Gość: viola IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.07, 22:21 mam mało spotykany rozmiar bo 65F, mały obwód, a duża miseczka - gdzie znajdę? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: słonce Re: fajne staniczki, gdzie? IP: *.233.udn.pl 18.08.07, 06:44 w kazachstanie tam kobiety mają duże cycki.Borat może potwierdzić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poiu Re: fajne staniczki, gdzie? IP: *.jgora.dialog.net.pl 18.08.07, 16:02 Ale jaja! Niunia pewnie dopiero dzisiaj przyjechała do tej kotlinki z księzyca. Nie ma więc pojęcia, gdzie znajdują sie sklepy z takimi akcesoriami a nawet w jakich sklepach tego szukać. Bo średnio rozgarnięta szympansica zaczęłaby od najbliższego hipermarketu. Jeśli to nie prowokacja (wiadomo powszechnie, ze sprawy 'okołoseksowe'najlepiej podgrzewają atmosferę) to ja jestem świety. A jesli ta niunia szuka rzeczywiscie czegoś w tym rozmiarze, to tylko zazdroszcze temu, kto może palpacyjnie te rozmiary 'zweryfikować':-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: viola Re: fajne staniczki, gdzie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.07, 17:51 bardzo dziekuje za komentarz, świadczy o tobie. wspaniałe słownictwo i przydomki. wyobraź sobie ze nie jestem z jeleniej, przyjechałąm do sanatorium do cieplic. bielizny w hipermarketach nie kupuję, jest tandetna i niestety ale nie w tym rozmiarze. o tym wiem, sprawdzałam wielokrotnie. nie masz takiego problemu wiec prymitywnie nie komentuj. chodzi mi o sklepy na poziomie- widocznie nie twoim. czasami mozna kupić bieliznę w duzych czy nietypowych rozmiatach, ale nie wiem czy to pojmiesz to moze byc dla ciebie zbyt skomplikowane... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosiek Re: fajne staniczki, gdzie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.07, 17:37 Zdaje się już obnosiłaś się ze swoimi cycami na tym forum ze dwa miesiące temu. Znowu szukasz frajera do dyskusji??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karolina Re: fajne staniczki, gdzie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.07, 20:49 o jakieź słownictwo, gratuluję- ucz tak swoje dzieci Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poiou Re: fajne staniczki, gdzie? IP: *.jgora.dialog.net.pl 19.08.07, 17:56 Gdybyś mi jeszcze zarzuciła komentarze złośliwie czy kpiarskie (te zdecydowanie preferuję), to OK. Ale prymitywne? Widać posługujemy się innymi językami. W sanatorium, powiadasz? Do tego nie wzięłaś drugiego stanika, majtek i paru 'kobiecych' drobiazgów - też. Biedactwo:-((( Tam jest jakaś recepcja, zapewne. Skoro znalazłaś w tym sanatarium dojście do interenetu to i znajdziesz jakąś panią tam pracującą, która Ci dokładnie wskaże sklepy i ich położenie. A co do hipermarketów, zauważyłem, że w każdym jest jakaś galeria lub pasaż, gdzie znajdują sie różne rzeczy. Nie pamiętam hipermarketu, w którym by nie było stoiska z elegancka bielizną. A jeśli nie znajdziesz swojego rozmiaru, to bardzo uprzejme dziewczyny powiedzą Ci, gdzie szukać dalej. Chodzę na zakupy z żoną i córką. Najczęściej albo czekam na koniec takiego zakupu (żona), albo ja płacę (córka), więc wiem. Aha, tylko mi teraz mi dował, że lecisz w internecie przez komórkę z laptopa, bo się pójdę poszlachtać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kama Re: fajne staniczki, gdzie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.07, 18:39 odnajdź florę- rynek naprzeciwko jest sklep z ciuchami, z bielizną, powinnaś dostać. pPzdrawiam i nie przejmuj się komentarzami. Komentują złośliwcy, zazdrosnicy i prześmiewcy. Oczywiscie jeszcze sklepy firmowe triumph ale cena powala. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Darek Re: fajne staniczki, gdzie? IP: *.centertel.pl 20.08.07, 23:46 poiu i gosiek to betony!!! Każde cycki koledzy są inne i trzeba czasem minimum 6 staników przymierzyć aby jeden w miarę pasował. Odpierwiastkujcie się od postów kobiecych skoro nie macie nic do powiedzenia w nich!!!!! Przypominacie mi Zenona5 jełopy jedne!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poiu Re: fajne staniczki, gdzie? IP: *.jgora.dialog.net.pl 21.08.07, 00:08 Cholera, nie widziałem, że jestem beton. Ale jestem w dobrym towarzystwie:-))) Słuchaj, mądralo,jak ty zobaczysz tyle biustonoszy, ile ja zdjąłem różnym paniom, to pogadamy. Parę też kupiłem. A zdziwiłbyś się, wiedząc, jaką miałem 'miarę'...:-) A tak w ogóle to w tym wątku nie zainteresował mnie problem biustonosza, tylko brak lotności umysłu tej 'kuracjuszki' Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jola Re: fajne staniczki, gdzie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.07, 14:45 mysle ze raczej twój umysł jest mało lotny. no to zona ucieszyłaby sie zapewne czytając twoje wywody na temat prezencikow robionych wielu panienkom.załosne. nasz kuracjuszka nie napisała ze nie wzięła wiecej niz jeden staniczek. rozumiem ją sama mam niewymarowy rozmiar i wiem co znaczy odpowiedni znaleźć rozmiar. tez szukam czegos ciekawego jesli jestem w nowym miescie. Darkowej zonie czy dziewczynie tylko pozazdroscic rozsadnego parnera. Darek tak trzymaj. