Dodaj do ulubionych

Depilacja Intymna

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.07, 17:32
Kobietki!Gdzie w Jeleniej jest wykonywana depilacja takowa?Jeśli jest!Macie
namiary na jakąś kosmetyczke,,,zaufana i profesjonalna?
Obserwuj wątek
    • Gość: Fritz Re: Depilacja Intymna IP: *.telia.com 06.02.07, 16:08
      W Berlinie jest pare (nowosc) salonow pieknosci wykonujacych depilacje
      elektyczna/pernamentna,jest to depilacja beznakluciowa ,depiluja ok 6cm/kv
      od razu ,ale zastanowcie sie Panie,po tym zabiegu bedziecie gladkie do konca
      zycia,i po zyciu tez - zadnej przyjemnosci z mezowskiego golonka ...
      • Gość: kaśka Re: Depilacja Intymna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.07, 17:23
        Fritz, w Polsce od kilku lat można zrobic depilację laserową (jak to nazwałeś
        elektryczną??!!) to żadna rewelacja, zabieg bolesny, drogi, efekty widoczne po
        ok. 6 zabiegach, usuwa tylko ciemne włosy, a efekt- laser usuwa ok. 70% włosów,
        więc i tak nie będziemy gładkie do końca życia. Po zabiegu zdarzają się, choć
        nie często przebarwienia. Miałam taki zabieg, wydałam parę tys. i uczciwie
        powiem, nie polecam!
        • Gość: jelgór Re: Depilacja Intymna IP: *.jgora.dialog.net.pl 06.02.07, 20:32
          Ja bym sobie zrobił na twarzy, bo nie mam czasu codziennie się golić- jaka to
          oszczędność czasu byłaby w ciągu życia? W każdym razie codziennie byłby czas na
          kawę. Tylko nie wiem jaki efekt, jak 70 %, to dziękuję. Moze ktoś sobie fundnął
          taką przyjemność i wie.
        • Gość: I [...] IP: 83.14.23.* 15.02.07, 14:01
          Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    • Gość: klientka Re: Depilacja Intymna IP: *.233.udn.pl 07.02.07, 14:59
      w każdym niemal zakładzie kosmetycznym wykonuje się depilację, równiez intymną.
      ja chodze do salou na pionierów (taka mała uliczka w kierunku od Placu do
      Kopernika). Kosztuje to 30 zł, a efekt murowany na parę tygodni ( w zależności
      oczywiście od rodzaju owłosienia itd :). polecam panią Gosię:)
      • Gość: jg Re: Depilacja Intymna IP: 86.42.109.* 21.03.07, 15:33
        czym ta depilacja jest robiona? goracym woskiem? robia tam "gleboka" depilacje?
    • Gość: bachor Re: Depilacja Intymna IP: *.233.udn.pl 07.02.07, 15:52
      tylko umyj sobie zeby nie smierdziała rybą
      • Gość: Aniol Sw. Re: Depilacja Intymna IP: *.alb.east.verizon.net 07.02.07, 19:27
        ....to prawda jestes bachorem zle wychowanym i bez kultury - no ale "jak mozna
        wychowac bachora",jak w domu nie ma ojca ?????????
        • Gość: telstar aniol a ty z nowego jorku bo ja tak:)) IP: *.nycmny.east.verizon.net 09.02.07, 02:53
          j.w.
          • Gość: Marycha Jak czensto golicie se wonsy ? ... IP: *.telia.com 09.02.07, 12:21
            .. ja musze dwa razy w tygodniu
            • Gość: ant Re: Jak czensto golicie se wonsy ? ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.07, 17:39
              Oj marycha Marycha wpadaj do mnie - Ja to zrobię gratis a i przyjemności
              odrobinę zapewniam!
    • Gość: Anton Re: Depilacja Intymna IP: *.telia.com 15.02.07, 23:58
      najlepi lopalic gazetom ,"Nowinami Jeleniogórskimi" , o !
    • Gość: adriana Re: Depilacja Intymna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.07, 13:57
      najlepiej robi to moj facet
      • kurzynski Re: Depilacja Intymna 21.03.07, 17:35
        hahah lubi szczecinke do drapnia go, co?!
        • Gość: adraiana Re: Depilacja Intymna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.07, 21:05
          a ty nie lubisz jak ci cos takiego drapie jajeczka?
          • kurzynski Re: Depilacja Intymna 18.04.07, 19:36
            sensacje sa niezwykle stad wiem ale nie po jajkach a po samemlonie.
    • Gość: Kasia Re: Depilacja Intymna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.07, 18:29
      Polecam zakład "Femina", na ul. Solnej :)
    • Gość: Lord Vader Re: Depilacja Intymna IP: *.jgora.dialog.net.pl 20.04.07, 11:02
      Wypalam bezboleśnie...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka