Gość: GosiaF IP: *.toya.net.pl 16.07.07, 22:21 Wybieram się do Cieplic. Mieszkam w centrum Polski, więc mam do Was kochani pytanie, gdzie znajdę w Cieplicach dość niedrogie zakwaterowanie??? Bardzo proszę o pomoc:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kazimierzp Re: Nocleg Cieplice 17.07.07, 08:51 Tu zajrzyj: www.jeleniagora.pl/it2/it.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rosiczka Re: Nocleg Cieplice IP: *.233.udn.pl 17.07.07, 20:45 pewnie w którymś z pensjonatów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: free Re: Nocleg Cieplice IP: *.jgora.dialog.net.pl 18.07.07, 21:41 kiedyś widziałem ogłoszenie tzw: dąbrówki jest to ładnie położony budynek typu pałacowego w bezpośredniej bliskości miasta. pogogluj może to znajdziesz. Odpowiedz Link Zgłoś
kazimierzp Nocleg w Dabrówce! 18.07.07, 23:04 Budynek pałacowy to Dom Dziecka Dabrówka. Te miejsca noclegowe sa w budynku obok który kiedyś słuzył jako akademik Politechniki, a teraz śpią tu głównie pracownicy zatrudnieni w Jeleniej Górze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zenek Re: Nocleg Cieplice IP: *.wepa.de 20.07.07, 08:29 niedrogie sa noclehi w Polonii przy ulicy Zjednoczenia Narodowego, do centrum Cieplic i do Parku nie dalej jak 100m a ceny bardzo przystepne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GosiaF Re: Nocleg Cieplice IP: *.toya.net.pl 20.07.07, 16:58 bardzo dziękuję za pomoc:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzysiek Re: Nocleg Cieplice IP: *.ssp.dialog.net.pl 20.07.07, 18:49 Niedawno byłem na spacerze koło Dąbrówki , na reklamie było napisane, że nocleg jest w cenie 15 zł. Odpowiedz Link Zgłoś
hary-poter-bis Re: Nocleg Cieplice 20.07.07, 19:02 Gość portalu: Krzysiek napisał(a): > Niedawno byłem na spacerze koło Dąbrówki , na reklamie było napisane, że nocleg > jest w cenie 15 zł. A ja mialem inna historie:na plocie jakis graficiarz napisal -dupa.Ja poglaskalem,i wbila mi sie drzazga w palec.Od tej pory wierze w to co sam napisze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzysiek Re: Nocleg Cieplice IP: *.ssp.dialog.net.pl 20.07.07, 19:51 a ja bym to zignorował, nie głaskałbym.Miałeś dobrą lekcję ,wyciągnij z tego wnioski i nie popełniaj tych samych błędów. Odpowiedz Link Zgłoś