beznadziejny wstęp kampani prezydenckiej... żenada Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mix Re: apel do MR IP: *.jgora.dialog.net.pl 25.08.06, 10:45 Serdecznie zycze stowarzyszeniu "Wspólne Miasto" kolejnych lat dzialania. Dzieki wam udalo mi sie wygrac sprawe z Urzedem. z podziekowaniami :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maichasia Re: apel do MR IP: *.231.udn.pl 25.08.06, 12:01 a mi sie podoba. i Zycze WM ,jak ty, jak najlepiej. Mam dość partii, które nie mogły mi nic pomóc w sprawie mieszkaniowej. Dopiero we WM ktoś sie zainteresował... Piszcie coo chcecie- ja chcę normalnośći Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adam Re: apel do MR IP: *.jgora.dialog.net.pl 25.08.06, 12:19 Mi tez sie spot w radiu i w tv podoba jest orginalny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A. Re: apel do MR IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.06, 13:57 ludzie! co w niej oryginalnego ???? jest nudny jak flaki z olejem. Ok - mają sukcesy - kapelusze z głów ... ale tak beznadziejną i nachalną reklamę robić dzień w dzień kilka razy w ciągu kilku godzin - koszmar !!! nieststy nie mam innej stacji więc się męczę ;-))) a odbieram to tylko jako wstep do kampanii wyborczej... a to już smutne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zenon5 Re: apel do MR IP: *.ppp.tiscali.fr 25.08.06, 14:01 Zadna reklama nie zastapi wodza,nawet z glosem Himilsbacha! Odpowiedz Link Zgłoś
enne_ne_nenne Re: to on? 26.08.06, 11:30 nie słuchajcie muzycznego radia, włączcie polskie radio wrocław, które reprezentuje lepszy poziom i nie pozwala na straszną muzykę techno na antenie Odpowiedz Link Zgłoś
wspanialaklokowa Re: to on? 26.08.06, 11:32 Na polski mradiu worclaw nie ma porzadnego techna buuuuuuu nie sluchajcie tego radia tylko Muzyczne zdne inne Odpowiedz Link Zgłoś
enne_ne_nenne Re: to on? 26.08.06, 11:33 muzyka techno otępia i zabija szare komórki Odpowiedz Link Zgłoś