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jabłkoAdama Re: fajne staniczki, gdzie? IP: *.231.udn.pl 21.08.07, 18:50 po wypowiedzi darka poszła rąbac sie z nim oto dziewczyny polskie bardzo podniecona jego postem podekscytowana jego yntelygencją ocenia faceta po poście Dla mnie to zwykła żdźira i taka współczsna k.u.r.e.w.k.a Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jola Re: fajne staniczki, gdzie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.07, 22:21 wybacz ale jestes zenujący. daleko ci do kultury bycia pana Darka. A słownictwo nuiesamowite, sama kwintesencja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: viola Re: fajne staniczki, gdzie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.07, 23:11 dlaczego obrażasz ludzi? dlaczego mierzysz każdego własną miarą? uwazam ze powinieneś przeprosić nie tylko mnie ale i jolę i darka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oleńka Re: fajne staniczki, gdzie? IP: *.inetaccess.pl 23.08.07, 15:07 Łatwo Was sprowokować!!!! jestem b.szczupła, mimo to pod biustem mam 75 cm. Moje 6-letnie dziecko ma obwód klatki 68 cm. Tak więc, nie sądzę, by rozmiar 65F istniał. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kamila Re: fajne staniczki, gdzie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.07, 15:10 wejdz na allegro. są takie rozmmiary. duzo zalezy czy kobieta lubi mocno czy luzniej scisniete pod biustem. jestem solidnie zbudowaną kobieta tzw puszystą a nosze 85 jak moja szczupła koleżanka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oleńka Re: fajne staniczki, gdzie? IP: *.inetaccess.pl 23.08.07, 15:16 85-75= 10 cm!!!!! (To chyba nie tak mało) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karolina Re: fajne staniczki, gdzie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.07, 20:51 o to dla oleńki było www.allegro.pl/item247909541_bioform_charnos_65g_65g_model_na_duze_pi ersi.html byli na tym forum tacy, ktorzy nie wierzyli, ze mozna miec taki biust, chyba mozna, skoro takie są szyte Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktos Re: fajne staniczki, gdzie? IP: *.inetaccess.pl 23.08.07, 15:12 Darku rajcują duże cyce , co???? Toć to zwykły attawizm!!! Poszperaj, pare tygodni temu ten temat był poruszany przez tą sama pannę. Coś te biusciaste babsko często jeżdzi do sanatorium , może szuka frajera do zakupów???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kamma Re: fajne staniczki, gdzie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.07, 21:35 do ktosia wstydzacego sie przedstawic a poszperałam,niech mie to czasu kosztuje. niestety nie ten rozmiar o innym zupełnie była mowa. widac ze nie znasz sie na kobiecych piersiach. nie odróżniasz pryszcza od jabłka i arbuza? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktoś Re: fajne staniczki, gdzie? IP: *.inetaccess.pl 24.08.07, 09:16 Cycata kolezanko wylewaj swoje cycate żale pod jednym nickiem- zdradza cie słownictwo i stylistyka zdań (po co ta kamma, jola, viola). W poprzednim cycatym watku równiez ty byłaś bohaterką. Zainteresowanie wyposzczonych samców niezwykle rajcowało , co?. Idę o zaakład , że twój słynny na JG cyc ma wielkośc pryszcza. Odpowiedz Link Zgłoś
zenon_5 Re: fajne staniczki, gdzie? 23.08.07, 16:51 Gość portalu: Darek napisał(a): > poiu i gosiek to betony!!! Każde cycki koledzy są inne i trzeba > czasem minimum 6 staników przymierzyć aby jeden w miarę pasował. > Odpierwiastkujcie się od postów kobiecych skoro nie macie nic do > powiedzenia w nich!!!!! Przypominacie mi Zenona5 jełopy jedne!!!!!!! no patrzcie,ten szpicel zaczyna brylowac na forum!!!Frajerze!!!! uwazaj!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kamma Re: fajne staniczki, gdzie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.07, 21:33 zenus nie ublizaj innym.zazdrosny ze ktos zna sie na rzeczy i na poziomie? Odpowiedz Link Zgłoś
zenon_5 Re: fajne staniczki, gdzie? 23.08.07, 21:50 Nie ublizam,reaguje na zaczepki(nie z tego watku) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kamma Re: fajne staniczki, gdzie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.07, 15:21 ok, przepraszam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karolina Re: fajne staniczki, gdzie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.07, 20:48 www.allegro.pl/item247909541_bioform_charnos_65g_65g_model_na_duze_piersi.html byli na tym forum tacy, ktorzy nie wierzyli, ze mozna miec taki biust, chyba mozna, skoro takie są szyte Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karolina Re: fajne staniczki, gdzie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.07, 23:00 www.allegro.pl/item254544778_sliczny_la_senza_65f_65f_zmyslowe_cudo.html#photo Odpowiedz Link Zgłoś