Dodaj do ulubionych

Lwów-Moskwa

IP: *.doplaty.gov.pl 19.08.11, 12:14
Witam, potrzebuję nformacji wskazówek na temat podróży pociągiem na trasie Lwów-Moskwa i powrót podobny, może ma ktoś namiary(tel, mail) na osobę we Lwowie która mogłaby w tym pomóc(załatwienie biletów na pociąg, wskazówki itp). Generalnie chcemy w kilka osób odbyć taką podróż w przyszłym tygodniu. Prosze też o pomoc w zakresie dojazdu do Lwowa, jedziemy z Warszawy autami-czy lepiej samochód zostawić np w Przemyślu i do Lwowa jakimś miejscowym transportem czy też auto zostawić we Lwowie.
Wszelkie wskazówki w tym temacie będą bardzo mile widziane.
Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • scudobi Re: Lwów-Moskwa 22.08.11, 12:13
      Samochód zostaw w Polsce we Lwowie od Polaków biorą 2 lub 3 razy więcej za parking niż od swoich. Ja z Warszawy do Lwowa jężdzę autobusem 90 zł za bilet. Z biletami nie ma raczej większego problemu. Jak coś jestem w ten weekend we Lwowie jak będę mógł jakoś Ci pomóc to pomogę. mój adres k.klisiak@op.pl. pozdrawiam.
      • Gość: lwow.strefa.pl Re: Lwów-Moskwa IP: *.static.lviv.farlep.net 23.08.11, 10:07
        Parkingi przy dworcu na ulicy Gródeckiej - 8 hrywien za dobę i nie zdarzyło mi się żeby gościu skasował moich klientów dwa trzy razy więcej. Bilety możecie odrazu kupić na e-kvytok.com.ua potem wystarczy tylko wydrukować. Mój telefon w razie czego +380973546435 Mail gorodok@gazeta.pl
    • Gość: Bogdan Re: Lwów-Moskwa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.08.11, 11:32
      Witam
      Moim zdaniem samochód zostawić w Polsce.
      Z Lwowa można jechać do Kijowa (nocny pociąg) a potem dalej do Moskwy.
      Będąc w Kijowie przy kasach byli ludzie proponujący bilety kolejowe do Moskwy. Potem dowiedziałem się od znajomych że bilet kupiony na Ukrainie jest droższy niż ten sam kupiony w Rosji.
      P.S. do Rosji trzeba mieć wizy.
      • Gość: lwow.strefa.pl Re: Lwów-Moskwa IP: *.static.lviv.farlep.net 25.08.11, 14:49
        Nie rozumiem poco jechać do Kijowa jeśli ze Lwowa jest co najmniej kilka pociągów bezpośrednich do Moskwy?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka